2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@venica Bu karar menfaati olan herkese etki eder hocam tek kişi için olacağını sanmıyorum
-
Hem sınav hem davaci adayın sonucu iptal edilmiş daha dikkatli okuyunuz.
-
@murky genel sonuç doğurur.
-
Bir avukat arkadaş söyledi başka yere de atacağım
-
Arkadaşlar davaysa dava neyse o Hakkımızı arayalım Kutluay hoca kurumun temyize gidebileceğini söyledi biz nereye gideceksek ona gidelim akşama araştırıcam ortak hareket edelim şu an sinirden odaklanamadım tam
-
@venica inşallah öyledir davacı tarafından edilmesi daha doğru olacaktır
-
@arpad, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky genel sonuç doğurur.
Yahu sınavı iptal etmemiş nasıl genel sonuç doğuruyor? Ayrıca yazılı sınava girmeye "hak kazandınız." ne demek? Müktesep hak nedir?
-
@enki Kırıcı ediyorsun dostum. Olan karar bu nasıl paylaşmalıyız sence? Karar metnini de ekledik habere ki net bir şekilde iptal bilgisi kararda mevcut. 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavının ve bu sınav sonucunda davacının başarısız sayılmasına ilişkin işlemin iptaline... karar verilmiştir.
Gayemiz haberi vermek hit değil. Haberin icerisinde bu durumun yarattigi magduriyete dair yaptigim 5 tane haber linki var dostum. Bastan beri cabaliyorum bu sinav surecinin magduriyeti konusunda. Haksizlik etme lutfen o yuzden.
-
Açıklanan nedenlerle dava konusu 2018 Sayıştay denetçi yardımcılığı eleme sınavının ve bu işlem sonucu davacı adayın başarısız olduğuna dair işlemlerin iptaline..... diyor.
-
@paretowilfredo Peki ilgili kurumun iptal duyurusunu yayınlarmısın rica etsem.
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@paretowilfredo Peki ilgili kurumun iptal duyurusunu yayınlarmısın rica etsem.
Şey gibi yoldan geçen biri bakkalda ekmek bitmiş diyor sizde bunu herkese duyuruyorsunuz ki bakkalda ekmek var.Bekleyin en azından değil mi ? Sizi severim ama bu tutumunuz yanlış.
-
kararda sınavın iptal olduğu yazıyor. nasıl sadece o kişi için iptal oluyor.
-
Arkadaşlar böyle bir durum var ise birlikte hareket edelim,ben ankaradayım cumartesi bir sınavım var ama sizle birlikte ne gerekiyorsa yaparım.
-
@enki Dostum haberi yayımlayan kişi yani kaynağı bizzat davacı. Bu bir haber kaynağıdır. Diyorsan ki kurum buna rağmen yargı kararına rağmen işlem yapar buna bir şey diyemem. Ancak algı yaratmak suçlamasıni kesinlikle reddediyorum. Her hususta bugüne dek sizin hakkınızı savunmuş icabında kurumlarla karşı karşıya gelmiş biri olarak bu söz beni incitir.
-
@maliyefs iptal davası genel sonuç doğurur karar herkesi etkiler.
-
@murky kararı tekrar okumanızı ve iptal davasının sonuçlarını gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Keşke böyle mağduriyetler olmasaydı. Ösym kattı karıştırdı.
-
Yahu madem boyle bir dava acilmis yurutmeyi durdurma neden istenmez.Bu kadar insan 2 gun boyunca rezil oldu orada.O gun Rekabet Kurumu sinavi vardi sirf bu yuzden giremedim.Yaziklar olsun ya.
-
tebliğ tarihini de bilmiyoruz, ben bu akşam bir avukat arkadaşımla görüşüp yarın için temyiz dilekçesi verecem.
-
Biz davanın tarafı değiliz. Temyize götürecek olan ÖSYM olabilir sadece.
-
@arpad, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky kararı tekrar okumanızı ve iptal davasının sonuçlarını gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Keşke böyle mağduriyetler olmasaydı. Ösym kattı karıştırdı.
İptal davasının sonuçlarını bilmeden Sayıştay sınavına girmem. İptal davasından önce hukukun temel kuralları gelir.