GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@jkeynes birisi kpss sorusu atmış 380-480 kabul edilmiş ama ben guydaki soruyu net hatırlamıyorum
-
Manisa anketinde 85+ yapan 22 kişi gördüm umarım bu hayat bi simülasyondur
-
@rybczynski2 tebrikler türkiye etabını başarı ile geçtiniz.
-
@i̇lanbekleyenbiri ayninsoru değil,takılma ona.
-
@jkeynes Yıkılmadım ama ayakta da değilim
-
Bir gençlik soru tartışırken heba oldu..
-
Duyumcu yok mu duyumcu 4 sorunun iptal olduğu söylentileri doğru mu acaba
-
Sayfalarca sorular tartışıldı ama Gib ne diyorsa doğru o olacak ,hiç mi görmediniz soruların cevabını okurken:doğru şık A fakat kurum B olarak kabul etmiştir diye:)
-
Gib hangi soruların iptal edileceğine nasıl karar veriyor ? İlla ki itiraz mı olması lazım sorulara ? Sorulara itiraz edildi mi ? Sizce itiraz edilmesi gereken soru var mı ?
-
@futureguy itiraz ya da iptal diye bişi son zamanlarda hiç olmadı diye hatırlıyorum ki artık daha bi özveriyle hazırlanıyor sorular,bu sınavda da durum bu şekil olur derim
-
@rybczynski2 hocam naptın sen ya. Çok felsefi bir söz değil mi bu
-
@futureguy hocam komisyon kendiliğinden iptal edebilir itiraz ile de değerlendirmeye alır. geçen yıl iki soruyu iptal etti herkese doğru yansıttı.
-
@rybczynski2 keşke sırada isveç/norveç etabı var deseler , mis gibi ülke ya bi ara türkiyeye hapishanelerimiz boş kiralarmak ister misiniz demişlerdi sanırım
-
Ne zaman aciklanacagina dair fikriniz var mi?
-
@phateh bence cumadan once aciklamazlar
-
Bu haftayı unutalım bence.
-
@shanks bu hafta açıklanır hocam bence kesin
-
@walrass06 insallah
-
Ilk girdiğim zaman ayni gece 12 gibi aciklamislardi. Ikinci seferde bekle bekle aciklanmamisti. Uyumustum sabah 5 te aciklamislardi. O zaman beklerken ooo hadi artik diyordum. Paylasmak istedim:)
-
@walrass06 Dguy da bizde öyle diyorduk hala bekliyoruz.