2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@החוק-החוקתי, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
yeni ilan ne zaman gelir?
Dava açın
-
Çok değerli YAZILIYA KATILMIŞ 225/35 arkadaşlarım, whatsapp grubu kuralım. Ad soyad sayıstay listede belli. Temyiz başvurusunda tek dilekçe ile bulunalım. Ya da bulunan kişiden hep birlikte haberimiz olsun. Ama nolursa olsun TEMYİZE GİDELİM. Grup kurabilecek olan?
-
Hayali bile can sıkıcıyken böyle bir durumun başa gelmesi Allah sabır versin dostlar, inşallah temyiz ile bu karardan dönülmüş olur.
Temyiz sonucuna kadar sabırlı olmanızı tavsiye ederim çünkü sınavın iptali geri dönülemez bir paradoksa yol açar.
-
karar düzelir belki. umudunuzu kesmeyin.
-
@best_effort temyize biz nasil gidecez ösym nin gitmesi gerekmiyor mu. Bizim ayri dava acmamiz lazim
-
Arkadaşlar birincisi davaya taraf değiliz ikincisi karar 10 Ekim'de verilmiş ve temyiz süresi geçmiş durumda. Biraz sakin olalım, ÖSYM zaten kararı temyiz etmiştir sonuç çıksın, duyuru gelsin aleyhimize bir durum olursa toplu bir şekilde karşı dava açalım.
-
@החוק-החוקתי bu hiç şık olmamış. Tamam iptal edildi yeni ilan gelecek ama burada insanlar sıkıntı çekiyor.
-
@החוק-החוקתי Dostum hiç yeri değil bunun. Bu süreçte haksızlık giderilmeden bunun beklentisi içinde olmamak gerek.
-
Neye gore haksizlik kime göre haksizlik ? Zaten esenboga da girenlere bastan beri haksizlik vardi gormuyo musunuz. ! Veya işinize gelmiyordur ha ?
Izmir ve istanbul da giren paşalar sorulara ve cevaplarina bakacak begenmezse bi daha girecek bak bak bak. Esenbigadakilerin suçu neydi? Baskasinin haksizliginin uzerine hak kuramazsiniz paşalar.
Sayistay denetcileri isminde havali grubunuzu dağıtın bakalim şimdi haaydi. -
@ekonomist8 Çapsız herif haset herif. Kazanamadın diye işkembeni kusmuşsun. Defol
-
@murky Kesinlikle hemfikiriz
-
Arkadaslar ikili atismalari surdurmeyin. Bunu illa yapacaksaniz ozelden yapin ancak forumu vu sekilde duzeyi de asagi dusurecek bir atisma mecrai haline getirmeyin lutfen. Herkes gergin bunu anliyoruz lakin her durumda oldugu gibi IIBF lilerin yine birbirini kiriyor olmasi gercekten daha cok uzerine dusunulmesi gereken bir konu.
Hakaret ve itham iceren mesajlarinizi kaldiracagiz bundan sonra.
-
Bencilce davranmamak lazım, bu sınav baştan itibaren saçmalıklar silsilesi olmuş bunda herkes hem fikir ama 225 arkadaşımız yazılı sınava da girmişken bunun dillenmesi gerçekten üzücü, arkadaşlarımızın yerine kendimizi koyduğumuzda olayın derinliğini daha net anlarız, maddi ve manevi bir çok fedakarlıklar silsilesinden sonra son aşamaya gelinmişken bu hoş olmaz kanaatimce, bu sınavın iptal edilmesi gereken zaman 2.sınav ilanı yayınının akabinde idi ki davayı açan arkadaş yanlış hatırlamıyorsam 226. Olarak elenmişti i davayı açmasındaki en büyük saik bu olsa gerek sınav sürecindeki saçmalıklar silsilesi değil.
-
@gökyeleli İptidai inceleme mi kaldı; subjektif/objektif ehliyet kosulu mu kaldi, kafa mi kaldi.. eyvallah kardesim. Bian hic dikkat etmedim yanilmisim. Osym temyiz etmistir ve inaniyorum ki karar bozulacaktir
-
@best_effort hocam grup kurduk gelin
-
Davanın tarafı olmadıkça temyiz talebinde bulunamayacağımız söylendi. Hoş bu bilgiye az çok biz de sahibiz ama bir umut gittim sordum. Ösym temyiz talebinde bulunmadıysa Ösym biraz daha zengin olacak.
-
Sınavın iptalinden yeni haberim oldu. Arkadaşlar kimsenin kalbini kırmayın. Ortada Ösym'nin yaptığı bir adaletsizlik, bir hakkı kaybı vardı. Davayı açan arkadaş da en doğal hakkını kullarak davayı açtı. Ortada bi hatalı kişi varsa o da Ösym'dir.
-
Davacı arkadaş acaba 225. Olsaydı davayı açacak mıydı? Ya hep söylüyorum hep aöylüyorum bu sınav ilk yapıldığında insnanlar burada ben de dahil iptali için bangır bangır bağırdık, o sınavı iptal ettiren de büyük ihtimal ders çalıştı ve bununla zaaman kaybetmedi, şimdi her şey bitmiş adam sırf kazanamadı diye dava açmış sonra iptal... ulan karara aptal aptal bakıyorum... ben anneme ne diyeceğim şimdi?? Nasıl açıklayacağım? Alllah beni ve benim gibileri bundurumlara sokanlara ekmek yüz göstermesin, Allah Sayıştay’ı rüyasında bile göstermesin, Allah bin belasını versin, Allah iki yakasını ne araya getirmesin! Ne gerekiyorsa yapacağım, nereye başvurulması gerekiyorsa başvuracağım. Öyle kolay değil bazı şeyler ve bu sınav iptal olmayacak zalimin zulmü varsa Allahın da hükmü var!!!!!!
-
@osman-paşa grup kurduk gelin
-
İleti kaldırılmıştır.