2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Bir kamu kurumu daha personel alımı sürecini eline yüzüne bulaştırdı çok şükür.
-
@osman-paşa Sınava giren herkesin bütün adayları mağdur eden bir sınav olduğu düşüncesi hakim iken ve sizde böyle düşünürken dava açıldığı vakit adayların haklılığı sebebiyle %100 iptal olacak bir sınavın yaratacağı koskoca haksızlık yumağından haklı bir beklentinizin olması ve bu beklenti yüzünden buradaki iyiniyetli insanlara saldırgan tavrınızı vicdan süzgecinizden geçirmenizi tavsiye ediyorum öncelikle. Şu anki durumunuz itibariyle bulunduğunuz noktada bir çıkar sahibi olduğunuz aşikar ve haklı olan bu çıkarınızı çiğneyenlerden hesabını sormak isterseniz muhatabınız ne bu davayı açıp kazanan kişi ne de bu Sınava giren adaylardan herhangi biri.
-
Geç gelen adalet adalet degilmis, canli ornegini gormus olduk. Yazili sinava giren arkadaslara gecmis olsun
-
Halen daha aynı konular. Bu olayı duyduktan hemen sonra dedim. Yine diyeceğim herkes işine geldiğini istiyor. Kardeşim doğru nedir ben ona bakarım. Doğru benim için bir tanedir. Bir konuda heleki tezat iki durum söz konusuysa bir tane doğru vardır. Sağa sola çekmeden diyorum. Bu sınavın iptal edilmemesi hukuk adına ayıp olurdu. İki tane sınav yapılmış hala daha yok kazansaydın başvurmazdın da falanda filanda gibi gereksiz konuşmalar yapılıyor. Ben klasik sınava girdim. Mülakata kalacağımı da düşünüyorum ama duygu sömürüsü yapanından tutundan kendini kaybedeni de görüyoruz tanıyoruz. İşler iyiyken herkes İstanul beyefendisi olurken, işler kötüleşince herkes kendi kalitesini gösteriyor. Tebrik ediyorum. Sizden de ne denetçi olurmuş. Şurayı Sayıştay Başkanlığı okusa da kim adaleti savunuyor kim savunmuyor görse keşke.
-
@osman-paşa Ona gerek yok adam gibi TEK bir sınav yapsınlar çokbilmiş beyefendi.
-
Her neyse denilecek denildi konuşulacak konuşuldu. Bakalım hayırlısı Danıştay kararını versin biz de hakkımızı ararız elbet.
-
Sinav CK ile yasal zemine oturtuldu.Bu karar Danistay'da bozulur , biz yine telas ettigimizle kaliriz.
-
@albertcamus son cümlen haric katiliyorum.. bu noktadan sonra yapacak bisey yok tarzi bi durumda akla mantiga uygun degil...iptal olmasi gereken sinav olmayp bu asamaya geldkten sonra olan oldu denip devam edilmez...ortada adaletsiz baslayan surecin devami var cunku... gayri mesru olan bir cocugu, olan oldu artik 5 yasina geldi gec ogrendik diye eh napalm susalim madem diye kabul etmek gibi bisey bu..olay bastan sakat sonrasinda ortada emek var klasik snav var gibi mantiksiz bir cevap olamaz
-
@ofa hocam kesinlikle haklısınız ve bu tür mağduriyetlerin yaşanacağını da önceden arkadaşlarım arasında konuşurken birçok kez dile getirmiştim. Bu sınav başından itibaren kaotik bir hal aldı. Umarım artık daha fazla kişi mağdur edilmeden bir çözüm bulunur.
-
@cura, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Sinav CK ile yasal zemine oturtuldu.Bu karar Danistay'da bozulur , biz yine telas ettigimizle kaliriz.
Sınavın iptal sebebi 2 ayrı sınav 1 değerlendirme değil. Keşke o olsa, ösym nin ilk sınavın sorularını yayımlaması ve ister ona gir ister buna gir demesi. Dediğim gibi Danıştay'ın onaması çok olası. Karşı dava için hazırlıklı olmak lazım.
