Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@kilici hocam reklamların o şekilde olmasının adı teknik bir sorun değil tabi ki ama deneyerek öğreniyoruz, tahmin edersiniz ki burada yapılan iş amme hizmeti olarak yapılabilecek bir iş değil, gelirleri maksimum seviyeye çıkarmaya çalışırken kullanıcı memnuniyetini de aynı şekilde maksimum seviyede tutmaya çalışıyoruz. Bu ikinci dediğimi de ilk günden beri yapmaya çalıştığımızı eski üyelerimizden biri olarak iyi biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Reklamlarla ilgili yeni çalışmalar yapılıyor şu süreçte, lakin 3 saniyelik bir reklamı da rica ederim görmekten imtina etmeyiniz, eğer bizim yaptığımız işten memnunsanız bunun sürdürülebilir olması için bunların bizim için şart olduğunu lütfen anlayış ile karşılamaya çalışın.
Bir de soru sorayım site dediğiniz forum mu yoksa site kısmı mı?
-
@Agor Site ve forum hocam. Siteyi çok kullanmıyorum ama forum kısmı da sıkıntılı. Reklamsız olsun demiyorum ama forumda bir sayfayı okurken en üstteki reklam kapanıyor yerine yenisi geliyor okuduğum satır anında yukarı çıkıyor geri aşağı iniyor bunlar sinir bozucu şeyler.
-
@kilici hocam bunu iletelim, böyle tam rahatsızlık veren şeyleri yazarsanız kalıcı çözüm üretebiliriz. Reklamlar sıkıntılı deyince çok havada kalıyor, şu sorunlu deyip bir şey iletemiyoruz bu işlerle uğraşan arkadaşlara. Bunu iletirim, yine bu şekilde tam rahatsız olunan şeyler olursa açıklaması ve örneği ile iletin hocam düzenleme yapalım. Teşekkür ederiz.
-
İki buçuk ay oldu forumdaki reklamlarda hiçbir değişiklik yok. An itibariyle bu şekilde.
-
@kilici @paretowilfredo forum kullanılamaz hale geldi resmen sayfalar arasında geçiş yapamıyoruz reklamlardan abartı oldu iyice. Bence acil müdahale edilmeli yoksa forum kullanan kitle baya bi azalır bu gidişle.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Sayfayı kaplayan reklam sorunu
Sorundan haberdarım dostum.
Birden fazla dostumuzun ilettiği şikayetleri de değerlendirerek teknik ekibe buna dair bildirimleri ekran görüntüleri ile birlikte yaptım. En kısa sürede çözüme kavuşturacaklar umarım. Böyle bir reklam politikamız yok açıkçası, bir aksaklık var ve bunu da özellikle belirttim bilgilerinin olması için.Bu tip konuları dile getirebileceğiniz aşağıda linkini vermiş olduğumuz başlıktan da bildirimlerinizi yapabilirsiniz.
İyi forumlar diliyorum. -
@kilici 2.5 ay mı? Ben bu sorunla bi kaç gündür karşılaşıyorum. Sayfayı yenileyince reklam kayboluyor bu arada
-
Gömülü reklamlar var sitede, zor başa çıkıyoruz.
-
@Blueberry Ben de zor başa çıkıyorum dostum. İlettim
-
sayfanın yarısı reklam tamam anladık başkent kariyer en büyük sensin. allah aşkına küçültün şu reklamı.
-
Bu konu daha önce konuşuldu sanıyorum ama birkez daha değerli yöneticilere iletme ihtiyacı hissettim. Son günlerde foruma girince ana sayfada hemen üstte kocaman misyonerlik reklamı çıkıyor. Besmele çekip haşa ve kella diyorum her seferinde. Bize inancımıza çok ters şeyler yazıyor. Sanıyorum otomatik reklam vs olarak çıkıyor. Forum yönetiminin insiyatifinde değil ama eğer bir çözümü varsa gerçekten çok isabetli olur.
-
@LioN Dostum bunun tek bir yolu var sizlerin reklamı görmek istemediğiniz konusunda bol geri bildirim yapmanız. Misyonerlik faaliyetine ne kadar kaynak akıtıldığını düşün işte. Sürekli yılmadan reklam veriyorlar.
-
Komu cevaplanmak istenince sürekli çöp başlık açılıyor. Bunun sebebi konuyu cevapla düğmesinin mobilde doğru çalışmaması olabilir mi?
-
@onuktekin Aslında tam olarak değil dostum ama kafa karıştıran husus bence mobilde cevaplamaya yarayan ok işareti yerine yanındaki ikincil sekmeye basınca çıkan Konuyu Cevapla yazısı. O yazı insanları yanlış yönlendiriyor. Bunu iletmeyi onu Başlık Açma vb. olarak değiştirebiliyorsak değiştirtmeyi düşünüyorum. Çok olmaya başladı bu ara çünkü
-
@paretowilfredo Bu arada konu başlığının da maşallahı varmış. Karakter sınırı oldukça fazla galiba. Çöp konu başlıkları destan gibi
-
Merhabalar. gonderdigimiz iletileri silebilsek ya da iletimizi 120 saniye degil istedigimiz zaman duzeltebilme ozelligi olsa cok cok iyi olur. Cunku gönderdiğim iletinin saçmalığını sonradan fark edip cevabını kendimin bulduğu, pişman olunan gereksiz iletilerin olduğunu düşünüyorum ve milletin de o iletileri okuyarak boşuna vakit kaybettiği çöp ileti yığını oluyor.
-
forumda kayma sizde de oluyor mu dostlar? Bazı iletilerim yeni olmasına rağmen 2019 da paylaşılan iletilerin arasına geçiyor. Bu durumla ilgili sorun yaşayan var mı aranızda? Bunun teknik işlerle sorumlu arkadaşımıza iletelim.
-
@antimülakat eski iletilere ulaşım sınırlı bir de.
-
@paretowilfredo defalarca yazdım özelden ücretli ama reklamsız bir versiyon olsun diye ama sadece ilettik diye cevap alabildim ve çözüm 0.. şuan mobilde en üstte kocaman bir yargı reklami var, altında iki tane renk akademi var, ortasında tekrar kocaman bir yargı reklami ve en altta üçü yukarda ikisi altta olmak üzere toplam 5 tane reklam var. Reklam yoğunluğu o kadar fazlaki telefon sürekli hata veriyor ve kasıyor. Bu kelimenin tek anlamıyla handikap. Para kazanmak tabii her işte olacak ama buradaa adayların bilgiye erişmesi bu kadar zor ve meşakkatli olmasa gerek. Baska bir hiçbir sitede bu kadar reklam yok. Ama ne yazıkki değerli birkaç aday var tecrubelerinden istifade ettiğimiz, onlar için kullanıyorum yoksa site bu haliyle kullanilmamak üzere tasarlanmış. Her geçen sefer eski halini aratıyor. Ücretli uygulaması çıksın ilk sırada alacak olanlardan birisiyim ama maalesef uzun vadede dahi bu sitenin düzeleceğine inancım yok. Bu arada bunlar eleştiri değil tespittir. Dilerseniz hesabımı kapatın ama bu sitenin berbat olduğu gerçeğini değiştirmez
-
@paretowilfredo merhabalar rumuz değiştirme imkanımız var mı