2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Bu arada karar taraflarada tebliğ edilmemiş . Ancak içerden gelme ihtimali var bu bilginin.
-
@çıkmadıkcandan hocam içeriye gerek yok %50 şansımız var zaten
-
@ofa aynen hocam bitse de gitsek artık:)
-
Yargı kanalından bilgi sızması zor ihtimal bunu göz önünde bulundurmak şart ama er ya da geç sonuç buraya çıkacak inşallah. Yeni sınava çalışmaları da bırakmamalı
-
@çıkmadıkcandan hocam bu arada karar tahminim gibi çıkarsa iptal isteyen arkadaşlarında üzülmesine gerek yok ilan var zaten günler hızlı geçiyor kaldı 2 ay üzücü olan yanı yine rakibiz. Ben birazda dava açılmasını idarenin islemlerine ekstra olarak tekrar ne zaman ilan gelecek korkusuna bağlıyorum idarenin bu tür işlemleri daha öngörülebilir olmalı 1 yıl oluyor bakıyorsun 2 yıl yok gerçekten bu kurumu isteyen tek hayali Sayıştay olan adaylar için çok stresli bir süreç. Herkes için hayırlı bir karar çıkar inşallah.
-
@ofa kesinlikle katılıyorum hocam . Darbeden sonra bir dünya adam atıldı ancak yerleri doldurulmadı. Ve elinde 90 üzeri puan olan bir güruh ortaya çıktı. Herkes her yere saldırıyor. ÖSYM kafasına göre iş yapıyor , VDK öyle yapılan mülakatlar geç açıklanıyor. Güvenlik kontrolü uzun sürüyor. Bence kurumlar her sene belli zamanlarda belli sayıda kişi ile alıma çıkması lazım. yoksa Şampiyonlar Ligi'nde ki ölüm grubundan beter oldu yarış .
-
@çıkmadıkcandan 80 küsur denetçi atıldı diye biliyorum. bu alım da yapılınca sanırım yerleri doldurulmuş olacak
-
@ofa tahmininiz mı var bilginiz mi var. Nerde kalmıştık yazınca bilginiz varmış gibi anlıyorum
-
@islimbot doğrudur hocam ben genel bütün devlet için yazmıştım. Bütün alımlar 5 kişi 10 kişi . Çok yüksek puanla kapıyor heryer.
-
Arkadaşlar biz bu davanın 20/B ye gore goruldugunden emin miyiz Danistayin bu tip sinavlarin 20/B kapsaminda olmadigina dair kararlari mevcut
-
@çıkmadıkcandan Hocam " güruh " ne ya niye gömdün bizi şimdi
-
@harmenihas hocam ben de sizdenim merak etme
-
@godot o Danıştay kararını idare mahkemesinin ısrarıyla yine Danıştay'ın kendisi bozdu.tüm ülke çapında ilan edilen sınavlar merkezi sınavdır tarzında bir kararla
-
@uruk-hai hocam o kararın bozulduğunu yeni duyuyorum öyle ise hukuk adına sevindirici. Geçen gün tartışmıştık bu konuyu ben davaya 20/b de baktılar deyince bu karar hatırlatılmıştı ben bu sınavında merkezi olması gerektiğini kanunun ruhuna aykırı olduğunu dile getirmiştim nitekim binlerce insanı etkileyen bir sürecin ivedilikle çözülmesi gerekir 2 ayda davayı açıp 6 sonrada pardon demek kanun eli ile zulümdür. Kişinin menfaati varsa inaniyorsa hemen harekete geçmeli ne kendisi mağdur olmalı ne de etmelidir aklın yolu bir
-
Bizim arkadaşlarla bu dava da taraftı onlar da dahil oldu onlara Bilgi ulaşmamış daha.
Ama iptal olmaması lazım ki.hak yerini bulsun -
@ofa 2009 da Anadolu üniversitesi harita ve kadastro yetki belgesi sınavı yapmış 2011 de mahkeme sınavı iptal etmiş 2013 de temyizde iptal kararı onanmış.burolari,dükkanları kapatmak zorunda kalmışlar.
-
Yok mu bi haberi olan
-
Dava ile alakali bir gelisme yok mu arkadaslar?UYAP tan davayi takip edenler vardi?
-
@sikilaccisamatha UYAP ta karar aşamasında diyor 19 aralıktan beri.
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@sikilaccisamatha UYAP ta karar aşamasında diyor 19 aralıktan beri.
Benim aldığım duyuma gore Danistay yerel mahkemenin iptal kararini bozmuş.Emin olmadığım icin yazmamistim aslinda bugune kadar