2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@johnstuartmill 2 aydır napıyodun dostum evde ? Ekmek çıktı sıcak sıcak onun için mi geldin ?
Hatta ne ikisi 3 ay olmuş Sayıştay Denetçiliği Eleme Sınavı 2 ilanı yayınlanalı.
-
@enki Benim tarzım değil o. Davayı açan kimse kendi bileceği iş. Birde ona sorun bakalım davayı neden açmış. O daha hiç konuşmadı. Belki 1. sınava girenden daha fazla doğru yaptı onuda bilmiyorum. Adı soyadı yazıyor gidip ona sorun durmadan gelipte bana sataşmayın. Gereksiz yere sinirlenmek istemiyorum.
-
@johnstuartmill, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
GERCEKTEN bu kadar bencil olmayi nasil basariyorsunuz? Yazili sinavi gecenler benim hakkim diyor. Biz o eesenboga da magdur olunurken kimsenin umrunda degildi. Gecte olsa bi adim atilmis. Yazili sinava girmeye hak kazananlar siz de olsaniz sizde aynisini yapardiniz. Dava acan arkadasa da helal olsun Umarim hepimizin magduriyeti giderilir. Hepimiz magduruz bence once bunu kabullenin.
Esenboğa sınavından çıktıktan sonra ÖSYM açıklama yapıp da "İstanbul ve İzmir'deki sınavlar geçerli olacaktır." dediğinde neredeydiniz? İki yüzlülüğün anlamı yok, iddia ediyorum şu an en çok ağlayanlar yazılı sınavı kazansaydı ve sınav iptal olsaydı en çok tepki gösterenler olacaktı.
Her şeyi geçtim tekrar ediyorum yazılı sınavı kazandıktan sonra da "sınavın iptal olması hakkaniyet açısından gereklidir." diyen benim. Yazılı sınava kadar iptal olsaydı gerçekten "hayırlısı" der geçerdim. Yazılı sınav sürecinden sonra kimse haktan hukuktan bahsedemez. Benim bildiğim tek şey var benim müktesep hakkım var. Dava açmak zor değil, sonuç ne olursa olsun sizi bilmem ben kazanılmış hakkımı bu dakikadan sonra bırakmam.
-
Kimseye sataşmıyorum.Hala anlamamakta ısrar ediliyor baştan yazayım ve noktalayayım.Öncelikle linke tıklayın ve tarihe bakın.Sınava başvurduğunuz an burdaki yazılanları kabul etmiş olursunuz.Eğer ki ilanı beğenmediyseniz 10 gün içinde dava açma hakkınızı kullanırsınız.Fakat bunlardan ikisini de yapamazsınız.Ben burda artniyet ararım.
Sayıştay Eleme: Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı
-
@murky kardeşim bu süreçte her türlü desteği vermeye hazır olduğumu bilesin..
-
ben sınava girmedim ama klasik sınava girenlerin hakkı boşa gitmemeli.sinavdan önce iptal etseler neyse. İki testte netlerle puanlar farklı olsa da standart sapmadan çok az etkiler.
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey Sayıştayın 45 kişilik ilan daha açması. -
@enki Tamam artniyeti git o adama sor hocam. İkidebir beni etiketleyip durmazsan sevinirim. Ben sanki mağdur olmadı
-
Madem iki kere giremediklerinden adaletsizlik ikinci sınava girenlere bi sınav daha açılsın anca böyle giderilir adaletsizlik
-
@enki tamma seni denetci yapicaz korkma. Bu kadar saldirgan olmana gerek yok
-
Arkadaslar tartismalara girmeye hic gerek yok yaziliya girenler olarak grup kurduk siz de katilabilirsiniz
-
Yazılıya girmeye hak kazanamayıp burada iyi oldu yaa, hak yerini buldu yaa diye çığırtkanlık yapan arkadaşlar...
Ağzınızın suyu akıyor cidden -
@nizâmülmülk Dostum ortak bir karar alırsaniz iletin bana akşam haberleştireceğim durumu ekleyip duyurabilirim.
-
Dostlar bu karar 10 Ekim tarihinde açıklanmış , neden bugün çıktı piyasaya bizim dava hakkımız elimizden gitsin diye bekletmis mi bu arkadaş ben anlamadım zaten şuan 5 günlük süre geçmiş biz nasıl hak savuncaz.onu geçtim ÖSYM nin zaten şuan temyize gitmiş olması gerekiyor zaten ?
-
Arkadaşlar 6 aydır hak hukuk dedik eleme baştan herkes için yapılsın dedik gereken yerlere talebimizi ilettik yetmedi 2 ay sonra tekrar sınava girdik maddi manevi yıprandık aynı nete daha düşük puan aldık onuda sineye çektik bunda da vardır bir hayır dedik şimdi de yazılıya girdik iyi kötü bir şeyler yaptık hiç olmazsa sınav oldu bitti şükür dedik. Bünye kaldırmıyor artık en çok mağduriyeti 2. Sınava giren çeksin ilk sınava girene bütünleme şansı verilsin ikisindede bir şey yapama kaybedince Where is the ADALET?? diye yaygara kopar inan sadece ikinci sınava giren birisi olsa empati yapıp yine eyvallah diyeceğim
-
Rekabet Kurumu’nun listesinde olupta Sayıştaya girenlerin, kaybedilmiş hakları konusunda yapılabilecek bişey var mı sizce?
-
Eğer sınav iptal olursa mağduriyetim anlatamayacağım kadar büyük.AÖF de 4 dersimi bıraktım.3 kere git gel konaklama ücretine katlandım.Ziraat, Rekabet sınavlarını kaçırdım.Sınavlara ha iptal oldu ha olacak diye çalışmak ayrı bir dert zaten.Bana veya benim gibi düşünenlere bencil diyenler benim yerime koysunlar kendilerini.Ben onların durumunda olmak isterdim.Peki onlar benim durumumda olmak isterlermiydi ?
-
@resolution çaresizliğin resmini çizmişsin
-
bu dava açan arkadaş fesatlık yapmış.
ayıp etmiş.
klasik sınava girenler hak etmiş.masraf yapmışlar o kadar ankaraya gitmişler.
bence klasiği kazananlar haklarını arasınlar.
arasınlar testte elenmişti. -
Arkadaşlar hakkını aramak isteyen grubumuza gelsin icraat konuşalım burada Fuzuli konuşmanın faydası YÖK
-
yeni ilan ne zaman gelir?