GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@baybatur evet satış fiyatı kârı diyor ama yine de maliyet fiyatına göre cevap vermiş bu sınavda da aynısıydı.
-
2017 yilina ait murat ders kaynaklarimda not olsun konu anlatim kitabı veya soru bankası olsun baktım yok benzer soru. Malesef doğruyu kanıtlayacak örnek soru yok ama maşallah GiB sormuş. Bu demek oluyor ki artık en ince ayrıntıları bile bilmek gerekiyor. Ben yanlış yaptığımı düşünüp yanlış kabul ettim zaten ama benzerini bir kitapta görmek iyi olurdu en azından kalıcı öğretici olurdu. Resmen var olan bilgilerimizle yorumlamış gibi olduk
-
@ckmkerdal ama doğru cevap şık larda yokmuş o zaman. Zaten cevabında da belirtmişler sorunun yanlış olduğunu. Şık larda 20 olmasaydı belki dediğiniz gibi olmuştur diyebilirdik
-
Balıkesir yazan başka kim var? durumlar nasıl?
-
@falanfilan, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@gökyeleli hocam ben bakacağım kitaplarıma şimdi bulursam atarım ama tek diyeceğim yıllık düzenlenen tablolarda dönem içinde dönem olmaz. Dönem bir sonraki yıldır. Eğer aylık duzenlenseydi sonraki ay bir dönem olurdu dönemsellik gereği. Yine de örnek soru bakacağım fakat öyle şaşırtmaca yapmışlar ki nasıl bulacağım benzer soruyu bilmiyorum. Yani orda o 1 günlük öncesi demese yine kayıt değişmiyor ama çok enteresan gerçekten, kaçırdım soruyu
Benzer soruyu bırak, aynı soru var zaten ferhat yıldız 'ın bir kitabında. Geçmiş sayfalarda paylaşıldı. Cevap orada gaag gyag
-
@davetsiz ben görmedim malesef, tahmini kaç sayfa öncesi veya hangi kullanıcı paylasti hatirliyorsaniz bakayım
-
@davetsiz çıkmış soru kitabında mi numerusta mi?
-
@ckmkerdal evet %95 25i cevap kabul edecekler:)
-
Çıkmış GUY soruları 2010 Nisan 61. soruya bakarsanız görürsünüz GİB 25 mi kabul eder 20 mi Elinizde Alican hocanın kitabı varsa hem maliyet üzerinden çözmüş hem satış fiyatı üzerinden aradaki farkı görün diye.
-
@enki dostum boşver laf anlatmaya çalışma bence bu arkadaş zevk alıyor başlığı karıştırmaktan. O yüzden susuyorum ben.
-
@edmilson28 bende samsun için girdim 79 80 doğru var 80 altına inmez gibi geliyo samsun (
-
@yavuz55 kimse yazmiyo herkes yazsa azcok tahmin yapcaz umarim yuksek kapamaz samsun
-
@yavuz55 bende aydın için girdim 80 altında kapatmasını bekliyorum giren arkadaşlar varsa yazsınlar en azından bir tahmin yürütebiliriz
-
@atanamayan-işsiz ins düşük kapatır bütün iller
-
@phateh gecen sene de girdim hemen hemen ayni zorluktaydi sinav gecen sene cogu il 80 ve alti kapatti umarim yuksek kapamaz
-
@edmilson28 geçen sene 79 almıştım mülakattan
elendim -
@edmilson28 bende girmistim artvin icin girmistim. 10 kisi mulakata alincakti. 77 kapatti. Samsunda 40 kisi mulakata kalicak benim gonlumden. 76 77 anca diye geciyor
-
@yavuz55 var mi tanidiginiz giren nasil gecmis sinavlari
-
@yavuz55 bende 83 almistim kurumdan mulakatta elendim
-
@phateh arkadaşım girdi 85 üstü bekliyo o çok çalışmıştı
5.girisi