GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@futureguy kasa ve önceki dönem gelir ve karlar
-
@futureguy O soruda diğer şıklarla alaka kuramadım, 671 Önceki Dönem Gelir ve Karları en mantıklı olandı. Kaynaklara bakmadım bununla ilgili, yanlış çıkabilir
-
@gencburokrat bende onu yaptım şta ları eledim çünkü. Ama önceki dönemde elde edemediği alacak nasıl gelir olabiliyor ? Gider ve zarar yazmamız gerekiyordu ama sanırım o da şıkta yoktu
-
@walrass06 100 kasa 671 diye yazdıkları soru mu bu
-
@futureguy, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@gencburokrat bende onu yaptım şta ları eledim çünkü. Ama önceki dönemde elde edemediği alacak nasıl gelir olabiliyor ? Gider ve zarar yazmamız gerekiyordu ama sanırım o da şıkta yoktu
Önceki dönemde elde edemediği zaman zarar kaydetmiştir ama sonraki yıllarda tahsil ederse bu gelir önceki dönem faaliyetleri ile ilgili olduğu için o hesap kullanılır diye düşündüm
-
Anladım hocam sağolun
-
@ayse_furkan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@baybatur hocam o soruyu ben de yanlis yaptm ama bence iptal edilmez. sinavdan sonra aklima geldi bir kitapta okumustum eger hicbir sart verilmediyse piyasa uyrugu kriterine bakilir.
Bu yeterli bir açıklama daha önce de yapmıştım kanıta gerek yok bence. İç borç tanımı devletin iç kaynaklardan elde ettiği borçtur
-
Dilekce nereye verilmez diyen soruda danistayya direk dilekce verilebiliyormu
-
@a-okun doğrudur hocam kanıt istemedim çok soru var dedin hiç rastlamadım da merak ettim o yüzden sordum
-
@dovunque veriliyor hocam. Zaten diğer mahkemeler de dilekçeyi Danıştay'a yolluyor en nihayetinde
-
Hiç bu kadar sorular üzerinde uzlaşılamayan Guy sınavı görmemiştim. Keşke soru ve cevapları da yayınlasalar.
-
Önceki sınavlar hep öncekilerin benzeri olduğu için tartışma olmamıştır fazla, bu sınavda farklı soru çok fazlaydı
-
Kurum kendini aşmış ilk defa oturmuş üşenme mis soru hazırlamış. Tarzının dışına çıkmış. Sorular da detay mi vardı yoksa sadece hatalı mi idi kestiremiyoruz. En nihayetinde gib bu.
-
@baybatur belki son yıllarda Guy olan dostlarımızdan soru istenmiştir. Öncesinde Guy olanların büyük bölümünün alan bilgisi ile pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum. 2010 öncesi sınavlar okulun final sınavı modunda girenlerle doluydu.
-
Guy olmasına rağmen sırf şehir değiştirmek için tekrar bu sınava giren insanlar tanıyorum gerçekten anlam veremiyorum acaba kurulun bu tarz insanlara yaklaşımı nasıl oluyor maksat istihdam artırmak ise kesinlikle bu kişilerin alınmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta Memur a tayin diye bir hak verilmiş
-
@a-okun farkli kurum sinavlarina giren yuksek puanli kisilere hep saygi duydum anladimda ama su gercekten guy olup tekrar guy a girenlerin fikri ne dinlemek isterim
-
@antimülakat olabilir çünkü kesinlikle alandan uzak adamların hazirliyacagi sorulara benzemiyordu ne dguy ne de guy. Hakkaniyet li bir sınav olduğunu düşünüyorum ayrıca. Bu yüzden kurumun yeni tarzını tebrik etmek lazim. Umarım aynı hakkaniyet i mülakat lar da da gözetirler.
-
Bir arkadaş 2010 yılında sınavı olduğunu unutup son bir hafta geçmiş yıllarda çıkmış soruları çözerek 71 alıp GUY olmuştu. Şimdi çıkan şu soruları görse mesleğine canla başla sarılır
-
@antimülakat çok haklısınız. Resmen açık öğretim sınavına girer gibi giriyordu insanlar.
-
@duyguuu37 şahıs şirketlerinden kasıt adi şirket falan olabilir mi