GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@james-buchanan evet
-
@gannicus ne dediler hocam.
-
kurul çalışıyor bitince her an açıklanabilir falan filan
-
@gannicus bu kurulun çalışmış versiyonu bu mu acaba çok merak ediyorum.calismayi bıraksalar demek ki 3 5 yıla anca
-
Tele cevap veren arkadaşlarin maalesef hiçbir şeyden haberleri olmuyor yani ne dediğine pek kulak asmamak gerekiyor geçen yıl mülakat tarihleri için çok beklemiştir bu yüzden arayan sayısı da çok oldu son zamanlarda hatta sonuçlar açıklanan gün bile arandığın da hanımefendi kurulun öyle bir çalışması yok demişti ama aynı gün açıklandı herkes aramalı amaç orda çalışan tele bakanların böyle bir baskı var diye içeriye iletmesi.
-
Rezil sinav sistemleri rezil kurumlar mulakatlar surecler derslerden issizlikten akrabalardan bikmis bizlere birde kurumlarin yaptigi eziyet reva mi ya,mulakat sonucu bekler gibi yazili sinav bekliyoruz,il tercihi gibi bir kumar icin bin kafa yorduk,gelmeyen mulakat tarihleri,aciklanmayan sonuclar,anlamadigimiz bir gvs,referansa hic girmiyorum. BEZDUUUUM
-
@duyguuu37 çok haklısınız hocam gerçekten eş dostun sınav ne oldu diye sorusundan yüzlerindeki alaysı gülüşden rabbim bizi bu duruma düşürenlere de nasip eder inşallahhh..
-
Ah be surda sizlerle olmak isterdim 73 puanla zonguldak yazip kaldik. O morel bozukluguyla sinava girdim 75 e cikardik. Acaba tecrubeli arkadaslar 9000 kusur le siralamayla girebilme sansim var mi ki yeni ilanda. insallh kazanirsiniz her sey gonlunuze gore olsun.
-
@kamuguy hocam yeni ilan gelsin oyle dert edin takmayin kafanizi goruldugu gibi sadece kumar isi,ilan geldiginde guzel tecrubeli ve samimi arkadaslar var danisirsiniz, dguy icin guy gitti guy icin ysk hepsi bir zincir oldu malesef zor surec herkes ayni uzumeyin kendinizi 75 ve ustu bence umutlu
-
Olmadı mı daha senin iş ? Noldu KPSS ? Olmayacaksa gir bir yere çalış . O kadar insan memur oluyor ? Bıktım bezdim yıldımmmmm
-
@kamuguy hocam bir sonraki ilanın 1500 veya 2000 olmasından bahsediyorlar . 2bin kişilik bir ilanda geçen alimda 16 binleri görmüştü bu yıl 70 puanlı 14 binde . Çift yil puanını hesap edersek 71-72 kere kadar düşecektir . Sınavın geçen yıla göre kolay olmasından sebep girenlerin %80 i puanını yükseltmiştir diye düşünüyorum . Bu yılda tek yıl puanı gibi düşünebiliriz bence . Sikmayin canınızı olmayacağı varmış . Mulakattan dönmek inanın çok daha zor .
-
Akrabalari ne kadar cok takiyorsunuz ya. Herkes kendi hayatini yasar kim ne demis diye neden takiliyorsunuz
-
@duymhuyguy hocam elbette öyle herkes kendi hayatını yaşar ama..biz yaşayamıyoruz. İşi olmayan arkadaşlarım bunu bilir. Işsizliğin iktisadi ve sosyal maliyetlerini kpssye çalışan herkes bilir.insan bi saatten sonra akrabalar veya diğerleri görmek bile istemiyor neden acaba..çünkü 3 4 yıldır mezun olmuşsun ve onlara göre hale işsizsen..boşuna kürek çekiyosun...hadi bunu biz boşverelim tabi zaten uzayda yaşıyoruz.. laf araların nasılsın iyimisinden bile önce sorar oldular naptın..haa almazlar almazlar kendi adamlarını alırlar...ya hımmm gibi gibi.. BİZDE INSANIZ VE BIZIMDE BIR PSIKOLOJİMİZ VAR yani bilmiyorum birilerinin artık iibf için çare bulmalı.. üniversite tercihleri boş kalmış aferin o gençlere okumayın iibf hiç okumayın...(2 örgün üniversite mezunum ve hale işsizim @duymhuyguy yanlış anlamayın hocam söylediklerim size değil ama inanın kendi hayatını yaşamıyorsun çünkü insan içinde olduğu toplumla birlikte yaşar)
-
Ya bende harbiden şu milleti kafaya takanlari hiç anlayamadım. Bırakın milleti kendi hayatınıza bakın . Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?? O ne der bu ne diyor . Boş iş bunlar .
-
Böyle ölmeyiz füze atın. @G.I.B.
-
@morand dostum sen ailenle yasamıyomusun senin teyzen halan sana sormuyomu napıyosun isler nasil mesleğin ne ister istemez ilk bunlar sorulur kim anlar kurum sınavı mülakat bunları nasil atlatıyosun o zaman soyle bizde yapalım.Veya işsiz evde durmuyomusun
-
Aynen bize De anlat nasıl atlattığını da uygulayalım
-
Gece açıklamalarından da umudumuz yok hiç, bir arkadaş bilgi işlem 7/24 çalışır demişti bazen aklıma geliyor bu cümle ama yetersiz bir umut
-
Arkadaşlara katılıyorum insan boşver dese bile asla boşveremiyor ben artık ailemden başka girdiğim sınavları kimseyle paylaşmıyorum çünkü ne oldu sınavın dedikleri zaman olmadı diyince senin nasıl zor bir sürecin içinde olduğunu bilmeden “yine mi olmadı ne gerizekalısın” bakışını boşveremiyorsun o bu neyse insan bu tarz insanlara o an sinirleniyor Kızııyor bir süre sonra boşveriyor ama sen üzülme diye sesini çıkartmayan her sınavda kapıda dua edip senden daha sabırsız seni bekleyen senin kendine güvendiğinden sana daha çok güvenen bak gör ben inanıyorum olucak diyen senden binbir umudu olan aileni boşveremiyorsun sadece üzülüyorsun ne diyeyim arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun Allah ailelerimize karşı bizi utandırmasın allah inşallah hepimizi ama bu iş ama başka iş güZel hayırlı kapılar açsın.
-
Arkadaslar inanin ailenizden baska kimsenin umurun da degil sinava girip girmemeniz. Çünkü bir insan sizle muhabbet kuracaksa okula gidiyorsan okul nasil der ? İse gidiyorsan is nasil der ? Sinava girdigini biliyorsa nasil gecti der ? Yani muhabbet amacli sorulur bu sorular anliktir kimse sizi takip etmez gordukce sorar klasik türk toplumu. Yeni tanistiginiz biriyle bile konu oraya mutlaka gelir çünkü muhabbetin kurali gibi bir seydir bu ? Yani kimse sizin ne ile ugrastiginizi aylarca dusunmez. Dusunuyorsa da aileniz kadar candan dusunuyordur sizi. Yarin ise girince de surelli is hayati nasil gidiyor evlilik ne zaman diye soru soracaklar. Bu muhabetlerden kacmak icin ya hic topluma cikmayacaksiniz ya da sadece bu konuyu bilen insanlarla iletisim kuracaksiniz. Ayrica iktisatta zorlanmak kadar bu psikolojik baskilar da sinav maratonuna dahil. Artik maraton agir gelmeye basliyorsa en yakin kavsaktan u donusu yapmaniz lazim yorgunluk belirtileridir.