GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@shanks dguy farklı guy farklı bende dguy da öyle dedim ama 2 si de bu hafta açıklanır
-
Cuma tatil deil mi cumaya kalmaz gibi
-
@ekonomist Perşembe tatil
-
@walrass06 İnş ben yanılırım
-
@james-buchanan İlhan hoca kesin 649 diye bir cevap belirtmedi sorunun 2 doğru cevabı var tecrübelerime dayanaraktan bence 380-480 kaydını doğru kabul edecekler sınav açıklanana kadar itiraz edin sorunu 2 doğru cevabı olduğu için dedi.
-
@james-buchanan İlhan hoca kesin olarak 649-480 kaydına doğru demedi sorunun 2 tane doğru cevabı var ama tecrübelerime dayanakrak bence 380-480 kaydını doğru kabul edecekler ve sınav açıklanana kadar soruya itiraz edebilirsiniz 2 tane doğru cevabı olduğu için dedi. Sonuç olarak 2 şıkta çözüm şekline göre doğru çıkıyor burda önemli olan kurumun hangi cevabı kabul edeceği.
-
@zeuscuk ilhan hocanın yazdığını okudum. Şimdi bu sorunun iptal olması durumunda alakasız şıkkı işaretleyenler için de doğru kabul edilecek. Zor soru karışık soru sorcam diye hepten batırmak bu olda gerek.
-
Niye aciklanmiyor yaa
-
@ıslm, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Sayfalarca sorular tartışıldı ama Gib ne diyorsa doğru o olacak ,hiç mi görmediniz soruların cevabını okurken:doğru şık A fakat kurum B olarak kabul etmiştir diye:)
Aynen cok denk geldim çok saçma bir durum
-
Bu yazılı sınav 2 gün sonra,hadi bilemedin 12 gün sonra açıklanacak ama mülakat tarihi...
3 ay mi bekleriz, 4 ay mi bekleriz offf off...
Allahim sabir ver -
Böyle giderse 1 ayda ancak açıklanır ne ses ne seda var sıkıntılı süreçler başlıyor yine sgkya benzemez umarım gevşek gevşek işler..
-
Ilhan kılıç hoca muhasebeci mı arkadaşlar bir üniversitede
-
@bydaler yanlış değilsem gazi ünide hoca
-
Arkadaşlar sınavda saçma sapan hatalar veya sonradan değiştirdikleri den dolayı yanlış yapanlar varmı yoksa sadece banami özel bu durum ve bu durum aklına geldikçe kendine kizan
-
@engin0516 çoğu kişi bu hatalara düşmüş
-
@bydaler eski vergi müfettişi, şimdi de smmm ya da ymm galiba
-
@engin0516 olmazmi 8 dogru cevabi itinayla yanlisa cevirdim
-
@dovunque bende ayni durumdayım
-
@dovunque bende 4 soruda bu hatayı yaptım ve en kolay sorulardi onlar yüzünden büyük ihtimal 1 2 soruyla ya kazanıcam ya kaybedicem
-
@engin0516 son 5 dkda 3 doğrumu yanlışa çevirdim. 5-6 tane de saçma sapan yanlışlar yaptım. Evde çözsen 90 yaparsın ama sınav anı,sınav şansı, gününde olmamak,nasip gibi etkenler var gerçekten... hayırlısı olsun kendimizi üzmeye hiç gerek yok herşeyin başı sağlık