PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
-
@ugurkuyumcu Bu sene sınav kolay old için puanlar düşebilir diyorlar. Lisansta puandan ziyade sıralama önemli old için ilk kaç bine girmek gerekir acaba ?
-
@haticeaydinn kesinlikle öyle
Bide şu dönemde memurluk alımlarında devlet tutumlu davranacaktır die düşünüyorum -
Hocam ne yapalım dediniz? Bu basliktan mi devam edelim?
-
@figo102009 evet hocam diger baslik yogun olarak uzmanlik da
-
İzmir pazarlama 72 doğrum var
-
Ankara Pazarlama 82 doğru, emin olmadıklarımı da yanlış saydım.
-
@duyguuu37, içinde söyledi: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
@figo102009 evet hocam diger baslik yogun olarak uzmanlik da
Ama ben istanbul gişe için ayrı başlık açmıştım. Ama pek rağbet görmedi...
-
@figo102009 @duyguuu37 @haticeaydinn @Orion @iktisadiyen Anket gibi bişe yapılabilir mi? gişenin bölümleri için. ama çok kişiye ulaşmamız lazım. Var mı böyle bir platform?
-
@ugurkuyumcu benim bildigim yok hocam,face de filan olabilir ama ben kullanmiyorum,dunya basvurudan soz edildi ama kimsecikler yok
-
@duyguuu37 @ugurkuyumcu Burayı kullanmıyorlar pek. Facebook grubu aktif arkadaşlar. Orda herkes beklediği puanı ve ilini yazdı.
-
@haticeaydinn bende facebook kullanmiyorum hocam:)
-
sigortacılık vs bilmem de düz gişe için çoğu yer en az 85 üstü ile kapatır gibi geliyor.Beeelki kırşehir kars vb illerde 80 lere düşebilir.Soruların baya kolay olması aslında calısan ıle calısmayan arasındakı farkı baya kötü etkiledi. sözel mantık ve bazı guncel sorular harıc bildiğin lise 4 te okuyan öğrenci düzeyinde hazırlanmıştı sorular.Coğ. sorusu hangisinin üretimi devlet kontrolunde degıldır diyor hadi tamam iyi soruda sen gidip oraya üzüm yazarsan bu soruyu kim yanlış yapar ? Zararlı cemiyet hangisidir diyor cevaba wilson prensipleri koyuyor İslam Teali Cemiyeti koy cevaba zorla bari biraz wilson u kım yanlıs yapacak?.Kast sistemi olan millet hint hindistana islamı yayan gazneliler ? Soruların baya kalitesiz ve yetersiz olduğunu düşünüyorum.Gruplarda elenen ülke sorusu nedir hadi erkekler bir nebze hollandayı biliyordur da sınava giren kadınların %95 inden 1 puan caldılar resmen
-
@s-taylan22 Kesinlikle noktasına virgülüne katılıyorum yazdıklarınızın. Bu sınavın bu denli saçma hazırlanması akıllarda çok soru işareti bırakıyor. Çalışanla çalışmayan ayrılmadı. Ölçme değerlendirme , şekilli grafikli sorular ağırlıklı olacak dendi, gittim Akademi Yayınlarının Şener Babuşcunub ölçme değerlendirme kitabını aldım. Hiç bir konuyu es geçmedim. Ama sora sora bir tane şekilli soru sormuşlar. Güncelde doğru tercih , murat aldım ezberlemediğim konu kalmadı, yök başkanını bildiğim halde eski başkanları bilmediğim için soruyu yapamadım. Futbol sorusunu zaten bi bayan olarak yapamadım. Türkçe Matematik sanki bizimle alay eder gibi A nın B ye oranı nedir gibi lise matematiği sorup hesap makinesini serbest bırakmaları ayrı bi saçmalıktı, bari hesap makinesi yasağı koy, emek verenlerle zamanı iyi kullananları ele. Günceldeki sorular belirleyici olacak belli ki.. Ptt sınavlarına , alımlarına bir daha girmeyeceğim. 89 doğru yapıp atanamayacağımı adım kadar iyi biliyorum. Madem kadro 1 , 2 gibi absürd derecede az rakamlar, o zaman adam gibi eleyici sınav yapacaksın hak edenler girecek.. Böyle bi rezalet yok ya..
-
@duyguuu37 Hocam iyi ki de kullanmıyorsunuz, Ptt İhs der sayfasında o kadar çirkin üsluplu , birbiriyle dalga geçen insanlar var ki. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sileceğim ben de ..
-
@haticeaydinn burasi o acidan cok iyi hocam,yoneticiler hemen engelliyor:)bakalim ekimi bulurmus zaten aciklanmasi ama su sureci merak ediyorum kazanani goz ardi etmeyi nasil basaracaklar aceba,neticede mulakat yok umarim adil olurlar kazanmasam bile istedigim tek sey bu
-
@duyguuu37 @haticeaydinn @iktisadiyen @figo102009 @Orion Şimdi gişe için mülakat var mı yok mu? Kesin olarak yok diyenler var, ben emin olamadım. Bu kesin bilgileri nereden alıyorlar
-
@ugurkuyumcu sinav ilaninda yaziyor zaten
-
@ugurkuyumcu Gişe için mülakat yok. Psikoteknik inceleme var. Gişe pozisyonuna ve müşteri ilişkilerine yönelik uygunluk testi gibi düşünün.
-
@haticeaydinn, içinde söyledi: PTT GİŞE VE BÜRO PERSONELİ (SİGORTACILIK)
oteknik inceleme
Peki. Bu psikometrik incelemeyi PTT nin kendi elemanları mı yapacak ve bu incelemede haksızlık yapılma ihtimali var mıdır?
-
@ugurkuyumcu Ben bu konuyu defalarca yetkililere sordum ama net bir bilgi alamadım.