2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@venica tabi
-
@enki Hak veriyorum dostum ve dediğim gibi en baştan beri bu hususta çabalıyorum. Sizi tenzih ederek söylüyorum ama ÖSYM ye karşi defalarca çok ciddi eleştirel hareketlerde bulunduk kaç kişi o zaman destek oldu? @murky nin de dediği gibi ilk sınavda çoğu arkadaş yırtındı adeta ben de her defa haberlerle destek oldum ancak herkes razı gbi suskundu. Şu durumda yine söylüyorum başlık farklı olabilirdi lakin dayanaksız bir haber değil. Bir yargı kararı söz konusu. Sirada gelecek haber bu kararın bozulması olacaktır böyle bir durum vuku bulursa. Bu düşünce ile o başlıği bu şekilde attim dostum. Sizleri üzmek en son isteyeceğim şeydir. Ve hit sizlerin hakkının yok olmasından her zaman sonra gelir benim için.
-
Herkes kendi işine geleni savunuyor anlamadım gitti. Dava yolunu seçen adam sonuna kadar hakkını kullandı. Burada tek suçlu ÖSYM'dir. İlk sınavdan kaç doğruyla kalındı onu da bilmiyorum. Belkide 60 doğru yapan girdi ama ikinci sınavda 67 doğru yapan giremedi.
-
@paca08 @paretowilfredo Ben bunun için tartışmakla vakit geçirmeyeceğim.Yanlış olduğunu söyledim oldu bitti.Bence daha fazla uzatmaya gerek yok.Önümüze ve çözüm yollarına bakalım.
-
@paca08 Dava süresinde açılmadı bana göre.Herkes iki sınavın geçerli olduğunu kabul ederek girdi.Mağduriyet meselesi benim için 10 Temmuzda bir daha açılmamak üzere kapanmıştır.
-
Cimere yazsak bu durumu,kimseyi mağdur etmeyecek şekilde bir sonuç çıkar mı?
-
@enki Hocam karşı dava açılabilir. Ne de olsa iptal olacağını varsayıyoruz. Yani bizim girmiş olduğumuz klasik sınavda iptal edilecek. Ona karşı bir dava açabiliriz. Birde ÖSYM temyize gidecektir.
-
@enki Ayrıca ben o zaman bu davayı açan arkadaşla birlikte mağdurdum.İkimizde kabul ederek sınava girdik.Ben kazandım o kaybetti diye dava açtı..Yani oyunun kurallarını kabul edip kaybedince mızıkçılık yaptı.Bana kimse mağdur ayağı oynamasın.
-
@harmenihas Hocam aldığınız bilgileri burada paylaşırsanız çok mutlu oluruz. Hem ne yapmamız gerektiğine dair ayrıntılı bilgi sahibi oluruz.
-
Bu süreçte kimsenin magdur olmadığı bir çözüm yolu olamaz pembe tablo çizmeyin , bu iptal kararı aldıran şahsı sınava çağırmayacakları gibi elenen 9750 kişiyi de çağırmayacaklar hakkaniyetsizlik oldu ama yazılıya girenlere kat be kat oldu yazılı sınava giren 235 kişinin hakkı hiç bir hakla karşılaştırılamaz
-
Sayıştay'daki dostlarıma ulaştım ben de. Bakalım idareden net bir bilgi gelirse paylaşacağım sizlerle.
-
2 sinav yapilirken kimsenin umrunda degildi hukuk duzeni ya cok ilginc simdi mi akliniza geldi ? Bu sinav o gun havalimanindayken tamamen İPTAL EDİLMELİYDİ HERKES İCİN BU KADAR BASİT
-
@paretowilfredo mesajıma bakabilir misiniz ?
-
@enki Bana kimse mağdur ayağı yapmasın ne demektir yahu, ben mağdurum işte. Sınavın tekrarı 12 Ağustos'ta yapıldı ve aynı gün ve aynı saatte PTT sınavı da vardı. Ben ne yapabilirdim ki burada?...
-
Osym temyize gidecektir bizler de temyizde mudahil olma talebinde bulunalim.
-
Mevzu şu sen esenboğa dışında sınava girenlere CEVAPLARI açıklayıp 2.ci bir HAK verirsen bu adaletsizliktir.İPTAL edilmelidir.Hekes kendine göre adalet arıyor diyenleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.
-
@venica Kim daha çok haklı bunun yarışmasını yapmıyoruz. Ne diyeceğiz mahkemeye biz daha çok haklıyız kararı geri alın mı diyeceğiz. Allahını severseniz çocuk çocuk konuşmayın. Hukuk bilmeseniz diyeceğimki hukuktan anlamıyorlar ama ortada saçma sapan bir süreç var. Bu sürecin sonunda da buraya gelindi. Şimdiye kadar nerede görülmüş 2 tane denk sınavın yapılması vs gibi saçmalıklar. Neyse diyorumya herkes işine geleni istiyor.
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Mevzu şu sen esenboğa dışında sınava girenlere CEVAPLARI açıklayıp 2.ci bir HAK verirsen bu adaletsizliktir.İPTAL edilmelidir.Hekes kendine göre adalet arıyor diyenleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.
Bu kadar iste NOKTA
-
Bu kafa GUY da tek ile başvurup listede adını göremeyince tek il tercihi değiştirilsin mağdur olduk kafası ile aynı kafa.Kabul et başvur olursa ses çıkarma olmazsa İsyaaaağğnnn.
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı