17 Ağu 2018 14:57

2bucuk yılımı doldurmak üzereyim. KPSS puanı itibariyle yüksek puan alıp nasipten öteye köy yoktur hesabı suan devam etmekteyim. Kazanacak olan arkadaşlara tavsiyem burayı bir basamak görsünler yıllarını burda geçirmek gerçekten hem fiziki hemde ruhsal problemlere gebe çalışma ortamı vardır.( Şimdi diyen de çıkar beğenmiyorsan istifa et. Burası Türkiye öyle fil gibi sana iki ileri bir sağa vermezler. Piyonsun tek hamle hakkın vardır.) Halen daha sınavlarla uğraşıyorum bundan sebep aile kurmadım. Kariyer koşturuyorum. Çalıştığınız is arkadaşları çoğu babanız yasında haksızlık yapılacak bazen büyüktür birşey diyemeyeceksiniz. Ben dedim papaz oldum kafam rahat o ayrı ama bir çok ses çıkaramayan arkadaş haksızlığa uğruyor. Sonra is tanımı yok “ve diğer verilen görevler “ diye geçen yönetmelik maddesi gereği vezne de para tahsili yapabiliyorsun. Ben bi kaç kere yaptım 170 tl acık verdim toplamda ikisini de cebimden ödedim. Saçma bir duzen vardır daha doğrusu düzensizlik. Mükellef her zaman haklıdır ses çıkaramazsın derler ben çok çıkardım kavga da ettim kafa güzel artık. Keşke imkanı olsa herkesin de guy olmasa başka sınavlara kanalize olsa. Diyeceksiniz ki bu ülkede hangi meslek iyi sporculuk dışında ben tanımam. 13 yıl futbol oynadim sonuç kravat takım elbiseli is. Şükür atandık Allah atanamayan kardeşlerime de nasip etsin ama dediğim gibi guyu basamak kullanın ve kendinizi geliştirin. Umarım ben başarırım. 2 eylul kaymakamlık 4 Ağustos dguy sınavlarına çalıştım. Allah yardımcımiz olsun .