2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@lamarjinal Estağfurullah hocam rica ederim. Kısır tartışmalara girmemek için kimseyi etiketlemedim sizin özelinizde de yazmadım yanlış anlamayın ama konunun en başından beri "şöyle kazandım,böyle iyiyim,yine olsa yine yaparım, tekrar kaybedeceksiniz vs" şeyleri şaşkınlıkla okuyorum. Tamam bir insan iyi puanlar alabilir,başarılı olabilir ama mütevazı olmak lazım. Kimsenin içini bilemem ama dışardan görünen hoş değil.
-
İki sınav süreci muhtemelen birlikte gidecek iyi alanda kötü yapanda yeni sınavda tekrar çarpışacağız geçtiğimiz sınavın ilk 500 ünün büyük oranının yeni listeyi domine etmesi olası olmakla birlikte yeterli zaman var ve verimli kullananların 225 e göz kırpması süpriz olmaz herkese başarılar erken kalkan yol alır.
-
Arkadaşlar sonuçların açıklanması ve mağduriyetimizi gündeme getirmek için ösym ve Halis Aygün ün twitlerinin altında konuyu dillendirelim bir zahmet. Yeni sınav olacak iyice unutulup gitmeyelim
-
Burdaki bazı yorumları okuyunca bazıların insanlığından şüpheliyim..
-
@ofa aslında randevu alıp konuşmayı deneyebilirsiniz. Geçen sene öğretmenler netleriyle ilgili bir sorundan dolayı organize olup randevu alıp gidip konuşmuşlardı.Geç olmadan izlenebilecek en etkili yol bu olabilir.
-
@ofa dava sonuclanmanmadan sınav sonucları acıklanmayacak dostum
-
Geçmiş davalar göz önüne alındığında bu hafta yürütme durdurma kararı hakkında bir netice elde edilmesi lazım. Merkezî ve ortak sınavlara ilişkin yargılama usulünde yürütme durdurma kararları hakkında kararlar genelde 1-1,5 ay içerisinde çıkmış davalarda 4-5 ay gibi bir sürede sonuçlanmış. YD durumu davanın seyri hakkında da bilgi verecektir.
-
@murky ÖSYM kağıtları okuyup bitirmiştir dimi çoktan
-
@muzgor, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky ÖSYM kağıtları okuyup bitirmiştir dimi çoktan
Benim görüş ve tahminime göre her şey hazırdır çoktan bitmiştir, YD Kabul şeklinde bir karar çıkarsa hemen sonuçları açıklarlar. Bu arada 2 tane de müdahillik talebi var davaya, inşallah bir aksilik olmaz da daha fazla gecikmeden YD Kabul yazısını görürüz. Zaten YD Red olursa geçmiş olsun.
-
Yeni sınav tarihi belirlendiğine göre ösym ile protokol konusu konuşulmuştur sanırım. Başkan bey de son açıklamada iptal hususunda bir yorumda bulunmayıp "o süreç yargıda" değerlendirmesi yapmış. Dolayısıyla benim tahminim ÖSYM Yd kabul çıkacağını düşünüyor, yazılı sınavı yapması da bunun bir göstergesiydi zaten. Yd kabul çıkar ve sonuçlar açıklanırsa ikinci sınavın yazılı sonuçları açıklanmadan bu süreç biter inşallah.
-
@murky inşAllah hocam beklentimiz o yönde
-
@wroclaw bu sınav özelinde öyle hocam bize özel gibi daha önce bir çok protokolde denk gelmedim şahsen öyle olsa zaten bir çok sınav 6 ayda aanca açıklanır.
-
Bu süreçte özellikle Sayın Başkan'ın ilk açıklaması moral bozucu gibi görülebilir lakin daha önce de söyledim şunu unutmamak gerekiyor Sayıştay davanın tarafı değil. Yani Danıştay yürütme durdurma verir ve nihayetinde esastan davayı reddederse süreçte Sayıştay özelinde bir inisiyatif söz konusu değil. Bu başlığı bilerek canlı tutmak istiyorum ki yeni ilanla beraber bu sınavdan ümit kesilmesin. Evet oldukça uzun zaman geçti dolayısıyla ben de dahil biraz boşvermişlik oldu ama unutmamak gerekir ki klasik sınavda verilen gerçekten büyük bir emek var. Şu aşamada elbette yapılacak bir şey yok ama ümitleri canlı tutmak da fayda var. Şahsen şu sıra iş yerinde boş kalınca ara ara ÖSYM'den link kontrolü yapıyorum YD kararı UYAP'a geç düşüyor belki de verilmiştir diye düşünmeden edemiyorum.
-
( 11/12/2018 ) , YD'den Havale Edildi ( Dosyanız yürütmenin durdurulması isteminin incelenmesi için Tetkik Hâkimine verilmiştir. İnceleme tamamlandıktan sonra heyet tarafından istem hakkında karar verilecektir. )
Tetkik hakimi en geç 2 3 güne görüşünü sunuyor genelde, hadi hayırlısı.
-
Haydi hayırlısı İNŞALLAH
-
Bakalım ne olacak bundan sonra.
-
@murky hocam merak etmeyin gece gündüz takipteyiz
-
Yok mu bi haber canlar ?
-
İnşalallah iptal olmaz o kadar emek verdik kazanıp kazanamadığımızı görebilmek dileğiyle
-
@adam-smithh inşallah hocam çok emek var işin ucunda