2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@sikilaccisamatha hadi inşallah sınav açıklansında kazanmadıksa bile nasip değil der geçeriz
-
Yok mu bi gelişme?
-
Allah’ını seven bilgi versin.
-
Biri çıksa sonuçlar açıklandı dese de kalpten gitsek artık:/
-
hakkaten artık açıklamsın nolcaksa olsun kaç aydır bekliyoruz dava noldu belli değil hala?
-
Arkadaşlar Danıştay 'dan takip edebildiğim kadarıyla karar aşamasında yazıyor.
-
Harbiden açıklansın artık yahu.
-
Biraz daha gec aciklanirsa zaten mulakata 45 kisi filan kalacak.
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Mülakata katılım az olmaz bana göre. Ben şahsen kaymakamlık haricinde hiçbir Kurumu ve mesleği tercih etmem Sayıştay'a bir çoğu için de sonuç budur. Sadece ikinci sınavın mülakatında bir avantaj yaratacak bu sürecin geç tamamlanması.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Mülakata katılım az olmaz bana göre. Ben şahsen kaymakamlık haricinde hiçbir Kurumu ve mesleği tercih etmem Sayıştay'a bir çoğu için de sonuç budur. Sadece ikinci sınavın mülakatında bir avantaj yaratacak bu sürecin geç tamamlanması.
Benim acimdan kaymakamlik da hakimlik de daha iyi meslekler.Benim tercihim o yonde olur.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Benim acimdan kaymakamlik da hakimlik de daha iyi meslekler.Benim tercihim o yonde olur.
Doğrudur. Tabii Kaymakamlık bir ideal konusu olduğu için apayrı bir yerde benim gözümde. Lakin kendi görüşümle beraber çevremdeki bir çok kişi idari hakimliğe Sayıştay'ı tercih ediyor. Hatta kaymakam olmak istemeyip Sayıştay'ı tercih eden arkadaşlarım da oldu.
-
@murky yalan yok ben sayıştayı ikisine de tercih ederim Ankara olmasıda önemli bi etken tabi herkesin önceliği farklıdır
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky yalan yok ben sayıştayı ikisine de tercih ederim Ankara olmasıda önemli bi etken tabi herkesin önceliği farklıdır
Bir çok arkadaşım da öyle düşünüyor hocam. Hatta Kaymakamlık konusunda etrafımdaki çok fazla kişi ben kaymakamlığı çok isterken Sayıştay'ı tercih et diye telkinler de bulundular. Dediğiniz gibi merkezde olması hakimlik özlük haklarına sahip olması ve Kurumun personeline karşı tavrı Sayıştay'ı baya öne çıkarıyor.
-
@harmenihas hocam nereden bakıyorsunuz acaba?
Birim adı ve esas no mevcut mu sizde? -
@murky nasıl yani kurumun personeline tavrı? adalet bakanlığı hakimlere, içişleri bakanlığı da kaymakamlara değer vermiyor mu?
-
@islimbot, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky nasıl yani kurumun personeline tavrı? adalet bakanlığı hakimlere, içişleri bakanlığı da kaymakamlara değer vermiyor mu?
Öyle bir ithamım olmuş mu?
-
@murky itham değil. farklı anlamalar olabilir ve ben değer verilmiyor diye anladım. o zaman bir zahmet netleştirip de açıklayın ki farklı anlamlar çıkmasın
-
@islimbot, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky itham değil. farklı anlamalar olabilir ve ben değer verilmiyor diye anladım. o zaman bir zahmet netleştirip de açıklayın ki farklı anlamlar çıkmasın
Sayıştay tabiri caizse daha butik bir Kurumdur. Türkiye'de 15binin üzerinde hakim savcı vardır, Sayıştay'da ise şu an 900 civarında denetçi vardır. Kurum içerisinde denetçilerle beraber hemen her memur ciddi manada el üstünde tutulur. Çalışma ortamı, denetleme grupları, üstadlar değerli insanlardır. Sayıştay denetçisi arkadaşlarınız olursa onlar da size anlatacaklardır Kurumdaki çalışma ortamını. Bu demek değildir Adalet Bakanlığı değer vermiyor, idari hakimlik kötü vs. Kaymakamlık hususunda ise açıklamaya gerek yoktur herhalde diye düşünüyorum.
-
@murky teşekkürler ben sadece tayin olmama ve çakılı kadro olarak düşünmüştüm avantajını. hak veriyorum
-
@harmenihas teşekkürler hocam