2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@harmenihas ben mülakat aşamasında cekilmelerini isterim oraya kadar gidemezsem çekilip çekilmemeleri önemli değil zaten
-
Hamdolsun
-
Çok şükür.
-
Çok şükür. Allah kötü niyet sahibine hicbir zaman fırsat vermesin,herkese emeğinin karşılığını versin.
-
@murky Hocam hiç bir sorun yaşamadan istanbul ve izmirde sınavlara giren adaylara soruları ve cevap anahtarını yayınladıktan sonra yeni bir sınav hakkının verilmesini adaletli mi buluyorsunuz sahiden ? Ankarada giren adayların suçu neydi onlar 1 kere girdi sınava diğerleri 2 kere hem de sonuçlarını bilerek. Neyse iyisiyle kötüsüyle süreç bitti kazanan 225 kişiyi tebrik ederim. Bu süreçte onlardan çok yıpranan olmamıştır.
-
Çok şükür. Umarım başka aksilikle karşılaşmayız.İlk 135 e giremesem bile 225 için mutluyum
-
@yorgun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Çok şükür. Allah kötü niyet sahibine hicbir zaman fırsat vermesin.
Amin. Ayrıca bu süreçte yapılan kötü niyetli yorumları hiç unutmadım ve unutmayacağım. Yeni sınavda da başarılar herkese.
-
Garibin eşeği bulundu
-
@nopainnogain, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky Hocam hiç bir sorun yaşamadan istanbul ve izmirde sınavlara giren adaylara soruları ve cevap anahtarını yayınladıktan sonra yeni bir sınav hakkının verilmesini adaletli mi buluyorsunuz sahiden ? Ankarada giren adayların suçu neydi onlar 1 kere girdi sınava diğerleri 2 kere hem de sonuçlarını bilerek. Neyse iyisiyle kötüsüyle süreç bitti kazanan 225 kişiyi tebrik ederim. Bu süreçte onlardan çok yıpranan olmamıştır.
Hocam bu konudaki daha önceki yorumları okursanız daha iyi anlaşılacağımı düşünüyorum. Klasik sınav yapıldıktan sonra iptal çığırtkanlığı yapılması ve sınavın iptalinin savunulması adaletli değildi. Geri kalanlarda yeniden yorum yaparak tekrara düşmek istemiyorum. Çok şükür rahatlıkla sonuç bekleyebiliriz artık.
-
@murky Yaşasın Türk Adaleti!!!
-
@murky klasik sınavdan sonra iptalin istenmesi konusunda sizinle hemfikirim. Benim derdim o değildi neyse hepinize başarılar dilerim.
-
Hepimiz için hayırlısı olsun umarım sonuçlar kısa sürede açıklanır
-
Bin kere şükür..3 kere Ankaraya gitgelin karşılığını görelim iyi ya da kötü.
-
Cumayı 1 hafta tutturamadık ama olsun bozuldu çok şükür bu arada gerekçeli kararı merak ediyorum müdahile de tebliğ edilir mi acaba
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Arkadaşlar mahcup olmak istemem ama bende bu davanin sonucunu bekleyen eleme sinavini gecen 225 kisiden biri olarak edindigim bilgi; Danistayin yerel mahkemenin iptal kararini bozduğunu bunun uzerine de OSYM nin klasik sinav kagitlarini okumaya basladigi yönünde
Allah yüzümüzü kara çıkartmadı hamd olsun
-
@alexdesouza, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky Yaşasın Türk Adaleti!!!
Bu cümle çok onemli bisey hatırlatıyor
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Çok şükür mağduriyeti daha da körükleyen bir karardan imtina edildi hep beraber rahat bir nefes aldık. Şu aşamada verilecek en doğru karar bu. İnşallah ÖSYM bir daha böyle bir şeye sebep olmaz.
Allah bahtınızı klasik sınav sonuçlarında açık etsin -
Sevdiğim bir hocamın dediği gibi keser döner sap döner gün gelir yanlış karar Temyizden döner
-
Yaşasın Türk Adaleti demişti bir arkadaş sınav iptal edildiğinde EVET YAŞASIN TÜRK ADALETİ...
-
@ofa Danıştay ÖSYM'nin itirazını değilde senin müdahil dilekçeni temel alip karar verdiyse yer yerinden oynar bence.ösym avukatlarını kovmalı.