GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Arkadaşlar ayrica bizim yorumlarimizi beğenmeyi unutmayin. En çok beğenilen yorumlar üstte gözüküyor çünkü.
-
@antimülakat üniversitedeki tembel hocalari gectiler. Kimisi notlarin teslim edilecegi son gune kadar okumaz okusa da aciklamazdi. Senin gorevin bu ya bunun icin para aliyorsun daha onemli ne gorevin olabilir ki. Kurumdakilerde oyle. İmzaysa imza, nasil bir strateji planliyorlar anlamiyorum ki. Cv toplamak icin ilana çıkan sirketlere döndüler.
-
@mrnobody baya bi yazan oldu..yazmaya devam
-
arkadaşlar 12 de yine etkinlik var.lütfen katılalım
-
Arkadaşlar kusura bakmayın da böyle saçma etkinlik olmaz. Etkinlik dediğin planlı olur hazırlık aşaması olur, aksi takdirde amacına ulaşması pek mümkün olmaz. Önceden bir plan yaparız şu gün etkinlik var diye, her tarafa yayarız sonra bir bakarsın 1000 kişi olur o zaman bak bir işe yarar.
-
@samuelson ama kaç gündür konuşuyoruz burda acaba paralel evrende mi geçti bütün o konuşmalar. açıklanana kadar hergün 12 de yazacağız diye hep söylendi
-
@toranj bu yazdıklarımdan katılmadığım mı anlaşılıyor sayın dünyalı, her gün herkes katılmaz güçsüz bir vuruş olur ve ayrıca sosyal medyada millet bir haber benim bahsettiğim sosyal medya adminlerinin de uzlaştığı geniş katılımlı büyük bir etkinlik o zaman daha çok ses getirir.
-
@samuelson onun için inşallah bit uzlaşı sağlanırsa tag satın alınacak
-
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1039610551402483716?s=20
Gelirseniz memnun oluruz. Pasif kalarak neyi hakedebiliriz? Rt beğeni yorum ve #GuyDguyAçıklansın tag ı ile bir şeyler yazmanız dileğiyle...
-
@samuelson biz bunu ilan gelmeden önce de yaptık hem tag satın alınarak 6 7 kere yapıldı, hiçbirinde 1000 kişi ortalıkta yoktu. Hatta olsa gazete ilaniyla gelin etkinliğe desek gelmezler. Paralı tag ta bile yoktu o kadar kişi. Biz de diyoruz ki ne zaman görüyorsaniz geç de olsa yazın twitin altına. Başka napalim. Maddi olarak 150 TL in üstünde ilan etkinlik için para gönderdim. Tek elimden gelen bu. Katılmıyorsaniz da katılım sağlamak için yazdıklarımızı ezici şeyler yazmayın zaten bugün sonmuş. Ben de katılmayacagim artık kesin. Sonuç için uğraş mualakat tarihi için uğraş kazan ise baslama için ugras. Zor işler bunlar özellikle az kişi ile yapılıyorsa...
-
@falanfilan ezici şeyler yazmadım arkadaşım kendimce fikir verdim ayrıca katılım sürekli sağlıyorum, ayrıca siz biz diye bir şey yok hepimiz bu yolun yolcusuyuz, herkes aynı düşünmek zorunda değil farklı fikirler başarıya giden yolun anahtarıdır.
-
Hadi dguy geçtim de guy ilanı için neler yaptık bu kadar sınava giren millet iki üç twit atmaya üşenir hale gelmiş
-
Hayatımızdan bezdirdiler açıklanmayan sonuçlar bitmek bilmeyen uzayıp giden süreç
-
2 haftaya anca açıklanır bunların niyeti yok :(((
-
Can sıkmaya başladı bu iş arayıp soranlar oluyor.Bunca beklemenin ardından liste dışı kalanlar büyük hezimet yaşayacak:(
-
çok yorulduk artık açıklayın :((
-
@fernando-reges evet hocam beni iyice stres sardı
-
@paretowilfredo üstadım yok mudur sonuçlarla ilgili hiç bir gelişme? 2016dan bu yana TR her konuda gerçekten olağanüsü bir süreç yaşıyor Allah sonumuzu hayır eylesin...
-
Normalde çabuk açıklıyorlardı sınav sonuçlarını bu nasıl bir sene dostlar ya . Bitmedin gitti 2018 kara listedesin
-
Arkadaşlar daha aktif katılım adına twitterda bazı yetkilileri hedef seçip attığı twitlerin altına doluşmak adına Whatsapp grubu kurduk gelmek isteyen varsa buyursun https://chat.whatsapp.com/218H7om37TUHfbBgfQKyQD