GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fernando-reges aynı durumdayım okuduğum kitaplara bile veremiyorum kendimi. Geçen hafta elime 1 sene önce okuduğum kitabı almışım, ortasına gelince fark ettim ben bunu okumuştum, zaten okumadığım kitaplarım var, yarıda da bırakmadım. 2 hafta önce açıklansaydi belki kazanamadiysak mülakatı, çoktan depresyondan çıkmış dikkatli şekilde iş bakıyor olurduk
-
dguy yüksek diyorlar bari guy olsun.
-
bugünki kapanış parçam https://www.youtube.com/watch?v=5S2MZnG3FT8
-
@james-buchanan Hiç dikkate alma o tür duyumları
-
@falanfilan Tanıdık yoksa özel sektörde en basit işe bile giremeyebilirsin.Adam asgari ücretli pozisyona kaç yıllık deneyim vs. istiyor.Bu kadar işsiz ordusu olursa piyasa da iş verenlerin tekelinde olur
-
@fernando-reges öyle gerçekten devir tanıdık çevre edinen veya doğuştan sahip olanların devri bir de şeytan tüyü olanların diyeyim, asgariye bile zor bulunuyor
-
@t-robert-malthus Umutta öldü duyumlarda
-
Artık kimseden ses de çıkmıyor herkes ümidi kesti galiba
-
@t-robert-malthus duyum degildir o duyum olsa duramazsın.
-
@rybczynski9, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@asavran09 aydın grubuna beni de ekleyebilirseniz sevinirim.
Telefon numarani ozelden yazarsan eklerim
-
@atanamayan-işsiz, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Aydın grubuna beni de alın arkadaşlar
Ozelden telefon numarani yaz ekliyim
-
Yeni hükümet modeli, yeni isimler, yeni anlayış... Hız ve güç kazandırır belki dedik, dolar fırladı, ekonomi durgunluk dönemine girdi, üstelik bürokrasi iyice arttı. GUY bile bu kadar süre açıklanmadıysa vay halimize
-
özel yazışmaları burada ifşa etmeye gerek yok arkadaşlar!
-
kpss ye girip puan almanın önemsiz olduğu yillar yaşıyoruz her yil düzenli olarak kpss ye girer puan yukseltirim mantığıyla bugüne kadar geldim ama goruyorum ki guy dguy vmy gibi görece yuksek alımların olduğu kurum bile yavaşlama sürecine girdi.obur tarafa bakiyorum merkez uzmanliklar 5 10 kisi aliyor onlar da minimum 70yds istiyor..gorunen o ki kpssA dükkanı kapanıyor yeni gelen arkadaslar sirf kpss ye odaklanmayin alternatiflere bakın biz girdik bu yoldan çıkamıyoruz sirf bu yola girdigimiz icin ozel sektör bize olumlu dönüşlerde bulunmuyor herkes taze kan peşinde sonumuz hayrolsun
-
@t-robert-malthus formun yönetici kimse lütfen ilgilensin bu şahısla sürekli rahatsız ediyor
-
Arkadaslar, kurban bayramı girdi stres yapmayın açıklanır elbet eskiler alıştı beklemeye. Herşeyde sisteme laf söylemeye gerek yok. Kazanalım da bir sene sonra olsun nolacak ki.. alışmak sevmekten daha zor..
-
Dostlar şaka ile karışık insanların kalp atışını hızlandıracak troll hamleler yapmayın. Herkes zaten gergin sonucunu bekliyor, lütfen kimsenin beklentisini hafife alarak iş yapmayın. İkinci uyarıyı başka türlü yapacağız.
-
TWİTTER ETKİNLİĞİ Pazartesi ÖĞLEN 12 de
"
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı
Twitter etkinliği
" -
@falanfilan facesi olan arkadaşlar gruplarda paylaşın bi zahmet
-
Bursa guy wp grubu var mı arkadaşlar ?