Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
@BlackList Şu an için mümkün görünmüyor dostum malesef. Dediğim gibi oldukça yapıyı bozarak çalıştırılabiliyor. Site düzenini jenga gibi düşünün. Bir yerden bir şey eklemeye çalıştığınızda ufacık bir taşması ya da oturmaması bile geri kalan yapıyı tamamen etkiliyor. Ama bu konudaki taleplerinizi yeniden ileteceğim ekibime dostum
-
Aaa forum açılmış ufak bir ayrılık bile ne kadar uzun geldi. Evet üstte en son yazılan başlıklar kısmının gitmesi üzücü olmuş çünkü ben hep oradan takip ediyordum. Ama site için sorunlara yol açıyorsa tabi ki bir sonraki iyileştirmede inşallah.
-
@paretowilfredo onu da denedim üstad olmadi,düzelir inşallah..
-
Yenilikler güzel olmuş yalnız bir de arama butonu istemiştik. Google'a yönlendirme yapmayan bir arama motoru. Site içinde arama yaptığımda hemen önümüze ilgili başlıklar dökülse çok iyi olur. Bazı başlıkları bulmak çok zaman kaybettiriyor. @paretowilfredo !
-
@Sınavsayar bir bakayım haber eylerim burdan
-
@olursaolur profil resminde mi sıkıntı yaşıyorsun?
-
@maverick kapak fotoğrafı ile bir sıkıntım oluştu boyutla alakalı olduğunu düşündük tekrar düzenledim ama olmadi.sorun değil olsa da olur olmasa da sadece belirttim yeri gelmisken:)
-
@maverick merhaba ben hem kapak fotoğrafı hem profil fotoğrafı değiştiremiyorum kırpma yapıyorum uzunca bir süre bekliyor ama olmuyor
-
Ana sayfada yeni yazılan başlıklar uzun zamandır görünmüyor yerinde, reklamlar var. Bu şekilde güncel başlıkları göremiyoruz?
-
Başlıkları takip etmek zorlaşmış durumda.
-
Bir basliga girince en son kaldiginiz yere gitmek icin tiklayin diyodu veya en son nerde kaldiysak oradan aciliyodu sayfa. Bu ozellik de gitmis, geri gelse iyi olur.
-
@Müfettiş-Gadget Evet maalesef. Forum kadro, ilan olmayınca eskisi gibi çok kullanılmadı mı ne olduysa böyle garip değişikliklere gidilmiş ama böyle çok kullanışsız gerçekten. Bilgilendirme yapılmış mı diye başlıkları kurcaladım ama maalesef herhangi bir bilgilendirme de bulamadım. Eski haline dönmesini umuyorum.
-
@Müfettiş-Gadget O özellik devam ediyor, başlığa girince en son kalınan yerden iletiler devam ediyor.
-
@marigold Birkaç başlıkta bu mevzu konuşuldu, bilgilendirme yapıldı aslında gözünüzden kaçmış olabilir Forum yöneticilerinin verdiği bilgiye göre güncel başlıkların göründüğü bölümün geri getirilmesi için çalışılıyor, şuan ona alternatif kullanımlar mevcut, bunlar ise okunmamış iletiler başlığı ya da benim de kullandığım 'yeni' sekmesi. İkinci söylediğim seçenek eski güncel başlıklar bölümünün işlevini görüyor tavsiye ederim.
-
@plansız forum öyle karışık ki bulamamış olmam gayet normal Neyse en yakın zamanda eskiye dönsün de
-
@marigold hocam uzakta aramissiniz sanirim. Ilgili aciklamalar hemen bu baslilta az yukarida
-
Şu foruma girip bişeyler okuyayım diyorum, her yerden reklam fışkırıyor. forumda yazılanları reklam kutularının arasından görüyorum. Adblocker ile reklamları kapatıyorum bu sefer de siteye erişim engelleniyor. Bu kadar saygısızlık olmaz ki. Bir de utanmadan forumu nasıl verimli kullanabiliriz diye yazmışsınız. Nasılı belli, açgözlülük yapmayacaksınız, umut tüccarlığı yapmayacaksınız.
-
@buişbitik Dostum, sıkıntı yaratacak düzeydeki reklamları elimizden geldiğince düzenledik. Diğer yandan kalan reklamları azami düzeyde kullanışlılığı bozmayacak şekle getirmeye çalıştık. Sitedeki iki iletinizin ikisi de bu şekilde iken sizin ne düzeyde saygılı olduğunuzu düşünmeliyiz? Sizin tarzınız ne ölçüde utanma barındırıyor? Bu tavırda ciddi şekilde art niyet görüyorum. Ad blocker vurgusu da bunun çok net bir göstergesi. Diğer yandan umut tüccarlığı sözü daha çok bunu gerçekten yapan kişilerin dilindeki pelesenk. Sizin de onların sözcüsü olduğunuz çok aşikar. Üçüncü iletinizi de bu saygısızlık ve terbiyesizlik ile atmanıza elbette ki müsade etmeyeceğiz.
Eleştiri ile art niyetli saldırı arasında ciddi farklılıklar var. Siz bu farkı idrak edene dek bizim meclisimizde yeriniz yok. Başka forumlarda ya da sayfalarda size mutluluklar.
-
İleti kaldırılmıştır
-
@buişbitik En güzeli bir süre forumdan uzak kalmanız dostum.