GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@beveridge-eğrisi kaç netin olduğunu kimsenin merak ettiğini sanmıyorum
-
@baybatur sadece 1 gün bakamadım sorunun cvbı değişmiş
-
@lilith hangi soru hocam. Cevap değişmez ya. Gib ce malumdur
-
@baybatur bahsettiğim kira geliri sorusu
-
@lilith siz hangisini isaretlediniz ki. Onun cevabına bişey söylemedim ben. Muamma dedim sadece
-
@baybatur kira döneminde tahsilat yapmadığı için dogk hesabını kullanmadım
-
Cevabı hizmet üretim maliyeti olan soru neydi arkadaşlar muhasebe kaydı mı soruluyordu
-
@lilith sıkıntı yok o zaman arkadaşlar da sizin gibi düşünüyor. Ben farklı düşünüyor olabilirim ama net şu olacak demedim zaten. İki farklı hocaya sormuşlar ikisi de farklı konuşmuş.
-
@ümit hocam bu otel sorusu olması lazım. Oteldeki odalar da kullanılan eşyaların amortismani nereye yazılır.
-
@baybatur hocam bu soru benim için seninle özdeşleşti artık. Bu sorunun adı baybatur sorusudur
-
@baybatur teşekkür ederim ben genel yönetim gideri borçlu birikmiş amortismanlar alacaklı olanı yaptım galiba buda vardı şıklarda değilmi
-
@nopainnogain ahaha haklısınız vala. Bu sorunun uzmanı oldum iyice. Defalarca çözdüm anlattım falan aşırı benimsedim soruyu. Yeri geldi tek başıma savundum mücadele ettim
-
@baybatur Biri Alican hoca diğeri kim?
-
@ümit aynen hocam vardı diye hatırlıyorum.
-
@shanks en son benim hocam da ki muhasebe hocasına çözdürmüşler hocam. Oda gaag kullanılır demiş.
-
@baybatur İlginç Alican hoca kolay kolay yanılmaz ama önemli olan gib ne diyecek
-
-
@shanks isem videolarındaki fatih hoca
-
@shanks soruda 31.08 de tahsil etmiş sözleşme 01.09 da mi başlıyordu bu şekildeyse dogk olur çünkü
-
@eliff aynen öyle. Soru bu şekildeydi. Bı gün önce tahsil etmiş