2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Ee hadi bozun şu kararı artık günler geçip gidiyor cumaya kadar gelse güzel bir haber iyi olurdu dedik kaldı +3 gün evet beyler tahminleri alalım kimseyi kırıp dökmeden fazlada kasmayın % 50 zaten şansınız ilk sizden alalım @murky hocam buyrun
-
@ofa Umarım bizim için hayırlı bir sonuç gelir. Bu arada yeni sınav için hazırlık şart.
-
@posteflatun aynen hocam zaman daralıyor ne olursa olsun mecbur gireceğiz artık
-
@ofa öyle ya da böyle bir karar duymanın bile yeteceği noktadayım valla ben.
-
@ofa idarenin dava kazanaması mucize gibi bi şey
-
@yorgun hocam az daha sabır hepimiz yorulduk buna iptal isteyende istemeyende dahil
-
@posteflatun Her ilan yeni bir başlangıç yeni bir umuttur. Bizi savuran bu eğitim sistemine inat güne bir amaçla başlamanın ufakta olsa tadına baktırdığı için kıymetini bilmek lazım sonucun herkes hakkında hayırlı olması dileğiyle
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Ee hadi bozun şu kararı artık günler geçip gidiyor cumaya kadar gelse güzel bir haber iyi olurdu dedik kaldı +3 gün evet beyler tahminleri alalım kimseyi kırıp dökmeden fazlada kasmayın % 50 zaten şansınız ilk sizden alalım @murky hocam buyrun
Hocam danıştay reddecek hayırlısıyla inşallah benim içim rahat açıkçası, sadece sonuç açıklanması çok gecikti artık sonucu merak ediyor, öğrenmek istiyorum. İdare mahkemesinin kararı tam bir komedi bence (davanın dayandığı olgular, yd vermemesi vs) daha önce bunları defalarca belirttiğimden ötürü tekrar düşmek istemiyorum. Fakat az kaldı, az daha sabır.
-
@murky hocam siz yd yi yanlış yorumluyorsunuz.yd kararına gerek olmadan iptal kararı vermesi dava açanın lehine.zaten gördüğünüz gibi iptal kararı verince yürütme durmuş oluyor.
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky hocam siz yd yi yanlış yorumluyorsunuz.yd kararına gerek olmadan iptal kararı vermesi dava açanın lehine.zaten gördüğünüz gibi iptal kararı verince yürütme durmuş oluyor.
Ben yd i yorumladım. Yd vermemesi davacı aleyhine de demedim, siz beni yanlış anlamışsınız daha önce yazdıklarımı okursanız anlarsınız.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Ben yd i yorumladım. Yd vermemesi davacı aleyhine de demedim, siz beni yanlış anlamışsınız daha önce yazdıklarımı okursanız anlarsınız.
Yd'i yorumlamadım* demek istedim. İdare mahkemesinin yd vermeyip iptal kararı vermesi ve yazılı sınavının yolunu açması saçmalık bahsettiğim olay kısaca bu.
-
@uruk-hai hocam YD yi dava açıldığında yd kararı vermeyip bizi yazılı sınava almaları bakımından diyor aksi bir durumda mağdurx2 oluyoruz.
-
@ofa emin değilim ama savunma alınmadan yd kararı verilemiyor herhalde.anladigim kadarıyla mahkemeler 20/b ye göre yürütülen davalarda yd karari vermek yerine kesin kararlarını veriyorlar yaklaşık aynı sürüyor.
-
@ofa ben idare mahkemesin yd kararı vermemesini başından savmasına yorumluyorum. Ben iptal ettim gidin davanızı temyizde görün gibi birşey bu.
-
@uruk-hai hocam inanın süreci detaylı hatırlamıyorum süre konusunda haklı olabilirsiniz
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
@mahlaki hocam bunun için başlık açtık ya geçen hafta ?
-
@genclerbirlikli hocam haberim yoktu özür dilerim
-
Nerede kalmıştık...