2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Kararın altı boş bence bu karar temyizde bozulur
-
@paretowilfredo Sayıştay sınavı iptal mi olacak ? gibi bir başlık daha uygun olurdu.Daha kurum temyize gidebilir başka sonuçlar çıkabilir.Bekleyip görmek varken bence başlık seçimi yanlış.Yine de siz bilirsiniz ne diyim.
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@paretowilfredo Sayıştay sınavı iptal mi olacak ? gibi bir başlık daha uygun olurdu.Daha kurum temyize gidebilir başka sonuçlar çıkabilir.Bekleyip görmek varken bence başlık seçimi yanlış.Yine de siz bilirsiniz ne diyim.
Bu konuda katılıyorum başlık hoş olmamış. "Sayıştay sınavı iptal oldu" demek için çok erken.
-
@murky ben hukukçuyum aynı zamanda kardeşim. Az çok anlarım hukuktan. Burada kızgınsın ve aynı durumda olsam ben de çok kötü olurdum bu çok açık. Fakat karar ve iptal davasının ne içerdiği ortada ben ona istinaden söyledim. Yoksa başka bir durum yok. Kolay gelsin.
-
Kimse kusura bakmasin da bu sinavin iptal olacağini mantik yürütebilen herkes, 2.bir eleme yapılacak dendiğinde, anlamaliydi.
Sınav baştan sona saçmalıklar silsilesiyle doluydu.
Olmasi gereken oldu , ösym hak etti bunu.
Zarar gören arkadaslar varsa sorumlusu davayi acan arkadas degil, osym dir.
Karari veren hakimleri de kutluyorum. -
Ben idare mahkemesine kadar gidiyorum fikir alacağım.
-
@Enki @murky Bu konuda hak verebilirim dostlar ancak öfkenizin hedefi ben olmamalıyım diye düşünüyorum. İşyerinde onca işin arasında bu haberin hazırlandığını da hesap ederek anlayışlı olmanızı umuyorum.
-
Hiç kimse mağdur edilmeden bu konunun çözülmesi gerekir,nasıl olacak bilmiyorum.
En çokta puanım yettiği halde rekabet kurumunu kaçırdım,ona yanarım.
-
Haber çıkınca şu sayfayla hiç ilgisi olmayan kişiler de şuraya gelip iyi oldu filan diye ahkam kesiyor ya valla diyecek birşey bulamıyorum hakikaten insanımızın adalet duygusu beni kahrediyor. Ama başa düşünce anlarsınız elbet arkadaşlar ne diyim siz de anlarsınız.
-
ÖSYM kurum olarak kendi temyize gider bence yasaya uygun bir yolu olmasa bu sürece hiç girmezdi diye düşünüyorum
-
@harmenihas dostum haber verir misin ben şehir dışındayım ona göre eve döneceğim
-
Hukuk düzeni kötü niyetli açılan bu davayı koruyacak mı göreceğiz
-
Allah buyuktur arkadaslar gecmiş olsun Yaradanın adaleti sasmaz
-
@paretowilfredo Ben burda Sayıştay sınavı boyunca başvuramadığım sınavlar, maddi kaybım, manevi yıpranmam, ders çalışmaya ayırdığım zamanla birlikte o başlığı gorduğumde ne hissettiğimi tahmin edemezsiniz..ÖSYM veya Sayıtay karar aldı diye düşündüm.Siz kitlelere hitap ederken bence böyle başlıklar atmamalısınız.Sizin de bizi anlamanız gerekli diye düşünüyorum.
-
ÖSYM'yi arasın herkes 1er kez. Temyize gitme konusunda baskı olur belki.
-
Türkiye de olmaz diye bir şey yok arkadaslar her şey olur.Ben ösym nin bir güvence almadan bu işe girmeyeceğini düşünüyorum.Kısaca iş bir Cb kararnamesine bakar
-
ösym yanlış üstüne yanlış yaptı. en çok zararı da klasik sınava girenler gördü. asıl sorumlu davacı değil ösym'dir. ösym işi buralara getirmeseydi dava da olmazdı.
-
@enki Ama attı ne olacak yani. Başlık yanlışta değil sınav mahkeme kararıyla iptal edildi. Bundan sonra sana yardım edecek insanlardan biride şu anda bir başlık yüzünden salladığın adamdır. Bunu da bir yere not edelim.
-
Birbirimizi yiyecek miyiz harekete geçecek miyiz ? Yazıklar olsun
-
@venica siz şaka mı yapıyorsunuz haksız bir süreçti ve iptal oldu yok niye ikinci sınaava girmiş kazanamayınca mı aklıma gelmiş.. son aşama böyle saçma sapan bir puanlama yapılacağını nerden bilecekti. Sınavda haksızlık olduğu su götürmez bir gerçekti Çok hakkı gözetiyordunuz kazandığınız halde gidip dava açsaydınız