GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@phateh 77 zor bence 80 i gorebilir hatta daha fazla insallah dusuk kapatir insalla siz hakli cikarskniz
-
@yavuz55 samsun icin mi ?
-
960 ile 1050 olan sorular aynı sorular mı farklı sorular mı arkadaşlar ?
-
@edmilson28 samsun icin sordum
-
@minsipo aynı sorunun 2 şıkkı hocam o cevaplar
-
@edmilson28 samsun icin cok yuksek kapatma şansi oldugunu dusunmuyorum. Umarim hakli cikarim. Sorular kolay degildi. Burada kesin dedigimiz sorulardan guy un yanlis kabul edip alakasiz bir cevap verdigi de oluyor. Fakat samsun icin hic aday gormedigim icin net konusamiyorum. Sizin var mi tanidiklar
-
@phateh tanidigim yok fakat facedede paylasim yapmistim ordabirisi 75 -80 arasi bekliyorum demisti.
-
@nopainnogain 1050 yapmıştım ama yanlışmış sanırım.
25 yaptım 20 diyorlar.
Defi yaptım itiraz diyorlar.
Gaag-gyag yaptım dogk diyorlar.
Performans yaptım program diyorlar. Bunların dışında net 2 yanlışım var. İnşallah bunlardan da tutar. Adam gibi komisyonun karşısına çıkarız. -
@edmilson28 cogu kisi icin bu ortalama gecerli olacaktir. Ayni dogruyu yapan alti yedi kisi de vardir muhtemel..insallah 75lere iner
-
@i̇lanbekleyenbiri @falanfilan
valla bilmiyorum ama direkt kitaptan alıntıydı. 30 40 sayfa gerilerde kaldı. Net hatırlıyorum -
@phateh sizin varmi baska tanidiginiz ?
-
@edmilson28 evt
-
@davetsiz kitaplarına birazdan bakcam
-
Herkes il ve beklediği puanı yazsa ortalama bişey bulabiliriz bence
-
Manisa için 76 puan bekliyorum insallah dusuk kapatir
-
Edirne için 73 bekliyorum.
-
Önceki yıllara göre bir tık daha zor olabilir sınav ama çokta fazla aşağıya ineceğini sanmiyorum taban puanlarin.Geçen seneye göre 2 puan düşüp kıyaslama yapılabilir bence
-
@ckmkerdal o soru şu ?
1200 maliyeti
1500 lira satış fiyatı olan maldan satış fiyatı üzerinden yüzde kaç kar elde edilmiştir ?
%20 mi dicez şimdi buna ama soruda %25 demiş -
Kira sorusu nasıl olacaktı arkadaşlar?
-
@lilith hocam yapma. Sular yeni yeni duruldu. Net bişey yok. Kimisi d.ol.gel. kullanılır diyor kimisi de gaag.