2018 KPSS ALAN
-
Arkadaşlar 2018 KPSS maliye muhasebe iktisat hukuk soruları elinde olan bi hayırsever e-mail versem atabilir mi ? şimdiden teşekkürler
-
@cournot, içinde söyledi: 2018 KPSS ALAN
Arkadaşlar 2018 KPSS maliye muhasebe iktisat hukuk soruları elinde olan bi hayırsever e-mail versem atabilir mi ? şimdiden teşekkürler
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 KPSS ALAN
@cournot, içinde söyledi: 2018 KPSS ALAN
-
@cournot hocam soru ve cevapları şeklinde sitede paylaştık ama sonradan ÖSYM tarafından da yayımlandı. Orada ulaşamadınız mı?
-
@antimülakat hocam bazı arkadaşlar klasör gibi hepsini bir araya toplayabiliyor. Elinde öyle toplu bi şekilde olan vardır belki diye sordum
-
@cournot anladım hocam tabi o şekilde elinde olan varsa açıklamalı mı istiyorsunuz? Bizde isteriz o şekilde olan varsa.
-
@antimülakat yok hocam açıklamalı degil mesela iktisatın 40 sorusunu kopyala yapıştır yapıp tek klasörde toplamış maliyeyi fln keza öyle
-
@antimülakat kimseden ses çıkmadığına göre sanırım kimsede Yok sorular
-
@cournot Dostum soruları açık bir şekilde yaymak yasak olduğundan alanlar da kendisine saklamıştır haklı olarak. Ciddi şekilde sorun teşkil edebilir çünkü, ais ekranında net bir şekilde yasaklar sıralandığından bu şekilde ulaşmanız biraz zor.