Forum Kullanma Kılavuzu - Forumu Nasıl Daha Verimli ve Düzenli Kullanabiliriz? Sorularınıza Yanıtlar!
-
Hesabımı nasıl silebilirim ?
-
"süresi dolmuş oturum nedeniyle girişinizi geçersiz kıldık" böyle bir hata çıkıyor?
-
Forumun güncel başlıklarının göründüğü yeşil alanın birkaç gündür yine ortadan kaybolması
&
Forumun kullanılabilirliğinin azalıyor görünmesi...arasındaki pozitif korelasyon enter
-
@plansız Güncel başlıkları yeniden getirmeye çalışacağız hocam. Teknik çalışmalar yapıyoruz gerek forumda gerekse sitede. Tamamlandığınde güncel başlıklar da geri gelmiş olacak inşallah
-
@Blueberry iletiyorum hocam sorununuzu
-
@mk-ank Teşekkürler, bekliyoruz öyleyse
-
Çok şükür inşallah bir daha gitmez çünkü en kullanışlı alanlardan biri teşekkür ediyoruz @mk-ank
-
@plansız peki güncel başlıklarını getirip oraya reklam koymak??? Reklam koydunuz bari bi çarpı falan koysaydınız nasıl gidecek bu reklam. Zannediyorum ki bi hata olmalı. Bilerek yapılacak bi iş değil çünkü bu. Başlıklara hiç bakamıyorum bile. Reklam geliyor gitmiyorda sayfayı yenileye yenileye bi hal oldum. @mk-ank
-
-
@mrnobody Ben koymuşum gibi olmuş evet ben de bugün fark ettim, sanıyorum bir şeyler deniyorlar, umarım onu da yakın zamanda hallederler.
-
@plansız yok hocam siz koymadınız sizin yorumun altına yazınca öyle bi mana çıkmış ortaya pardon
-
@mrnobody Hocam farkında olduğunuz ve bizim de daha evvel söylediğimiz gibi arkadaşlarımız yerleşim konusunda çalışıyorlar. Maalesef yerleşimi optimize etmek, hem forumun yapısını koruyup hem de bir şeyler eklemek kolay olmuyor. Jenga oynamaktan farksız O yüzden bize zaman tanıyın, en güzel hale getirmeye uğraşıyoruz.
-
forumu kullanamama sorunu:
sayfaların 1/2'si reklamdan geçinmiyor... -
@mk-ank tabiki hocam ne demek. Ben bi an bilerek konduğunu düşündüm kusura bakmayın lütfen. Emekleriniz için çok teşekkürler. İyi çalışmalar.
-
Bu reklamlara bi çözüm üretmek gerek. Konu başlıklarının sıralandığı yeşil alanı reklamdan kullanamıyoruz. Ayrıca normal ty sitesindede sürekli sağ taraftan çıkan video okuduğumuz konuyla alakalı olsa neyse diyecem ama böyle sürekli kapattıkça yeniden çıkması falan rahatsız edici.
-
-
@paretowilfredo Hocam sitede değişikliğe gittiğinizi, bu reklamları kaldırmaya çalıştığınızı biliyorum zaten. Bu teknik konularda da bilgim olmadığı için değişikliklerin zaman alacağı konusunda size inanıyorum. Ama adblockun çalışmadığı bir sitede bu kadar çok reklam yerleştirmeden önce siteyi kullananlara rahatsızlık vereceğini öngörmemenize benim sitemim.
-
Arkadaşlar güncelleme konusuyla ilgili her gün çalışma yapılıyor. Kimseyi istemediği şekilde reklam tıklatmaktan yana bir tavrımız başından beri yok. Her şeyi düzeltelim derken telafisi daha zor sorunlar oluşabiliyor. Dikkat ederseniz gizli kalması gereken şeyleri bile şeffaf şekilde ortaya koyma yönünde tasarrufta bulunuyoruz. Eleştirileriniz hepsini dikkate alarak uygun bir platform oluşmak için çalışmalara devam ediyoruz.
-
@kilici @Antimülakat kardeşimin de dediği gibi dostum olabildiğince şeffaf biçimde sizlere süreç bildirimi yapmaya çalışıyoruz. Forum açık iken test etmenin alternatifi, kapatarak test etmek. Forumun kapalı kalmasındansa bu seçenek daha iyi bence dostum. Kullanışlılık konusunda işler kötü olduğunda forumda en çok bulunan kişi olarak en çok ben zorlanıyorum inanın Bakalım en kısa sürede bir yola girmesi konusunda teknik ekipteki dostlarımıza güveniyorum
-
@paretowilfredo Reklamların bu şekilde olması da teknik nedenlerden dolayı yani. Anlaşıldı hocam teşekkürler.