TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@sanseseri ales puanıyla kaçla kapattığını bilmiyorum hocam fakat KPSS puanıyla 80 üstü herkesi çağırdılar diye biliyorum.Tahminin Ales içinde aynısı olmuştur
-
@squirtel tesekkur ederim hocam
-
Hala hiçbir duyumumuz yok mu arkadaşlar?
-
@mulkiye01 birisinin yazdığını görünce heyecan yaptım gözümüz yollarda, geç açıklanacaksa bile ufak bir bilgi verseler rahatlardık
-
@mulkiye01 Yine boş heyacan oldu
-
Kusura bakmayın arkadaşlar boş yere heyecana sebebiyet vermek istemezdim :d ama bir kişi de bile mi duyum olmaz bir işaret arıyor insan :dd whatsapp grubu kurdu birisi o durumdan beri forumda bilgi akışı epey azaldı.
-
güvenlik soruşturmalarının artık pratikte eskisi gibi uzamadığını söylemişti bir polis tanıdığımız. Bu sürecin böyle uzaması garip.
-
@mulkiye01 whatsapp grubuna biz de katılsak, kim kurdu?
-
@dumm kimin kurdugunu bilmiyorum forumdaki ismi olarak ama burda yazilanlardan fazla bi sey yazilmadi. 1bucuk aydir aktif degil zaten kimse grupta
-
Bugün de yok sanki. 40 günü de geçti ama yok. 50. günü bekleyelim bari.
-
@twopoint bişeyler var gibi sanki bugün gelebilir hala vakit var.
-
@twopoint 60.günün şafağında beni bekleyin. Şafakta doğuya bakın. :))
-
@keynesinho bişeye dayanarak mı söylüyorsunuz yoksa umut mu ediyosunuz hocam
-
@squirtel evet bir kaç bişeye dayanarak söylüyorum ancak net bir duyum yok.
-
@keynesinho işte aradığımız kan geldi arada gelin böyle heyecanlandırın bizi
-
Açıkanacak gibi
-
Açıklandı. Hakkı yenilen insanlar var bunların hesabını nasıl verecekler acaba. Allah hepsinin belasını versin. Kazananlara yeni işlerinde başarılar diliyorum.
-
Olumsuz benim.Kazananlara hayırlı olsun.
-
Ben de kazanamamışım. Kazananlara hayırlı olsun.
-
Hakkiyla ve mesru yollardan kazananlara hayirli olsun ️ bekledigim.gibi kazanamamisim