2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@ekonomist8 hocam insanların içi yanmış goy goy yapma git şurdan seviyeyi düşürme terbiyesiz herif
-
@venica ne grubu hocam bu
-
@ekonomist8 bende esenboğada sınava girdim bende haksızlığa uğradım ama kabullendim herkes kabullendi sınav açıklandıktan sonra kazanamadığını görünce dava açmak nedir duyuru geldiğinde aklınız neredeydi.. haksızlık var ama olsun geçerim belki yine itiraz etmiyim geçemezsem dava açarım nede olsa diye mi düşündünüz işgüzarlıktan başka bişey değil bu yapılan
-
@ekonomist8 bak bak ya kendi çapında aklınca İstanbul'da ve İzmir'de sınava girmiş olanları küçümsüyor. Efendi bu hakkı sana kim verdi? Kimseyi küçümseyemezsiniz! Ankara'da sistemler çöktü diye diğer yerlerde de mi çökseydi??
-
Arkadaşlar sakin olun. Öncellikle olanda da olacakda da bir hayır vardır lakin tabiki hakkımızı savunacağız. Şuna emin olun ki test sınavını kazanmış 225 kişinin hakkı korunacak. Hepimiz bilinçli insanlarız elbette hakkımızı koruyacağız. Yazılı sınava insanlar Aydın'dan, Malatya'dan geldi. Yıllık izin aldılar ders çalıştılar, yazılı sınavdan sonra benim resmen beynim uyuştu elim acıdı yazmaktan. Kusura bakmayın bu sınavın iptali adalet değil, daha iyi çalışın önümüzdeki sınavı kazanın.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@eeyore13 yahu annemin kalbi var kadın yazılı pır pır heyecandan ölüyor ben şimdi ona bunu nasıl açıklayacağım benim annemle babam ayrı anneme bir şey olursa be yaparım !!!!! Ya kafayı yiyeceğim Allahım
-
@Ekonomist8 Geleli iki gün olmuş daha, burada kaç zamandır bulunan ve bu karardan ötürü ciddi şekilde mağduriyet yaşayan insanlara böyle bir tavır sergileyemezsin. Huzuru ötede boz kardeş. Yeterince sorun var burda zaten.
-
@ekonomist8, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Ne gereksiz adamlar varmis burda ya alayi toplanmis. Size cevap vermekle ugrasamam
Bir gerekli sensin kardeşim korumaya alalım seni.
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@eeyore13 yahu annemin kalbi var kadın yazılı pır pır heyecandan ölüyor ben şimdi ona bunu nasıl açıklayacağım benim annemle babam ayrı anneme bir şey olursa be yaparım !!!!! Ya kafayı yiyeceğim Allahım
hocam Allah korusun getirmeyin öyle şeyler aklınıza, Rabbim herkesin annesini evlatlarına bağılşasın 🤲
-
Dava açıp kazanan arkadaşı tebrik ediyor kendi adıma ÖSYM tarafından uğradığım haksızlıklara ve umursamazlığına bundan sonra yapacağı bu tarz sınavlara emsal olması sebebiyle de teşekkürlerimi iletiyorum. Hakkı ile bir sınavı gerceklestiremeyen o sinava girecek adayların haklarını hiçe sayan her bir adaya en az 700 TL harcatan kuruma sesleri çıkmayan ancak en doğal hak olan hukuk mücadelesi ile bütün mağdurların sesi olan kişiye karşı bazı arkadaşların sitemleri de bedduaları da onların bencilliği. Herkes kendi çıkarı kadar bencildir. Şu anki durum ise adaletin çıkarı.
-
@osman-paşa hocam görünen olay çok üzücü fakat daha sınav sonucları acıklanmamış mülakat yapılmamış. Ailenizi neden beklentiye sokuyorsunuz. Sırf bu sınav için değil herhangi bir sınav içinde durum böyle. Sonucu olmayan, üzülünecek şeyleri, ailenize şöyle kesin olmayan durumları yansıtmayın. Ya allah korusun mülakattan elenirsen onun nasıl haberini vereceksin ailene. Bu hayat inişte var çıkışta. Her şeyin en kötüsünü düşünüp hareket etmek en güzel hareket olur. Tekrardan geçmiş olsun.
-
Ben bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Eleme sınavında 2-3 bin sıralama yapan arkadaşlar sizin hakkınız yenmedi siz sınavı kazanacak kadar emek vermediniz.
İptal haberi duyulduktan sonra foruma gelip oh iyi oldu zaten iptal edilmesi gereken bir sınavdı demek fırsatçılıktır. Yazılıya kalan adam da biliyor bu sınavın adaletsiz olduğunu ama 50 doğru yapıp insanların acısının üstüne burda ahkam kesmeyiniz lütfen.