-
@murky Hayır demiycektim.Bu sınava şaibe karıştığını düşünüyordum ve iptal olacağını tahmin ediyordum en başından zaten.
-
@murky zaten ÖSYM direkt herkesin ki iptal tekrar sınav deseydi hiç sorun kalmıyordu neden bu yola gitti anlamak mümkün değil yahu , olan yine bizim ailelerimizin emekli aylıklarına oldu gariplerim bir umutla Ankara'ya maaşlarının üçte birini cebimize koyup yolladi
-
@okanugur, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky zaten ÖSYM direkt herkesin ki iptal tekrar sınav deseydi hiç sorun kalmıyordu neden bu yola gitti anlamak mümkün değil yahu , olan yine bizim ailelerimizin emekli aylıklarına oldu gariplerim bir umutla Ankara'ya maaşlarının üçte birini cebimize koyup yolladi
Sınav tamamen iptal edilseydi bir çok adam sınavı kazanmayı bırak daha iyi derece yapacaktı.
Bu sınavın iptal edilmemesi sonucunda 226. aday ne kadar mağdursa iptali sonucu 225 aday da o kadar mağdur. Bununla beraber yazılı sınavda dökülen emeği katınca çok daha mağdur.
Ben asla ve asla bu işi bırakmam. Benim en büyük hayalim kaymakamlık önümde kaymakamlık mülakatım var söz veriyorum Allah nasip etse mülakatını geçsem yine var gücümle dava kovalayacağım iptal olursa. -
şimdi başka bir skandala daha imza atar ösym. isg sınavı mı bu deneme yapıyorsun yok elektronik ortam bilmem ne. deneyeceksen isg'de ales'de dene. koskoca sayıştay sınavında e-sınav denemesi yaparsan olacağı bu. çok lakayıt bir kurum. hata yapmışsın üstüne bir hata daha. bunlar helak olmaz.
-
Bakin ekmekciler dokuldu yavas yavas.Adam iki sinava da girmis iki sinavdan bir dogru yola cikamamis.Simdi karari alkisliyor.Farkinda degil adaletsizlige konu olan kendisi ama simdi el ovusturuyor.
-
@murky Bak hocam böyle yorumlara can kurban. Herkes kendini savunabilir. Buna kimsenin bir şey diyeceğini de düşünmüyorum. Ancak dava açanlara da ya siz zaten kazanamayacaktınız falan filan denmesi de ayıptır. Yani dava yoluna başvuran kişiye de neden başvurdun denmez. Gidip o adamı dinlesen belki de ya ne kadar haklı diyeceksin. Kim bu sınavı iptal ettiren çıksa da konuşsa valla merak ettim.
-
Başlığa bakıyorum sabahtan beri bi iki kişi var sürekli her geldiklerinde kışkırtıcı konuşuyolar.Amaç sanki daha çok olay çıkarmak gibi.(yapıcı bi şekilde tartışan arkadaşları dışında tutuyorum.sürekli genellemelerle provokasyon yapan bi iki hesap onlar bilir kendini(!))
-
Sonunda olması gereken oldu ve iptal edildi sınav. Ama keşke davayı açan avukat yürütmeyi durdurma da isteseydi de yazılıya girenler bu kadar mağdur edilmeseydi. Ayrıca yargı kararına saygı duymayan, hala sınavın geçerli olmasını savunan Sayıştay Denetçi adaylarını da hayretle izliyorum...
-
Bu sinav basindan beri birileri icin mağduriyet olusturdu kesinlikle dava acanin da hakki bizimde kaderimiz ama 225 kisiye oh oldu gördünüz mü diyenlere Alllah fesatliklarina gore muamele etsin.nokta
-
İlk sınavım iptal oldu , ikinci sınavı da cesitli nedenlerden dolayi kazanamadım .. o sınavın hakkı iptal olmasıydı ... Ancak 1 ay once iptal olmaliydi 2 ay once iptal olmaliydi , şimdi değil , millet yazılı sinava girmiş sınav iptal oluyor kim verecek onların emeklerinin karşılığını , osym nin bir sınavı idare edememesi yüzünden bu kadar mağduriyet fazla artık ...