GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
KPSS A GRUBU YİNE YAPTI YAPACAĞINI SORGUSUZ SUHALSİZ ENGELİ BASTI BİZE . HAYİNLİK YAPAN HAYİNLİK BULUR.HALA O GRUPTA BULUNA KENDİSİNE FAYDA SAPLADIĞINI DÜŞÜNEN KARDEŞLERİME DE YAZIKLAR OLSUN BAŞKADA BİRŞEY SÖYLEYEMİYORUM . BU KADAR HADSİZLİK KİŞİLİKSİZLİK OLAMAZ . ÖNCE BİR UYAR SONRA YAPACAĞINI YAPARSIN . AMA NE OLACAK HOCALARI YALAYARAK BEDAVA KİTAP ALIP REKLAM YAPIP KAYIKLARINI YÜZDÜRÜYOR İŞTE KÜCÜCÜK BEYİNLİ KİŞİLİKSİZLER DAHA ÇOK SEY VAR SÖYLEMEK İSTEDİĞİM AMA BURADA KESİYORUM . HERKESİN TEPKİSİNİ GÖSTERMESİNİ DİLİYORUM . BU ZİHNİYETTEKİ KİŞİLİKSİZ ŞAHISLAR VAR OLDUĞU SÜRECE ETKİNLİK METKİNLİK HAD GETİRE
-
KATALAKSİ YAZARI CEMAL ARSLANDA BİZE DESTEKLERİNİ VERİYOR.
-
Dostlar hepinize Merhaba. Gönderilecek metin hususunda bir metin düzenlemesi yapabiliriz gerekirse. Ama asıl bunun için gelmedim. Söyleyeceğim bir kaç şey var;
Öncelikle dostlar bu hareketliliğin Kurumda bir yansıması oldu bunu bilin. O nedenle daha ciddi bir hareketlilik yaratın. Bu sizin hakkınız ve sorununuz. Hakkınıza da sorununuza da sahip çıkın.
İkinci nokta bugün gelen bazı haberler oldu dostlar bana. Güzel haberler bunlar. Net bir şey demeyeceğim, bunun iki sebebi var, birincisi gevşeme olup da etkinlikten uzaklaşmanızı istemiyorum. Bu en son GUY ilanında oldu, etkinliklere her ne konuda olursa olsun katılımda istikrar sağlanması şart çünkü. Koşullara göre değil, her daim, sizin döneminiz için de sonrakiler için de biraz aktif olmanız gerek.
İkincisi ise; haber ne kadar sağlam kaynaklardan olsa da %1'lik ihtimali art niyetli kişiler olabileceğinden dolayı saklı tutarak detaylandırmak istemiyorum.Aldığım haberler doğrultusunda kesinleşen bir durum var DGUY alımı çok ciddi ihtimalle İPTAL OLMAYACAK dostlar. Bu neredeyse kesinleşti diyebiliriz artık.
Akşam herkes etkinliğe!
-
@paretowilfredo İÇİMİZİ FERAHLATTINIZ . SİZ TASTAK OLARAK HAZIRLAYIN HOCAM YAYINLATMASI BİZE KALSIN . AKŞAM İÇİN HOCALARA RİCA EDİYORUM ETKİNLİĞE KATILMALARI İÇİN . ELİMDEN GELDİĞİNCE KİŞİYE ULAŞMAYA CALIŞIYORUM BANA DESTEK VEREK HERKESE TŞK EDİYORUM . BU İŞİ KOPARACAĞIZ İŞLH KPSS A GRUBUNUN ENGELLEMELERİNE RAMEN
-
Dostlar özelden de buradan da soruyorsunuz, tabi ki garanti veremem ama bir motto ile konuya son yorumumu yapayım sizler için, inşallah yanılmayız ama;
Coming soon...
-
@paretowilfredo Hadi hayırlısı bakalım. "Coming soon" olmazda canınız sağolsun
-
@paretowilfredo Allah senden razı olsun
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
MUHASEBENİN DUHAYENİ ALİCAN DEVLETOV DA AKŞAM BİZLERLE...
-
@t-robert-malthus bize bir iyilik yap ve -bir daha basmamak üzere- son kez caps lock tuşuna basmayı dene güzel kardeşim
-
@furkanbey aslında sizler için hiç iyilik yapmaması daha iyi zannımca dostum. Üslup vardı bir zamanlar ukalalık aldı yerini.
-
Açıklandıııııı 🤩🤩🤩
-
ya birisi şunu banlasın allah aşkına.
@hazals çok komiksin. liseli ergen.
-
Manisadan kalmışımki mülakata iki sınavda açıklandı
-
@hazals biz neden göremiyoruz gib sayfasında ?
-
sınav açıklanmış arkadaşlar.
@hazals kusura bakma arkadaşım.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Dostlar özelden de buradan da soruyorsunuz, tabi ki garanti veremem ama bir motto ile konuya son yorumumu yapayım sizler için, inşallah yanılmayız ama;
Coming soon...
Hadi hayırlı uğurlu olsun dostlar
-
istanbuk 81 le kapatmış. mülakata kaldım ama kaç puan aldığımı nasıl öğreneceğim
-
Puanlar da sisteme yüklendi şimdi
-
@morand sistemden gir şifrenle