GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@shanks aynen hocam
-
@daedalus hocam soru şu şekildeydi yanlız. Hangisi malın talep eğrisine sağ yaptırır diyordu soru
-
@daedalus İyide fiyat etkisi talebi kaydırmaz konum değiştirir dediğiniz fiyat etkisi olur
-
@daedalus fiyatı yükselmiş olmuyor hocam talebi yükselmiş oluyor. Talebin sağ yapması demek talebinin artması demek
-
@baybatur ben o soruyu şöyle hatırlıyorum hocam malın talep eğrisinin sağa kaymasının sonucudur diye inşallah sizin dediğinizdir.
-
Talep sorusunuda tartisiyonuz ya bsey demyrum :))) bariz ikame malin fyatinin artmasi cvp acklansada kurtulsakk
-
@daedalus arabaya olan talep artarsa tekere olan talepte artar , yada benzin , tam tamamlayıcı malın fiyatı artar , cevabın doğru
-
@daedalus yok hocam soru hangisi malin talep eğrisini sağa kaydirir diyordu eminim.
-
@daedalus bende bu şekilde hatırlıyorum hiç tereddüt etmeden tamamlayıcı dedim
inşallah yanlış okumadım soruyu -
@asavran09 kardeş bakma o zaman foruma açıklanana kadar. Kafamıza takıldı sorduk.
-
@asavran09 şu sayfada hiç ses soluk çıkmasın istiyorsunuz sanırım. Sebeb ? Soruyu yanlış hatırlamış arkadaş sordu. Bence de abartmayin
-
@ümit hayırlısı olsun kardeşim o kadar basit hatalar yapmışım ki bu sorum yanlış çıkarsa üzülmem
-
Abartmiyorum sadecee net olan bi soru kuskuya yer vermeye gerek o yuzden soyledim. Hayrli geceler
-
@yavuz55 Benimde Samsun hocam emin olduğum 86 doğru var muallak sorular hariç, ama eminim ki 80 in altına düşecektir. Bu sınav kaliteli bir sınavdı ve öyle kolay kolay hiçbir il 80 üzerini görmeyecektir.
-
@daedalus cevabın
Arabaya olan olan talep artışı talep eğrisini sola kaydırdı bu durumda tam tamamlayıcı olan tekere olan talepte artacaktır tekerin (tam tamamlayıc) fiyatı artar
İkame olarak arabaya otobüse binmek diyelim otobüs talebi kendine çekmek için fiyatı düşürecektir
TAm tamamlayıcı malın fiyatının artması olmalı cevap -
@asavran09 sataşmak için fırsat kolluyorsunuz adam merak etmiş sormuş kimse soru sormayacaksa forumda ne işi var
-
Satastigim yok yanlis anlasildim.neysee.
-
@ahmetab, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@daedalus cevabın
Arabaya olan olan talep artışı talep eğrisini sağa kaydırdı bu durumda tam tamamlayıcı olan tekere olan talepte artacaktır tekerin (tam tamamlayıc) fiyatı artar
İkame olarak arabaya otobüse binmek diyelim otobüs talebi kendine çekmek için fiyatı düşürecektir
TAm tamamlayıcı malın fiyatının artması olmalı cevap
*Sağa olcak düzeltme -
@ahmetab Başkan soruyu hatırlayamadım ben o yüzden kafam karıştı şeytan dürtüyor herhalde sürekli vesvese nedeni soruyorsa ikame sonucu soruyorsa tamamlayıcı. Hayırlısı olsun. İlk gönderimde azar yedim zaten hayırlı geceler herkese
-
@bybredd hocam sana göre İstanbul 70 le kapatır o zaman 600 kişi