2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@paca08 Eylül’de yapıldı Aralık’ta yine yds var diyelimki bir kurum Ocak’ta YDS puanıyla Sınav açtı olabilir mi?
-
@enki Biz bu sınava başvururken kimse gelip böyle böyle olaylar olacak ona göre başvur demedi.Milletin kafasına laf edeceğine kendine bak bence
-
@enki Hocam senin durumunu iyi görmedin. Durup düşününce sende sakinleşip anlayacaksın. Zaten en başından iptal olması gerekirdi. Olmadı herkes sustu girdi şimdide herkes isyana başladı sorun burada bence.
-
@james-buchanan İkinci hak 28 Ağustosta verildi aynen kardeşim.10 Temmuz da ben twit atarken eleme sınavına çalışan tatava yapmasın.
-
1.sinavdan cikiyoruz sorular yayinlaniyo AHAHHAHAHHAHA
YA KANKİ SİNAV PEK OLMADİ SEN AL ŞU CEVAPLARA BAK YAPAMADİYSAN 2.SİNAVA GEL AMA İYİYSE GELME BAK DİGER SİNAVİN ZORLUGUNU AYARLAYAMAYABİLİRİZ ONA GORE HA!
Simdi de kalkmissiniz hak hukuk adalet bu ne bicim dava ivir zivir hadi arkadas isinize bakin
Temyizden donse bile bu sinav artik .......... siz doldurun BOSLUGU
-
grubu kuruyorum burada hak hukuk tartışmasıyla vakit kaybetmek istemeyen arkadaşlar mesaj atsın
-
@paca08 benim tüm derdim iibf topluluğunun başına her gelende susması bundan sonrada başına gelecekleri kabullenmesi böyle bir kadercilik anlayışı yok bu kaçıncı mağduriyet sınava tekrar girerim demişsin tekrar tekrar hakkım yensin benim için önemli değil gibi bir bakış açısı çok korkunç
-
@paca08 Evet benim durumum iyi değil.Sizin kafa yapınız hiç iyi değil Biz İİBF lilerden de bi cacık olmaz.
-
@venica Nesi korkunç kaçıncı sınavdan kaldın peki sen 1. sınav mı. Ben ikinci sınava girdim 73 doğru yaptım 44. oldum. 72 doğru yapan 7. oldu. Bu mu adalet şimdi. Sınav bir daha yapılırsa bir daha giricem napayım girmeyeyim mi?
-
Zaten ben kazanamasaydın yazılıyı muhasebe daha zordu ticaretten diye dava açardım kesin
-
@nizâmülmülk hocam mesaj atamadım bana sen yazar mısın
-
Şu tartışma bence bizi aşağı çekmesin arkadaşlar herkes ne düşünüyorsa düşünsün biz iki gün o sınava girdik değil mi hayal filan değildi bunda hem fikiriz. Kazanılan bir hak olduğu konusunda hem fikir olanlarla bir çare bulmaya çalışalım yoksa birbirimizi daha fazla yıpratmaktan öteye gidemeyeceğiz.
-
@paca08 ne 1. Si ya hakkında bir şeyler bilmediğin insanlarla ilgili gereksiz konuşma
-
Arkadaşlar dava süreçleri ile sürekli uğraşılacaksa bu sınavda bir çözüm yolu yok..Bu şekilde sınırda kalanları esktra bi sınavla alsalar bu adam kazanamayınca yine dava açıcak
-
@venica Soru sordum sadece. Neyse bu muhabbetin gideceği yer belli daha önce defalarca yaşadım. Siz gerekli başvuruları yapın. Ben uğraşamam. Dünya kadar işim var. Birde gereksiz dava yollarıyla kendimi yıpratamam.
-
Arkadaşlar benim edindiğim bilgilere göre Ösym “ dava süresinde açılmadığı için biz temyize gideceğiz” şeklinde sözlü bir açıklama yapmış.
-
@paca08 Şimdi uğraşmayın bi şekilde listeye giremezseniz falan o zaman uğraşırsınız.
-
GERCEKTEN bu kadar bencil olmayi nasil basariyorsunuz? Yazili sinavi gecenler benim hakkim diyor. Biz o eesenboga da magdur olunurken kimsenin umrunda degildi. Gecte olsa bi adim atilmis. Yazili sinava girmeye hak kazananlar siz de olsaniz sizde aynisini yapardiniz. Dava acan arkadasa da helal olsun Umarim hepimizin magduriyeti giderilir. Hepimiz magduruz bence once bunu kabullenin.
-
Sınavın iptal edilme nedeni 2 ayrı sınav 2 ayrı sonuç değil. Sınavın iptal edilmesinin nedeni ilk sınava girenlerin ösym’nin yayınladığı cevaplara bakarak 2. Sınava girmeleri. Kendilerini değerlendirerek. Bu apaçık hukuksuz bir durum gibi görünüyor. Karara esas teşkil eden olayda bu ve bu kararı temyiz de bozamaz. Yoksa hukuka aykırılık olur. Burada asıl sorun bu 235 kişinin yaşadığı aşırı mağduriyet. O noktada ne yapılabilir bilmiyorum açıkcası. Zor bir durum.
-
@johnstuartmill 2 aydır napıyodun dostum evde ? Ekmek çıktı sıcak sıcak onun için mi geldin ?