Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@antimülakat ben reklamları keyifle izliyordum ama toplu olarak bir memnuniyetsizlik vardı hoş olmuş teşekkürler ️
-
Arkadaşlar anlayışınız için teşekkür ederiz. İnanın forumun getirisi götürüsü kadardır, fazlası bize gelmez zati. Elbette burası ty için önemli bir mecra alanı. Ancak giderini de karşılamak için mecburi reklamlar koyabiliyoruz. Sizlerin rahatsızlığı her şeyin üstünde. Kaldırın derseniz müdahale etmemiz gecikmez.
-
Forumsuz olmuyormuş
-
@mk-ank Yokluğunda kıymeti daha fazla anlaşılanlar listesine +1 Tercihini Yap Forum yazıyor herkes şuan.
-
@paretowilfredo forum bozulmuş üstad
-
@Blueberry Gözünüze çarpan bir bozukluk mu kastınız hocam yoksa bakım için kapalı kalması mı?
-
Foruma giremeyince bunalıma girdim:)
-
@mk-ank ana sayfada güncel başlıklar yok.
-
@Blueberry @mk-ank Ben de tam bunu soracaktım. Eskiden kategorilere tıklayınca ana menüde son atılan iletiler görülüyordu şuan görmüyorum, 'yeni' sekmesini mi kullanıcaz artık yoksa bu benim kullandığım cihazla mı ilgili?
-
@plansız @Blueberry Bu bir bozukluk değil arkadaşlar, üst kısımda onu oraya koyduğumuzdan beri anasayfanın gerek bir nebze kasması bir de anlık bir kayması söz konusuydu farketmişsinizdir.
Ya bu sorunun olmayacağı şekilde çözümlemeye çalışıyor teknik ekibimiz ya da sorunlar devam ettiği için kalkacak maalesef. Yukarıdaki yeni sekmesi ile ya da okunmayanlar sekmesiyle son iletileri takip edebileceksiniz. -
@mk-ank Bilgilendirme için teşekkürler, ben o sayfanın kayması olayını reklamlardan sanmıştım
-
@plansız Aslında reklam paneli ile o panelin çakışması buna yol açıyordu hocam. Bir anlamda sıkışıklık gibi düşünün bunu. Tasarımda reklam paneli olan yere biz o bandı ilave ettik. İkisi bir arada tutunamadı maalesef.
-
@mk-ank Kullanışlı bir paneldi ama olmuyorsa tabi yapacak birşey yok, kolay gelsin
-
Merhaba dostlar.
Güzel bi on bin bakımından sonra yeniden sizlerleyiz. Öncelikle sizi ilgilendiren neler yapıldı bunlara bi değinmek istiyorum;Olumsuz olarak ana sayfamızdaki son iletiler sekmesini kaldırma zorunda kaldık. Anasayfanın sürekli kendini yenilemesi ve kaymalar gibi sorunlara sebep oluyordu. Malesef çözümleyemedik bu sorunları bandın varlığında. Bu nedenle daha kullanışlı olması adına kaldırmak durumunda kaldık.
Olumlu olarak da; Artık ileti yazarken emojileriniz direkt olarak çıkacak simgesini girdiğinizde. Biraz daha şenlikli bir kullanım ortaya çıkaracak bu
İkinci olarak mobilde sohbet uygulaması tamamen kullanılamaz haldeydi. Sohbetlere tıklayarak bir sohbet yapmak istediğinizde sayfanın tamamen kayması işi çok zorlaştırıyordu. Bunu da büyük oranda hallettik. Yalnızca ileti yazmak istediğinizde paneliniz yukarı kaçıyor onu indirdiğinizde rahatlıkla yazmaya devam edebilirsiniz.
Son olarak gerek küçük ikonunuza gerekse profil kapağınıza fotoğraf koyma konusunu hallettik. Her iki kısma da fotoğraf koyabileceksiniz artık. Bunun da kısa bir tarifini yapalım;
1 - İlk olarak kendi profil menümüzü görmek için aşağıdaki gibi profili düzenle seçeneğine tıklıyoruz ve düzenleme panelimize gidiyoruz.
2 - Düzenleme panelinden 2 numarada yer alan resmi değiştire tıklıyoruz ve gördüğünüz orta panel açılıyor. Oradan 3 numaradaki sekme ile yeni bir resim yükleyerek ya da internet linki ile -ki bilgisayarınızdan ya da telefonunuzdan upload etmeniz daha sağlıklı olur- 4 numaradan yüklenecek fotoğrafı seçip değişiklikleri kaydet diyerek çıkıyoruz.
Böylece profil resmimiz yüklenmiş oluyor.
Aynı işlemi profil kapak fotoğrafınız için de aşağıdaki noktadan gerçekleştirebilirsiniz.
Tüm bunların yanında tabi ki performans iyileştirmeleri de yaptık. Biraz daha hızlı ve kullanışlı olacağını umuyorum.
@maverick @aliveli başta olmak üzere tüm ekibime teşekkürü borç bilirim
@Antimülakat @Agor @Phoenix @mk-ank @genclerbirlikliHerkese iyi forumlar diliyorum dostlar.
-
@paretowilfredo üstadım forumu çok sıkı takip ediyorum lakin son paylaşılanlar sekmesi çok işimize yarıyordu. Eğer çok büyük problemlere yol açmazsa tekrar koyulması güzel olabilir. Tabi diğer forum sakinlerinin ve sizin için de mahsuru yoksa. Bu arada bu forumdan faydalanan herkes adına ayrıca teşekkür etmek isterim sayenizde gundemden kopmuyoruz
-
@clearman Dostum öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim Ben de olmasından yanayım lakin hız ve kullanışlılık daha on planda şu an için. Bir sonraki güncellemede sağlıklı çalışacaği bir yol bulursak yeniden bastıracağım bu konuda
-
@paretowilfredo ilgin için çok sağol üstadım basarilarinizin devamını diliyorum. Iyi çalışmalar
-
@paretowilfredo üstadım bu son iletiler kısmının bende geri gelmesinden yanayım. Bizim için büyük kolaylık, pratiklik oluyordu. Lakin şimdi takip ettiğim konulara girmek kendi adıma daha uğraştırıcı bulduğumdan günlük foruma girme sayım dahi azaldı. Son iletiler kısmının kayma sorunları vs yaratmasını elbette kendim rastlamadığımdan bir şey diyemiyorum.
-
Üstad kapak fotoğrafından yana bir sıkıntı var koyduğumuz baki kalıyor değiştirmek icin yüklediğimde sistem ayarlandi diyor fakat sayfayı yenileyince tekrar eski kapak fotosu geliyor @paretowilfredo
-
@olursaolur Önce "X" işareti ile kaldırıp yeniden yükleyerek deneyin dostum bir de. Bu şekilde denedim sorun yaşamadım şu an.