GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@bydaler geçmiş yıllarda çıkan yanlış bir guy sorusu kimseye ölçü olmamalı. Yada kurum bu cevabı kabul edecektir gibi zanlar la doğru cevabı kimse ört pas etmeye kalkismamali. Ama oluyor maalesef. O yüzden artık ben bişey diyemiyorum. Kim hangi cevabi isterse onu kabul edebilir. Burada yapılan yanlış yönlendirmeler le de insanların hakkına giriyorlar. Umarım bunun da farkındadırlar.
-
@bydaler dostum bu arada yanlış anlamış olabilirsin. Eğer yazdıkların banaysa bende cevap 20 diyorum zaten.
-
@kuşçubaşıeşref hocam tesekkur ederim bende bir sey soracagim,anladigim kadariyla bolumumuz onemli degil mi genel gecer tum alan derslerinden soru gelebilir sanirim oyle mi oluyor
-
@baybatur ya dosttum sen maliyet üzerinden hesaplanır dedigin için öyle olursa cevap 25 çıkıyor sanki,ben senin dedigin 20 dir diye anlamadım eğer öyle demek istemişsen kusuruma bakma kardesim
-
@alpagu hocam bilgiye gore alsalar asıl o zaman kasmayiz:)ama dediginiz cok dogru malesef referans..
-
@baybatur hocam 2010 da çıkan guy sorusunu ben paylaştığım için cevap vermek istedim size. Siz o sorunun yanlış olduğunu ispatlayın ben forumdan kaydımı silip gidicem burada benim paylaşımıma başkasını etiketleyerek bu şekilde ithamlarda bulunmanız hoş değil kimsenin hakkında gözüm yok hak yemekle suçlayamazsın muhalefetin de bir üslubu vardır. ben paylaşım yaptım benle aynı görüşte olan arkadaşın iletisine ek olarak 2010 guy da çıkan soruyu paylaştım siz aksini lafla değil benim yaptığım gibi paylaşımla çürütebilirsiniz saygı duyarım. İyi forumlar.
-
Geçen yıl bnde elendim maalesef.Guy en fazla referansin islendiği bir alım.
-
@t-robert-malthus yine bir troll vakası mı
-
@bydaler sorun değil kardeşim ben arkadaşın yorumuna açıklık getirmek için demiştim onu yanlış anlamışsınız.
-
@a-okun hocam ben sizi hak yemekle itham etmedim. Ortaya söyledim onu ki emin olun aklımdaki siz değildiniz. Soruya gelince çok defa çözümünü yazdım yetmedi Alican hocaya soruyu cözdürttüm burada. Yeterince kanıt sundum bu soruya dair. Peki siz bu soruyu hiç bir muhasebe hocasına cözdürdünüzmü. Neye göre cevap 25 diyorsunuz. Geçmişteki yanlış bir soruya bakarak mi. O soru yanlış evet elimdeki kaynakta belirtmisler yanlış olduğunu. Yani kanitliyabilirim ama kaydınızı silmenize gerek yok.
-
@baybatur elinizdeki kaynağı paylaşırsanız sevinirim ona göre konuşmam daha doğru olur. Benim paylaştığım kaynak adem kılıç guy çıkmış sorular kitabından. Nisan 2010 sınavı. Bunun gibi yüzlerce soru çözdüm hepsi de bu şekilde çözüyor hepsi yanlış sizin dediğinize göre. Kaynak paylaşınca görüntü olarak tekrar tartışabiliriz. İyi forumlar.
-
-
@baybatur buda adem kılıç çıkmış guy soruları. Sizin kinde basim yılı kaç hocam. Bu 2015 8. Baskı
-
@baybatur dikkat ederseniz ben gib böyle kabul etmiş demiştim önceki iletimde de,genelde de diğer kurumların sınavlarında bu sorunun cevabı sizin dediğinize göre kabul edilmiyor veya benim dediğime göre. Elimde 2017 baskı var
-
@baybatur demek ki yeni baskıda yani benim elimdeki baskıda 2015 teki hatayı düzeltmişler.
-
@a-okun tamam da kurumun öyle kabul etmesi o sorunun cevabinin doğru olduğu anlamına gelmiyor demiştim bende . Soru yanlış. Bunu kanitla dediniz bende size kaynak attım. Hemde sizin kaynağıniz. Yani bizzat adem kılıç bu soruya yanlış demiş.
-
@a-okun hocam hatali olan sorunun kendisi. Lütfen ısrar etmeyin daha fazla. Size de iyi formlar
-
@baybatur elinizdeki baskı 2015 ona göre yanlış dediniz, elimde 2017 si var onda hata yok diyor yanlışlık olsa elimdeki daha yeni onda yazardı buna tek cümle cevap veremediniz bence görmek istemiyorsunuz bazı şeyleri. Tartışmaktan uzaklaştınız daha fazla cevaba gerek yok yazdıklarımı dönüp dönüp okursunuz artık herşeyi açıkladım. Israr etmiyorum ama biz başka arkadaşlarla bu soruyu konuşurken çıkıp muhalefet olup parazit yapmayın gelip konuşuyorsunuz sonra ısrar etme diyorsunuz. İyi forumlar
-
%20 cevap işte..
-
@a-okun kardeş parazit yapan yok. Senin yorumunun altına yazarsam o zaman dersin parazit yapma diye. Sen diyeceğini dedin ben de dedim tamam bitmiştir mesele neden hakarete sarılıyorsun hemen. Ben sana hakaret ediyormusun. Ben sana parazit diyormuyum. Bira daha saygılı olmayı dene. Sonra nasıl olsa olur diğerleri. Ha bilmiyorsan da ikili tartışmalara girme. Özelden yaz bana oradan konuşalım birbirimize hakaret edelim. Anladığın dilden orada konuşayım.