2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@ofa bı gelisme mi var hocam
-
Müjdemi isterim gençler. Dava reddedildi sonuçlar açıklanacak. Kaynak falan sormayın. Muhtemelen yakında sizde görürsünüz.
-
@ofa soruları tartışma kısmında kalmıştık :d
-
@resolution Allah razı olsun bu haberi verdiğiniz için çok sağolun gerçekten şu an sonuçlarımızı bile bilmiyoruz ama bu haberi duymak bile sevinmeye yetti.
-
@resolution şakaysa bu bulurum seni
-
Doğru metak etmeyin
-
Söylemiştik.
-
İnşallah doğru bilgidir
-
Daha kesin birşey yok. Daha büyük hüsrana ugramamak için böyle haberlere itibar etmeyin
-
olum şaka yapmayın lan bak inanırım .
-
Şahsen arkadaşı tanımıyorum ama söylediğinin doğru olduğunu düşünüyorum. Velev ki doğru olmadı sonuç yine buna çıkacak en başından beri söyledim söylüyorum, bu süreç sadece bizi gereksiz strese soktu ayrıca 2. ilanın gelmesiyle 2. sınava girecekler açısından dezavantaj doğurdu.
-
Neler dönmüş burda böyle.uyap ta bı şey yazmıyor ama memur UYAP a girene kadar karar tebliğ olur
-
Arkadaşlar merhaba, eleme sınavı için çıkmış sorular kitabı almaya gerek var mı? Yoksa kpss kaynaklarımı çözmem yeterli midir? Biliyorsunuz kitap fiyatları uçtu boşuna masraf yapmak istemiyorum.
-
@sparta32 kpss kaynakları eleme sınavı için yeterli olur. Çıkmış soruları da ankaradaysanız kizilaydaki meşhur fotokopicilerde vardır 10 lira gibi biseydi diye hatırlıyorum.
-
@resolution hocam dava reddedildiyse temyiz davası reddedilmiş dolayısıyla idare mah. Kararı onanmis olmuyor mu nasıl sonuçlar açıklanacak. Temyiz davası kabul edilip karar bozulmuş olmasın o
-
@maliyefs, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@resolution hocam dava reddedildiyse temyiz davası reddedilmiş dolayısıyla idare mah. Kararı onanmis olmuyor mu nasıl sonuçlar açıklanacak. Temyiz davası kabul edilip karar bozulmuş olmasın o
Bu normal temyiz süreci değil Danıştay esastan karar verecek.
-
@yorgun tamam hocam ankaradayım zaten kök çarşısından alırım teşekkürler
-
Daha uyapa düşmedi. Düşecek ama.
-
Davanin tarafi olmadan nasil davanin gidisatin nasil ogrenebiliriz
-
@gökyeleli Danıştay da dayı