GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Arkadaşlar muhasebede bir soru vardı hangisini limited şirketler kullanmaz diye soruyordu dört öncüllü ilk öncülde hisse senedi çıkarılması diyordu diğer öncülleri hatırlamadım özel kesim tahvil bono senetti dördüncü öncülde. Soruyu ve cevabı hatırlayan var mı
-
@gkhn-gnr benim de şuan elimde dersane notlarim var hocam özellikle yazdırdı hoca optimal kaynak derse program olur diye internetten bı araştırayım döneceğim
-
Fayda maliyet diye bi tanım yokki program bütçe de
-
@balans-etkisi yok hocam zaten minumum maliyette diyordu bunlarda hem fikirsek eğer performans
-
@alika28 hisset sendi , yasal yedek, tahvil, ozel kesin tahvil bono seklindeydi
-
@alika28 1-3 hisse senedi ile hisse senedi ihraç primi
-
@okanugur, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Abiler o soru nasıl Philips oluyor Allah aşkına ben üç şıkkı eledim direk zaten hiç duymadığımız şeyi isaretledim adını hatırlayan varsa o sıkkın internetten bı araştırayım hayrına yazsın
Soruda iki durum verilmisti ilki enf digeri issizlik durumu o yuzden phlsps
-
@walrass06 fayda maliyet program, birim maliyet performans
-
@phateh hocam bunun sorusu neydi hiç hatırlamadım
-
@phateh bütçe dışı açık celan diyordu hocam ne işsizliği ne enflasyonu
-
@fatoss21 performans olacak .
-
@emektari̇ibfli hisse senedi ve özel kesim tahvil senet olanı işaretledim diye hatırlıyorum
-
@phateh hocam soruda ne diyordu tam olarak ben enflasyon ve işsizlik ibaresi görmedim
-
Performans Bütçe Sistemi
Kamu yönetimince, mali yıl için kendilerine ayrılan ödeneklerle amaçlarını gerçekleştirme derecelerini ortaya koyan; bu amaçla hizmet etkinliğini ve fayda-maliyet analizlerini esas alan bir bütçeleme sistemidir. Bu sayede eldeki kaynaklarla en çok hizmet çıktısı elde edilmeye çalışılmaktadır.
-
@gkhn-gnr bütçe fazlasi diyordu da fazla varken enf nasıl.olabilir ki .internette yazinca direk çıkıyor cevap.
-
@maesteo şimdi dank etti malesef yanlış yapmışım
-
Hocam o sorunun cevabı bana göre program çünkü bız hocayla bu konuyu konuştuk net hatırlıyorum ve notlarımda da yazıyor , fayda maliyet derse program , min girdi maks çıktı derse performans anahtar kelimeler diye yazdırmış ha doğru yanlış bilemem
-
@can-mavi yi buraya davet ediyorum acilen:))
-
@berdinyen sorunun cevabı performans şimdi netten baktım fayda maliyet analizi yapan bütçe performans diye yazıyor
-
@gkhn-gnr alternatifler diyor bu bile program olduğunu gösterir