GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Muhasebe resmen hayal kırıklığıydı bu kadar basit muhasebe mi sorulur anlamış değilim hukuk iktisat zordu
-
@atanamayan-işsiz inşallah 80 altı kapatır dostum
-
-
@futureguy hocam illaki gol olacak diye bişey yok maalesef. Bu biraz asiste biraz da golcüye bakıyor. Benim arkadaşlarım var guy mülakatın dan elenipte sonra başka işlerle uğraşan. Kimisi polis oldu kimisi b den atandı kimisi de özel de çalışmaya başladı. Kimse için garanti değil maalesef. Hele ki şu zamanda. Bunları kabullenip te bu süreci devam ettirmek ruh sağlığı açısından daha iyi olabiliyor. Çünkü beklentiyi yüksek tutupda mülakat tan elenen arkadaşlar hayatına devam etmekte baya bı zorlandılar.
-
@kuşçubaşıeşref sende mi aydin
-
@atanamayan-işsiz aynen dostum
-
@kuşçubaşıeşref Tam 80 üstü Yok yoksa gitti bi senem
-
@atanamayan-işsiz belli olmaz dostum 80 altı yüksek ihtimal
-
@kuşçubaşıeşref İnşALLAH ya herkes umarım emeğinin karşılığını alır
-
@asavran09 hocam malesef o soruyu yanlış kabul ettim
-
@futureguy ben hocam 2014'ten beri. sayamadım o yüzden sayı veremiyorum.
-
Bu sınavı kazanırız kazanmayız bilmiyorum ama sınava gelmeyen bayağı insan vardı. Özel ve kötü durum yaşayan insanlar hariç bir insan tercih edip neden sınava gelmez anlamıyorum. Sadece Bizim salonda 6 kişi yoktu.
-
@davetsiz benim bi arkadaşın salonunda da 5 kişi yokmuş. kendi salonumda da 1-2 eksik vardı.
-
@james-buchanan otobüs firmaları çok sıkıntı çıkarmış bayram yoğunluğundan
-
Hepimiz bir yerlere gireriz inşallah. Kimsenin emeği boşa gitmesin.
-
@futureguy hocam yaş 30'a yaklaştı benim. Tüm arkadaşlarım bir yerlere girdi. bende giriyorum ama mülakatta tekmeyi basıyorlar. bakalım yolun sonu nereye varacak. inşallah bombok bi yere varmaz.
-
@fatoss21 anladim bende yanlis kabul etmistim
-
@davetsiz Trafik yüzünden baya gelemeyen olmuş.Ak parti bir şeyi varmış ama tam bilmiyorum
-
Pazartesi kesin aciklanir dyebilir miyiz? Son 6 gun dyelim mi
-
@david20 muhasebedeki kira sorusu acayip kaliteliydi