GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@duyguuu37 valla inşallah düşer hocam ben çok dikkatsizlik yaptım artı hatalarımdan dolayı 3-4 sorum gitti gerçi ama yine de genel anlamda zor olduğunu düşünüyorum alımlar bu sene düşük işte o korkutuyor beni taban puan konusunda yoksa tabiki düşer derdim
-
@no33 aynen hocam biz tartışıyoruz ama onlar neyi kabul ederse o
-
@duyguuu37 aslinda mali hizmetler uzmanlik defterdarlik falan hep acikliyor hocam biliyor musunuz sanirim guyda da eskiden aciklaniyormus
-
@zenginmemur Enflasyon arttıkça devletin borçları erir bende oradan biliyorum.bkz:enflasyon vergisi
-
_%25
_Program bütçe
_Türkiyede ki ıngiliz bankadan yabancı para cinsinden borçlanma
_960.000
_def'iYoğunlukla tartıştığımız soruların cevapları bu şekilde gelecek arkadaşlar.
80+ yapanlar rahat olsun.
Çoğu yer 80 altına düşecektir. -
@fernando-reges enflasyon borçlunun lehine alacaklının aleyhinedir
-
@fernando-reges sınavda bunu düsundum ama isaretleyemedim iste.İnsallah cok yüksek kapatmaz iller
-
@okanugur bende duser diye dusunuyorum hocam bayag guzeldi sorular,birde gunubirlik gittim ben bayag zorladi dikkat istiyordu
-
@gkhn-gnr bnde boyle biliyordum hatta zeynel dinler bunu anlatmis.Cunku para degersiz oluyo.Borc veren avantajli parasini harcamiyo faizle borca veriyo
-
Arkadaşlar 70. Cevap net dış yatırım, sorusu neydi ?
Bşr de 50. Cevap vergi kaynağında kesme sorısu neydi ? -
@zenginmemur aynen hocam bu soru net bence
-
@duyguuu37 kesinlikle dguy dan az bekliyorum valla ben ama gerçekten 3 sorum sadece yanlış okumaktan gitti ona canım yandı hayırlısı olsun inşallah hocam , siz kaç doğru bekliyorsunuz
-
@gkhn-gnr, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@fernando-reges enflasyon borçlunun lehine alacaklının aleyhinedir
Yada bn suan karistiedim bu soruda israrcibdegilim
-
Aşağı yukarı doğru ve yanlışlarınız ve tercih ettiğiniz il nedir arkadaşlar, bir ortalama çıkarabiliriz böylece kapatmaya dair.
Sakarya - 10 veya 12 yanlış
-
@gkhn-gnr hocam siz neyi isaretlediniz
-
@no33 mali hizmet,defterdarlik ilanlari gelse soru yayinlamasinlar hocam :(onemli degil
-
@morand defi hariç destekliyorum
-
@zenginmemur Yok ya düşük kapatr cok yer
-
Arkadaşlar şu otonom tüketim 200 milyar, c 0,75 ve t 0,2 olan soruyu Y=0,20Y+0,75Y+200 den çözerek 400 milyar buldum. Bu şekilde çözen var mı?
-
@zenginmemur borçlunun aleyhinedir