GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@ceterisparibuss amin hocam güzel dediniz..
-
Ankara 80 üstü ile kapatıyordu rüyamda mülakata kalamıyordum
-
Duyumu bilgisi olan yok mu :((
-
Uzun sure bir guy ilani gelmeyebilir
-
@sinan-taylan Sebep?
-
@kaimoğlan her guyda aradaki süre uzuyor . eskiden yılda 2 kere gelirdi
-
@sinan-taylan Belli olmaz hocam. Ihtiyaç oldukça takvime uydurulur. Haa 1 sene uzun bir sure olarak kabul ediliyorsa ona bir sey diyemem. Beklemeye aliştik 1 sene normal gibi geliyor.
-
Arkadaslar gib aradim bizim bi bilgimiz yok eger bize bilgi verilirse zaten paylasiriz dedi forumlardaki paylasimlari okuyoruz bizim soyledigimiz seyleri cok farkli sekilde yaziyorlar o yuzden bisey soylemeyecegiz tarzi konustu olagandisi bi gecikme var dedim farkindayiz ama sebebini bilmiyoruz dedi
-
@cnn44 telefon numarasını yazabilirmisiniz
-
@cnn44 onlar neden forumu takip ediyolar onu anlamadim ben:)
-
@köyün-ağası 0312 387 33 45
-
@olursaolur Bilmiyorum aslinda o gruplarda konusuyorlar dedi ben forum dedim heralde face gruplariyla ve bu forumlari kastetmistir
-
@jkeynes dostum cvp vermekte biraz geçiktim . trollük neyimi gördün
-
@kubrabaris sadece istanbul yazmıştı . diğer iller hakkında bişey söylemedi. zaten kaldırılmış galiba ileti daha da bakmadım .
-
@zenginmemur kardeşim sen rüya görme ya. hatta garanti olsun açıklanana kadar uyuma
-
Herkese guyAydınnn
-
Neden twitter etkinliği yapılmıyor. Süreç gerçek anlamda çok yıprattı artık mantıklı düşünemiyorum . Ortam bilgi kirliliğiyle dolu , kendilerini hoca zannedenler liste hazırlıyor, birileri bişey bildiğini zannedip açıklama yapıyor. ama biz bizim için bir etkinlik bile yapamıyoruz?
-
@t-robert-malthus telefon etkinliği mi yapsak toplu halde arasak.
-
@james-buchanan artık ne yapılacaksa yapılsın artık ...
-
@t-robert-malthus Bunun doğru olmasını o kadar isterim ki..Açıkçası benim tahminim de İstanbul'un o civarlarda olacağı