Amacım kimseyi küçük görmek değil. Siz de yeteri kadar emek verirseniz şirinleri görürsünüz bu iş böyledir. -
@arpad hocam belki mülakattan yazılıdan elensem üzüleceğinden değil çektiğim sıkıntılara annem çok üzülüyordu. Eminim sınavı kazanan çoğu insanın annesi de böyledir. Şimdi sürecin baştan yaşanması onu çok yıptatır. Ben onu beklentiye sokmadım. Her anne çocuğunu iyi tanır onun psikolojisi bozulunca kendi psikoloji de bozulur. Durum süreçle alakalı yapılan masrafların, verilen emeklerle alakalı. Tabi ki de kesin olacak diye bir şey yok. Kaybetmem eminim ki onu üzmeyecektir ama bu beni ve dolayısıyla onu da çok yıpratır. Aynı herkes gibi.
-
@osman-paşa kardeşim seni anlıyorum. Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. Bu 225 kişinin yaşadığı mağduriyet cidden çok büyük. Umarım tez zamanda aileni ve seni mutlu edecek bir olayla karşılaşırsın. Annene ve sana tekrardan geçmiş olsun.
-
Esenboğada mağdur olanlardan biri de bendim arkadaşlar test sınavını da 79 puanla kaçırdım bu sınav baştan beri iptallikti ama yazılı sınav da yapıldıktan sonra bu Sınav iptal olursa bu 225 kişinin mağduriyeti daha fazla olur bu insanlar gece gündüz yazılı sınava çalışıp emek verdiler yazık olur kazanamadık elendik yani adamlar yazılıya kadar girmiş çıkmışlar emek daha çok temennim de iptal olmaz inşallah yoksa mağduriyetse eğer savunduğumuz şey bu insanlar daha fazla mağdur olur
-
@g-uzmanı bencillik mi? Ne bencillliği tam olarak anlamadım. Dostum ben 1254. Kere söylüyorum ben de burada cimer’e, ösym’ye vs yerlere ilk sınavdan sonra iptal olsun diye bir dolu başvuru yaptık siz o zaman ders çalışıyordunuz. Biz itiraz iptal ile kafa patlayıyorduk. İlgili kurumlardan bize gelen cevaplar da sayfanın geçmişindedir. Nedense sen ve senin gibiler bencillik edip iptal ile uğraşmadılar da sınavı kazanamayınca bencil olmamak aklınıza geldi sonra sonavı iptali için başvurdunuz da bu kadar insan emek verdi bu kadar aşamaları geçti diye söylendi ve beddua etti diye haksız olarak bunu bencilliğiyle yapmış oldu öyle mi? Allah gönlüne baksın da sana öyle versin ne diyeyim.
-
Kararı fırsat esitligine aykırı diye vermiş mahkeme bence bu iş temyizden döner açan kişi 226. olan bir arkadaşımız her ne kadar sorular açıklandı sonucuna bakıp öyle tekrar sınava girdiler diye itiraz etmiş ama asıl isteği standart sapmanin farklı olmasından dolayı sınırda kalması ilk sınava girenlerin daha yüksek puan alması ama zaten ilk ilanda birden fazla sınav yapılabileceği belirtildi sapma her türlü farklı olabilirdi hem en başta iki sınav yapsaydı 3 gün önce sınav yeriniz değişti diye koştur koştur ankaraya gitmezdik ne yalan söylim büyük mağdurum
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Kararı fırsat esitligine aykırı diye vermiş mahkeme bence bu iş temyizden döner açan kişi 226. olan bir arkadaşımız her ne kadar sorular açıklandı sonucuna bakıp öyle tekrar sınava girdiler diye itiraz etmiş ama asıl isteği standart sapmanin farklı olmasından dolayı sınırda kalması ilk sınava girenlerin daha yüksek puan alması ama zaten ilk ilanda birden fazla sınav yapılabileceği belirtildi sapma her türlü farklı olabilirdi hem en başta iki sınav yapsaydı 3 gün önce sınav yeriniz değişti diye koştur koştur ankaraya gitmezdik ne yalan söylim büyük mağdurum
Oy birliği olması benim canımı sıkıyor. Bir üye muhalefet şerhi koysa kesin dönerdi de. Karşı davayı düşünmek gerek.
-
Ösym nin işleri böyle işde. Geçen yılki gibi yazılı sınav sonucu açıklandıktan 2.5 ay sonra değişen sonuç gibi olsa daha yıkıcı olurdu nerden baksan adaletsizlik klasik ösym