2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Nihayet bu ülkede adaletin olduğuna inanmaya başladım. İnşallah zor olan ikinci sınav yüzünden elenen bizim gibi mağdurlar için adaletli bir sınav yapılır tekrardan.
-
@giordanobruno, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Nihayet bu ülkede adaletin olduğuna inanmaya başladım. İnşallah zor olan ikinci sınav yüzünden elenen bizim gibi mağdurlar için adaletli bir sınav yapılır tekrardan.
Sınav zordu o yüzden ilk sınavda 72 net yapan 5. İkinci de 72 net yapan 50. Oldu. Ya bir gidin ya.
-
Adalet işimize gelince yihu adamsın cansın yaşasın işimize gelmeyince bu ülkede adalet nerdegsnn
-
Bana zor geldi kardeşim. En çok iktisatta zorlanıyordum. Ordan zor çıkınca kaybettim. İktisatımın yarısı yanlıştı. Oysa ilk sınavda iktisat başta olmak üzere netlerim gayet iyidi. Özel hayatımdaki sorunlarım yüzünden ikinci sınava 2 hafta çalışarak girdim. Tamamen adaletsizlik.
-
@giordanobruno sana özel danışarak sınav yapsınlar o zaman bence o daha adaletli olur.
-
@giordanobruno, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Bana zor geldi kardeşim. En çok iktisatta zorlanıyordum. Ordan zor çıkınca kaybettim. İktisatımın yarısı yanlıştı. Oysa ilk sınavda iktisat başta olmak üzere netlerim gayet iyidi. Özel hayatımdaki sorunlarım yüzünden ikinci sınava 2 hafta çalışarak girdim. Tamamen adaletsizlik.
Sınavı kazansaydın da şimdi adalet nerede diyordun kardeşim. Neyse içim rahat benim tüm iradelerin üstünde bir irade vardır.
-
@emoward hocam siz yetkili bir abiye benziyosunuz bu adalet dediginiz kac binden basliyor acaba ?
-
Arkadaşlar sınavın daha doğrusu durumun akıbeti ne olur sizce
-
@giordanobruno hocam bireysel olarak haklı olabilirsiniz ama iptal edilsin diye hep beraber uğraştık mi uğraştık inatla kurum sınavı yaptı ikinci sınav göreceli ama bir nebze zor muydu zordu buna da eyvallah ama aradan onca zaman geçmiş gece gündüz demeden devam etmişiz daha eve geleli 1 gün olmuş maddi manevi ziyandayiz şimdi peki bize yapılan ne hocam bizde haklıyız
-
İki sınavın bana totalde maliyeti 1000 lirayı geçti,manevi yönünü hiç hesaba katmıyorum, sonuç itibariyle elde var sıfır.
-
@marjinalmaliyt57 anlatmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum
-
buradaki insaları birbirine dusuren kurumu Allaha havale ediyorum iki tarafta haklı bence arkadaslar
-
@emoward sinava ne kadar emek verdigimize sen mi karar veriyorsun? Bu emek meselesi degil. Herkes emek verdi. Sadece herkesin magdur oldugunu kabullenememeniz kotu. Kazanamadik diye degil tabiki de magduriyetiniz daha fazla. Sinava girmis olmaniz tekrar, calismayi birakmayisiniz hepsi emek. Sizde emek verenlere oh olsun canima degsin tavrini takinmazsaniz daha iyi olur
-
@murky kardesimizin bir simdi yazdiklarina bakalim birde sinav tamamlandigi gun sicagi sicagina sonuclar aciklanip kazanmadan once attigi iletileri okuyalim birde...
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3770/2018-sayıştay-denetçi-yardımcılığı-i̇lanı/3730?page=187
-
@flouriess10 eksik okuma kardeş hepsini oku. Hepsini dök buraya biz iki yüzlü değiliz neyse o. Sınav eş değer değildi, sınav adaletsizdi, siz ders çalışırken biz sınavın iptalini savunduk. Ben klasik sınava girdikten sonra kusura bakma o kadar emeğimi çöpe atamam. Daha da deş yazdıklarımı.
-
Halkımız yine burda adalet dağıtıyor ama temennim bu atıp tutan arkadaşların hepsinin de aynı duruma düşmeden bu dünyadan gitmemeleri..
-
@flouriess10 güzel kardeşim o aşamada hepimiz böyle dedik , kazanan da kazanmayan da sınavın sıkıntılı olduğunu söyledi zaten yalnız sorun şu ki iptal edilecek seviyeyi geçtik klasik sınav oldu bizim son 2 ayda çektiğimizi Allah bilir sadece . Hem karar 10nunda açıklanıyor biz 13 ünde sınavda ter döküyor , stresten saç dokuyoruz . Bı açıklama yok hiç bir yerden. Sınav bitiriyor 10nunda verilen karar bugün ortaya çıkıyor o zaman neden bizi Ankara'ya topladılar bizim hakkımız nerde ?
-
birbirimizle değil de sistemle kavga etsek, hepimiz mutlu oluruz aslında...
-
@murky sinav adaletsizdi ve iptal oldu kardesim senin klasik sinava girip emek vermen sinavin adaletsizligini mesrulastirmaz.. ama soyle bisey var en cok siz magdur oldunuz bu durumdan belkide en cok size yazik oldu
-
Arkadaşlar dava sürecine dair ilk bilgi veren galiba benim diğer başlıkta hemen hemen bir ay önce. Bunun böyle olcağı belliydi zaten.Sayıştayda üstatlarda böyle söylediler o zaman konuştuğumda. Ortada bi tane suçlu var arkadaşlar o da ösymdir. Ama iibf mezunları olarak haklı olan tek taraf iken yine birbirimize düştük ikilik ortaya çıkardık.bravo bize. afferin bize. Bizim daha çok hakkımız yenir bize bizden başka düşmana ne hacet!
Şu an yapılması gereken şey bu durumdaki adaletsizliği ortadan kaldırmak.O zaman yürütmeyi durdurma kararı alınabilir demiştim bunun içinde talep olmamış galiba. Bu olsa bu noktaya gelinmezdi.Bu noktaya gelindiyse yazılı sınav yapıldıysa buradaki kişilerin hakkı korunmak zorunda. Başkaoluru yok bunun.