GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@falanfilan ben 1-3 d şıkkı A grubuydum ve gib sınavları şıkları yerleri değişmez grublar farklı da olsa
-
@şampiyon 1-4 sklarda vardi, cvp 1-3 ama
-
FIFO 780 hangi şıktı peki hatırlıyor musunuz
-
@frankell-p C diye hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar hiçbiryer 80 üstü görmez diyoruz genelde ama 80 altı neti olan da yok gibi. Ne diyorsunuz bu duruma
-
@futureguy valla benide kara kara dusunduren bu hatta 20 25 kisi alan iller daha kotu herkes seksen ustu toru topu 50 kisi kazanacak sinavi nasil 80 altina dusucek anlamiyorum
-
@falanfilan Gib in ışıkları diye okudum söyleyeceklerim bu kadar
-
@futureguy İstanbul guy başlığında bahsetmiştim. Tekrar edecek olursam burada yüksek yaptığını söyleyen arkadaşlar genelde tecrübeli ve bilgili arkadaşlar. Guy sınavına öylesine bile girmiş olabilirler. Üstelik sayılarida o kadar fazla değil bence. Sürpriz şehirler illaki olacaktır. Ama geneli 80 ni geçmez gibi.
-
@dovunque Şöyle ki KPSS'den 75 ile 78 alan arasında pek fark yok, yine 79 ile 81 arasında da pek fark yok. Sınav evvelkilere göre zordu. Foruma yahut sosyal medyaya bakarsak hata olur. Sayısız değişken var İstanbul riskli onun dışında pek risk göremiyorum 77-74 arası her yere girer. Belki birkaç il 72 ile bile kapatabilir.
-
@jkeynes sakın ol ve yavaşça o telefonu elinden bırak ben de çok gerginim bekletmeden açıklarlarsa çok iyi olur bekledikçe insan kuruyor, stres artıyor
-
@falanfilan a kitapçığında 1-3 d şıkkı kardeşim
-
İnşallah sizin dediğiniz gibi olur. Şahsen istanbuldan korkuyorum 80 üstü beklememe rağmen.
-
@tahkikat insallah kardesim ole olur ama insan dusunmeden edemiyor kotu gecen 80 diyor ama sinav psikoloji cok farkli adim gibi emin oldugum 8 soruyu degistirdim alayi yanlis oldu hic ellemesem suan hic bir kaygim yoktu biraz kismet bu isler hepimiz icin hakkimizda hayirlisi
-
Arkadaşlar sizce mülakatta 90 - 95 civarı doğrusu olan biriyle 70 - 75 civarı yapan birinin şansı aynı mıdır? Bu konuda ne düşünüyorsunuz, yahut tecrübesi olan var mıdır konuyla alakalı?
-
@vural aynii 73le kazanan var
-
@vural k bkma hocam ama hiç bi önemi yok geçen yıl 92 ile elendim guy dan ama arkadaş 72 ile ist a atandı.
-
@jkeynes işte sınavda da böyle okudugumuz için kaybediyoruz maalesef:)
-
@futureguy hocam dguy a girmissen eğer 80 altı tedirgin olmakta haklıdır derim. Orda 3000 kişi arasından 600 e girmek gerek. Ama İstanbul a 1500 kişi girdi sinava ve muhtemelen 700 e yakın kişi mülakata kalacak. Yani ihtimal baya yüksek. Üstelik dguy dan daha zor bı sınavdi.
-
@aroma Yok hocam ne kusuru. Üzüldüm sizin adınıza. Umarım bu sene gönlünüzün muradına erersiniz. Teşekkürler bilgi için. Hak edenlerin kazanması dileğiyle.
-
@asavran09 anladım hocam