2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Güvenlik soruşturması ne zaman biter Allah kerim bilsem a grubuna hazırlanirdım bugün yarın diye diye yaz geldi
-
@Antimülakat hocam personel dairedeki arkadaşlarınızdan güvenlik soruşturmalarının ne zaman başladığını öğrenebilir misiniz?
-
@superman bileceğini sanmıyorum hocam, memur kadrosu sadece genel duyumları öğrenir. Diğer meseleler için başka mecralara ulaşmak gerekir. Bir de bu biraz daha kolluk meselesi olunca ne zaman başlanıldı, kim bilebilir?
-
@Antimülakat anladım hocam. Peki en son bakanlığına sorduğunuzda mayıs ayında açıklanacak cevabı almıştınız. Bakanlığın alımla ilgili yaptığı basın duyurusunu da (soruşturmalar devam ediyor açıklaması) dikkate alınca sizce hala geçerliliği var mı bu cevabın?
-
@superman hocam şu dönemde insan bakan ağzından çıkan duyuma güvenemiyor, bana gelen duyum gvs'lerde sona gelindiği ve mayıs ayında sonuçların açıklanacağı yönündeydi. Sürekli soramadığımız için umutla bekliyorum, Mayıs'ta gelmez ise tekrar dönüş yaparız.
-
@Antimülakat cevaplar için çok teşekkürler hocam. Yani bakıldığı zaman ocak başından bugüne kadar 5 aylık bir süre geçti. İlla ki bir ilerleme olmuştur gvs'lerde diye düşünüyorum. Bir hafta daha bekleyelim. Alıştık Nasıl olsa
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@superman biraz değişik bir cevap aldık bu sefer. Bu ay içinde açıklanır dediler. Yakın mı diye sorumuzun cevabını vermediler. Artık isyan noktasındalar net tarih yok mu sorusunu için henüz netlik yok dediler.
Hocam bu ay içindeki açıklanır muhabbeti de olmayacağı benziyor.keske birileri iç işlerini sıkıştırsa soruşturmalar hızlansa.
-
@zaknafein valla kim ne yapıyor değişik durumlar öteki ay başında yine sıkıştırirız. Ben ayın bitmesini bekliyorum kardeşim.
-
Şimdi CB Brüksel'e gitti zirveye.dönüşte myk ve bakanları belirleyecek. Herkes bu konu üzerinde kafa yoruyor. Cuma günü BK belli olsa, bizim sonuçlar için önümüzdeki hafta bir hareketlilik olabilir diye düşünüyorum. Ama Bu hafta da bizim sonuçlardan ses çıkmaz. O
-
@superman hocam gümrük te şaşkın gs ler aşırı uzadı onlarda değil top içişleri bakanına baskı yapsak ancak hızlanır
-
@zaknafein ah kardeşim içişleri bakanlığının da elinde kaymakamlık mülakatı var hali hazırda açıklanmayı bekleyen
-
@osaduman hocam yağmur duasına çıkar gibi fetoye beddua için şöyle yüksek bir yere çıkalım şerefsiz adamların yüzünden önceki seneler soruları çaldılar şimdi de aylarımız gidiyor bilsem a grubuna hazirlanirdim hiç çalışmadan 81 82 civarı bir puan alıyorum p3 ten eminim 90 ı zorlardım.bekle bekle psikoloji gitti ya.
-
@Antimülakat hocam kabine değişikliğinde gümruk bakanının geleceğini nasıl görüyorsunuz? Kurumu da bilen biri olarak bu konuda ne dersiniz?
-
@superman pek yorum yapamam hocam. Malum kurumla ilgili olunca ama şunu söylemek gerekirse çok iyi niyetli bir bakan. Bu süreçten bağımsız konuşurum.
-
@Antimülakat hocam haftaya açıklanır mı
-
@zaknafein gelmezse tekrar sorduracağım kardeşim, artık gelmemesi için engel kalmamış olması gerekiyor.
-
Mülakatlar tek tek açıklanıyor bu da açıklanır heralde
-
Bu sonuçlar hiç açıklanmayacakmış gibi geliyor artık
-
@Antimülakat hocam gs den listeler gelmiş sınav komisyonunda diye başka forumlarda duyum var yarın siz sordurma şansınız var mı.gs ler bitmiş bugün yarın açıklanacak demişler
-
Hocam yarın bir yoklayalim, bildiğiniz üzere biz de Mayıs sonu demiştik, umarız daha fazla uzamaz. Tabi uzaması durumunda bakanın gündeminden kaynaklanır. Gs'lerin bitmesi demek, son imzaların atılması anlamına gelir ki onun da çok uzun sürmemesi gerekiyor.