TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
Artik RK'yi bekliycez mulakatlarin aciklanmasini
-
Şimdi o zaman ben de duyduklarımı söyleyeyim. Bu kurumu hepimiz az da olsa liyakatiyle biliriz bilirdik. Ülkede kamu düzeni içinde açık ara en kurumsal düzene sahip kurum olarak bilinir(miş).
İşte tam olarak bu kurum bugün ne yaptı dersiniz?
Hazineden yani ülke ekonomisinin başat kurumundan kamuda ekonomi alanında açık ara en kaliteli personelin olduğu yerden bu mülakata 16-17 kişi girdi. Hepsinin ya da bir çoğunun fevkalade geçen mülakat sonuçları ne mi oldu dersiniz? Hazır olun çünkü hiç biri alınmadı. Herkesin mülakatına 50’li puanlar verilerek elendi.
Soruyorum bir tanesi bile mi haketmedi? Bir tanesi bile mi iyi değildi? Bunlar kötüydü de bunlardan daha iyi olduğu için mi diğerleri alındı? Nerede kaldı sizin liyakat dediğiniz şey?
Acaba o kadar kişinin ahını, kul hakkını düşünen oldu mu?
Tüm bu soruların cevaplarını hepimizce malum bu insanlar da biliyor ki; “Allah büyük!”Ayrıca bu olaydan sonra sitede yer alan “neden merkez bankalı olmalısınız” reklamını silsinler bence çünkü artık söylenen her şeyin yalan olduğu net bir şekilde tescillendi.
Gönülden tebrik ederim ama kazananları değil, istatistiksel olarak bile anlamlı olmayan bir sonucu açıklama cesaretine sahip olanları ve onlara bu cesareti verenleri.
-
Hiç kazanan yok mu ya? 100 kişi almamışlar herhalde...
-
Allah belanızı verecek...
-
Yazacak çok şey var ama @mulkiye01 her şeyi yazmış zaten diline sağlık. Allah Büyük!
-
100 kişilik alımın kaçı İİBF'li bir bilginiz var mı?
-
Liste yok mu
-
Mülakattaki her soruya ayrıntıyla cevap vermeme rağmen mülakat puanı olarak 50 verip elemişler
-
Hayır madem eleyecektiniz bu kadar uzatıp heyecan yaptırmasaydınız.. Ne diyeyim harcadığım vakte yazık
-
@öğrenci hocam ben de onu merak ediyorum.
Arkadaşlar 100 kişilik ilandan kimse mi kazanamadı -
-
@gençişsiz arkadaşlar ben kazandım, bankanın liyakata verdiği öneme de ben kendi sürecim bakımından çok güveniyorum ama ayrıntıları bilmiyorum tabi ki
-
@dumm hayırlı olsun dostum
Yani ben hiç bir sınavına katılmamış olsam da öyle bir algısı var şahsen -
Biri özelde diğeri kamuda olan 2 arkadaşım da kazanamadı. Forumda sadece bir kişi kazanmış. Çok fazla kişiyi elemişler demekki
-
ayrıntıları bilseniz o kadar güvenemezsiniz hocam. Çalışmaya başlayınca da muhtemelen öğrenirsiniz mülakat sürecinde yaşananları. Emeğe nasıl saygı gösterilmez, insanların hakkı nasıl yenir çok güzel bir örnek verildi. Tabiki bunların kazanan arkadaşlarla alakası yok. Sizi de tebrik ediyorum.
-
Girilen sınavlar, verilen emekler ve uğranan büyük haksızlık. Bu mesele kazanamayınca gelip sistemi eleştirme meselesi değil, mesele haksızlığa uğramak ve elinden hiçbir şey gelmemesi...
-
Hayallerimi süsleyen kurumun böyle yapması gerçekten çok acı verici elbet bir gün gireceğim diyordum ama son derece bilgili liyakat sahibi insanların elenmesi düşündürücü. Ben sınava bile giremedim ama hep takip ettim bu başlığı.
-
@north-remembers Ben de sınava girmedim uzun vadeli(gerçi 30 yaş şartı var çok da uzun vadeli değil) planlarımdan birisi buraydı.. Böyle oldugunu görmek üzücü.
-
@öğrenci kesinlikle hocam üzücü
-
@dumm Hocam, tebrik ederim. Kişisel olarak algılamazsanız hangi okuldan mezun oldunuz?