2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@gökyeleli okumaya yeni başladılarsa en erken 1 ay sonra açıklanır
-
@legolas https://www.google.com/amp/s/www.tercihiniyap.net/amp/haber/baskan-acikladi-2019-sayistay-denetci-yardimciligi-sinavi-ne-zaman-yapilacak-h5921.html
Başkanın açıklaması çok net bu konuda dostum.
-
Sonuçlar geliyor arkadaşlar.
https://www.osym.gov.tr/TR,15541/2019.html -
Yeni sınav başvurusu da olabilir.
-
@hlthlthlt kardeş yapılırmı bu ya
-
@cesss kardeşim aklıma gelmedi o anda heyecanla yazdım ama umudum var yine de. Bu arada 15543 te sayıştay ile alakalı 2 link açık anlayacağın pek başvuru linki gibi durmuyor.
-
@hlthlthlt canın sağolsun
-
@cesss kusura bakma kardeşim ben de heyecandan yazdım, silemiyorum.
-
@hlthlthlt, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@cesss kardeşim aklıma gelmedi o anda heyecanla yazdım ama umudum var yine de. Bu arada 15543 te sayıştay ile alakalı 2 link açık anlayacağın pek başvuru linki gibi durmuyor.
Yeni sınav başvurusu hocam o. İlk iki link duyuru için, sonraki iki link kılavuz için. 40 boş bir tek 40'a yüklenebilir, diğerleri dediğim gibi yeni sınav başvurusu.
-
@murky bilgilendirme için teşekkürler hocam .
-
Ösym yi arayip sonuçlar hakkinda düzgün bilgi elde edebilen varmi?
-
@keynesimsii, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Ösym yi arayip sonuçlar hakkinda düzgün bilgi elde edebilen varmi?
Hocam onların tek görevi arayanlara "sitemizi takip edin" demek.
-
Duyum alan da yok şu sıra,kagıtlar okunmaya başlandimi acaba(gerçi Ösym deki işlemde duyumda zor )
-
Arıyoruz bilgi veren de yok nasıl bi kurumoldu bu ÖSYM
-
Aynen gün aşırı ariyorum belki yılarlarda bişey söylerler ümidiyle
-
3 ay oluyo hemen hemen mahkeme sonucu beklemişler belli ama zaten bunu bile bile sınav yaptılar o zmaan okumaları gerekirdi
-
Bir önceki alımda 27 Ocak 2017'de açıklanacağı söylenen yazılı sınav sonuçları 30 Ocak 2017'de açıklanabilmişti. Yazılı sınava ise 10-11 Aralık 2016'da girmiştik. Aşağı yukarı 49 gün sürmüş okunması ve açıklanması süreci. Duyum alan arkadaşların kağıtların okunmaya başlandığını söylediği tarihten bu yana 2 hafta geçti. Süreç aynı hızla ilerlemez bence ama iyi kötü tahmin yürütülebilecek bir zaman var elimizde. Şubat 15'e kadar açıklanacağını söyleyebiliriz Ama dediğim gibi bu sene süreç böyle işlemez ellerini çok daha çabuk tutarlar ve kazananlar listesini bir an önce Sayıştay Başkanlığı'na gönderirler.
-
@adam-smithh Hocam, Ankara'dan Hocalar okuyormuş kağıtları. Sınava girdiğim sınıfta gözetmenler kendi aralarında konuşurlarken duymuştuk. Haliyle onlara bir ücret veriliyor. Ösym yaş yere basmayıp, davanın sonuçlanmasını beklemiş. Şimdi bir de kaybedersek boşu boşuna Hocalara sınav kağıtlarını okutup para vermiş oluruz diye düşündüler. Ama davayı kazanamayacakları ihtimalini göz önünde tutmalarından ama mevzuat istiyordur böyle olmasını bilinmez.
-
3 ay bekledik bekleriz bi kaç hafta daha hocam zaten yeni alıma devam ediyorum ama sürecin uzaması subat sınava girenler için sıkıntı olcak aynı kişilerden epey olacagıni düşünüyorum
-
@adam-smithh hepimiz aynı durumdayız muhtemelen. Şu an açıklanacak sonuçlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek kazanmanın bir garantisi olmadığı için aynı kadro bu yeni sınavda ilk 225 için yarışacak.