2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam sorabildiniz mi
-
@zaknafein hocam ellerine resmi sonuçlar ulaşmamış ama sürecin sonlarına gelindiğini söyledi. Bu Cuma gelir mi dedim, kesin değil dedi. Tam net tarihi bilmemekle birlikte sonuçlar için geri sayım diyebiliriz.
-
@Antimülakat tesekkurlr.merkeziden once açıklansın da lâzım degil gerisi artık
-
hocam açıklanmayacak galiba @Antimülakat
-
@meteboy08 valla hocam gelen son duyum eli kulağında olduğu yönündeydi, anlamadığım süreç bu kadar uzamışken hala beklenmesi.
-
@Antimülakat hocam bu hafta gelir diyolar yarın bi sordurabilirmisiniz ? aslı astarı var mı ? hayırlı sahurlar
-
@mstf kardeşim cuma günü konuştuk onlarda bekliyor artık gelmesini. Herkes eli kulağında diyor. Ellerine gelişiyle siteye yüklenmesini aynı gün olur. Bu nedenle sorma hakkımızı bugün kullanmayalım.
-
Bu hafta rotasyona tabi olanların mazeretleri görüşülecek diye yazmış bir taşra memuru.bir de malum net gene haber yaptı sonuçların açıklanması için
-
gtb nin bu saatten sonra gözümde degeri kalmamıştır
-
Valla dostlar bende sizin adınıza hem üzgün hem de kızgınım. İnsanların sabrı da artık bir yere kadar. Bu hafta da bitirmezlerse artık gerçekten pes diyorum. Sakın normal tayinlerle falan alakalı diye düşünmeyin, o işin bu konuyla hiç alakası yok.
-
hocam devlet çok ağır işliyor 10 dakikada 20 30 evrağımı teslim aldı ptt.o da yarı özel sayılır.geçen nufusa 3 tane belge verdim inan 15 dakika oyaladılar.biri kontrol ediyor öteki kontrol ediyor hantal hantal işler sanırsın ilkokul mezunu.arşiv araştırma formunda ana adı yerine soyadımı yazmışım.bu olmaz dedi resmi falçata ile kazımaya çalıştı.resmi dipten kesti.dedi yenisi lazım bu çıkmıyor.bi darlandım aldım elime formu çektim resmi çıkardım dedim al yapıştır dedi yok olmaz arkasında uhu kalmışmış.dedim olur sen yapıştır.yapıştırdı oldu felan dedi.yani dışarıdan biri izlese cinnet geçirir.bu adamlarla değil 2023 2223 hedefini yakalayamaz ülke.şimdi hal böyleyken 6 ay geçmesi inanın normal geliyor.özelleşmeye sonuna kadar karşıyım ama bizim millette zoru görmeden çalışmıyor.ne 657 ne de özel bize uygun 657 nin güvencesi özelinde performans sistemi gelse ancak düzelir.birazda insanlarda bitiyor iş.çok şükürsüzler akşama kadar yat bir de maaş az diye devlete söylen dur.adama sorarlar sen bu ülkeye ne verdin arkadaş.
-
sayın bakan 21.00 tgrt haber de olacak oradan mülakat açıklanma süresini sorabilirsiniz.
Not: Ben mülakat sonucunu beklemiyorum gördüm paylaşmak istedim.
-
@totti canlı değil o yayın bant
-
Bu iş yılan hikayesine döndü iyice. Bu gidişle bakanlık 763 kişiyi tamamlayamayacak. Herkes bir yerlere yerleşiyor üçer beşer..
-
@superman keyifleri bilir hocam ama bu işin içinde bir iş var.
-
gümrükten feragat etmek istiyorum sonuçlar açıklanmadan bunu yapabilir miyim yoksa beklemem mi gerekiyor? bilen yardımcı olursa sevinirim
-
@Antimülakat hocam bu alımdaki unvanlar kadrolu olacak. Acaba bunu sözleşmeliye çevirme gibi bir gücü var mı yönetenlerin? Ohal'i de dikkate alırsak ne dersiniz? Ben iyice paranoya oldum. Bu hususta değişiklik yapacaklar gibime geliyor.
-
@superman yok hocam öyle birşey yapılamaz bu alım için çok geç.
-
Bugün açıklanırmı varmı bi haber
-
@hakimim_25 kardeşim yanlış soruyu soruyorsun . Bu ay açıklanır mı diye sormak lazim