2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Arkadaşlar bugünde açıklanmaz ise güzel bir haberle bunun yayılmasını saglayalim. Yeter artık tadı kaçtı bu işin.
-
@Antimülakat süreç çok uzadı birşeyler yapmanın vakti geldi
-
@Antimülakat yapalım,yayalım hocam. Başka hesaplar var bu işte. Yeni teorim kabine değişikliği.
-
psikolojim bozuldu beklemekten günde on kere gümrüğün sitesine bakmaktan gına geldi açıklansın artık
-
Yazıyı en kısa zamanda yazıyoruz arkadaşlar, bu konuda yayılması için sizlerin desteğine ihtiyaç olacak. Umarız etki gücü yaratacak kadar kişiye yazıyı ulaştırabiliriz.
-
Dostlar yazımız içerisinde durumu analiz ettik gerisi sizde diyerek linkini buraya bırakıyoruz. https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-ve-ticaret-bakanligi-sinav-sonuclari-yedi-aydir-aciklanmiyor
-
@Antimülakat teşekkürler Arkadaşlar bizlerde bakanı ve bakanlığı etiketleyerek Twitterda paylaşalım
-
6 aydır bende sonuc beklıyorum hıcbırsey yazmadım 6 aydır ama yarım sene gectı yok devam ediyomuş soruşturma falan inanmıyorum bunlara bilinçli olarak savsaklıyorlar merkez atamaları gecer bu sonucların acıklanması bırazcık olsun atanma umudu olan insanların ahına giriyorlar yüksek puanlıların tuzu kuru yazarlar merkez atamaları atanırlar 83 84 gibi sınırda olanlara olacak olan çokda düşük olmayan puanları 2018 hazırandada gecerlılıgını yitirecek cidden yazık
-
Bu süreç artık normal sınırın çok aştı arkadaşlar, bir şekilde kamuoyu oluşturulmalı. Yüksek ihtimalle süreci hızlandırmak zorunda kalırlar. Dile kolay 6,5 ay çok uzun süre, neredeyse başka açıklanmayan sınav kalmadı. GTB bu kadar yavaş davranmamalı.
-
Bence kurum bunu kendi iç işlerinden dolayı bekletiyor.Meselenin güvenlik soruşturması olmadığı ve bakan bilgisi dahilinde olduğu aşikar bu kadar tepkiyi ve sorumsuzluğu göze aldılarsa belli ki ince bi hesapları var.İnşallah ne düşünüyorlarsa erkenden biter de bizim de çilemiz biter yoksa gerçekten haberlerin tepkilerin umurlarında olmadığı çok belli
-
Birtek gtb değil ki pttde normalde 2 haftada acıkladıkları sonucları bır ayı gectı hala acıklamadı bu kurumlara noluyor anlamış degılım bilinçli yapılıyor heralde tutturmuşlar bı soruşturma gidiyor
-
@Antimülakat hocam bu hafta içinde bi haber alabilirmisiniz sordurabilirmisiniz acaba ?
-
Çaresizce beklemektense Ankara'da olan arkadaşlarla toplanıp Gtb e gidelim ne dersiniz
-
@soul hocam konuya muhattap bulmanız zor olur ama yine tabi denemekte fayda var. Herkes geçiştirmeye yönelik cevaplar verebilir.
-
@Antimülakat
Hocam mecliste dile getirilse nasil olur etki eder mi yani meclise taşinsa bu durum ? -
@rlg bakana soru önergesi verilebilir bir başka vekil tarafından. En azından konu ile ilgili net bir cevap gelir. Soruşturmalar tamamlandı, son rutin kontrolleri yapıyoruz veya güvenlik soruşturmaları şu aşamada gibi.
-
hocam ben gittim mayıs ayında personel daireye ancak ordaki görevli olan memurlarda bilmediklerini ve bu işin sadece sekretaryasını yaptıklarını ifade ettiler
-
@Antimülakat
Anladm hocam peki.. -
@Antimülakat hocam yok mu bi haber bi duyum ?
-
fatih islam karaoğlu gümrükte bir birimde müdür sanırım bir kaç gün içinde açıklanacak diye twit atmış