GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@coopdefood cevap kesn ne ya simdi
-
@istatistikçik doğruyu bulma amaçlı tartışıyoruz haklı çıkma çabam yok ,sınavın baştan beri tartışılan yanı bu zaten ezber sormamışlar️
-
@istatistikçik Ya mal ve hizmet tanımı şekilde tabiki tanımı ama gib sadece mal dedi dye yanlış kabul eder mi sorun o bence
-
@jakuppp mesele 1 yildan aza düşmesi değil bir dahaki yılı kapsadığı icin gyag oluyo ama dyokar a mi yoksa gaag e ye mi atiyo
-
@eliff 102 banka borçu 120 bin 649 diğer olağan gelir ve karlar 40 bin ve gelecek yıllara ait gelir 80 bin alacaklı olan şık cevap.
-
@eliff Arkadaşım adamlar soru sormuş yanıt ortada ne kabul edip etmemesinden bahsediyoruz,işsizliği kelime oyunlarıyla farklı tanımlayabilirsin,tuzak da kurabilirsin ancak gsyh tanımı nettir ve daha önce çıkmış sorularda da denk geldiğime eminim.
-
@coopdefood ben böyle yaptım ama yanlış saydım emin misnz böyle olduğuna
-
@i̇ibfkpss a grubuyla aynıydı sanırım ama çoğunluk 1-3 diyo inşallah öyledir ((:
-
@istatistikçik Ya zaten ins sizin dediginiz gibi olsun benim işime gelir çünkü ben reel gsyıh yi isaretledim
-
@m-ali34 hocam o soryuyu sınradan düzelttik. 75. Soru enflasyon sorusuydu. Talep arzdan fazla olduğunda, uzun vadeli ve yüksek faizli botçlanmanın nedeni nedir ?
-
doğru olsun olmasın benim için önemi yok çok şükür fazlasıyla yetecek kadar doğrum var ama burada durup mal ve hizmetin farklı şeyler olduğunu tartışmak tuhafıma geldi açıklama çabam o yüzden.
-
yanlız kpss deki hemfikir olma durumu guy'da nereden baksan 15 soruda olmadı. taban puanlar düşecek diye tahmin ediyorum. gayet kaliteli bir sınavdı, olması gerekende bence budur. inşallah emek veren herkes istediğini alabilir.
-
Arkadaşlar 48 ve 75. Soru aynı listeye göre. Sonradan facebbokta 75. Soru düzeltildi. Doğrularınızı ona göre sayın
-
@eliff Evet eminim.
-
@coopdefood ya allah askina sozlesme 01,09da sonuc doguracak soru bize 31,08i soruyor nasil gelir kaydediosun ihtiyatliliga ters en basta
-
@futureguy sayfanın lınkını gonderırmısın hocam
-
-
@coopdefood
he tamam pardon o zaman 31.08 di değil mi paranoyak yaptık desene
dediğinize imza atıyorum hocam -
Arkadaşlar işsizlik ve reel gysih sorusnunu boşuna tartışıyorsunuz 3 gündür uzlaşılamadı çünkü ben kendi adıma o soruya da , iç borçlanma sorusuna da itiraz edicem. Komisyon karar versin artık ne yapacağına.
-
@futureguy
hocam ben görüntülüyemiyorum üyelik yok maalesef sende mevcutsa kopyala yapıştır yapabilirsen memnun olurum bu arada teşekkürler hocam ilginiz için.