2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Arkadaşlar mahcup olmak istemem ama bende bu davanin sonucunu bekleyen eleme sinavini gecen 225 kisiden biri olarak edindigim bilgi; Danistayin yerel mahkemenin iptal kararini bozduğunu bunun uzerine de OSYM nin klasik sinav kagitlarini okumaya basladigi yönünde
-
@sikilaccisamatha hocam mahçup olunacak bir şey yok ki bunda. Siz edindiğiniz bilgiyi duyarlılık gösterip bize sunuyorsunuz. Teşekkürler
-
@sikilaccisamatha daha yeni mi başlamışlar okumaya oho.....
-
@sikilaccisamatha hocam nereden aldınız bu duyumu daha mahkeme kararını bile vermedi
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@sikilaccisamatha hocam nereden aldınız bu duyumu daha mahkeme kararını bile vermedi
Karar aciklanmis ancak uyapa girilmemis henuz benim aldigi duyum sayistaydaki arkadaslardan
-
@sikilaccisamatha ciddiye alınacak bir şey yokmuş.
-
@sikilaccisamatha hocam peki sınav sonuçlar ne zaman açıklanır çok uzadı bu iş artık
-
yok mu şöyle danıştayda afilli bir tanıdığı olup da olan biteni söyleyecek olan?
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@sikilaccisamatha ciddiye alınacak bir şey yokmuş.
Keyfin bilir paşam
-
Olani soyleyelim arkadaslar. Danistay idare mahkemesinin kararini bozdu. Net bilgi ve yayabilirsiniz. Ama yok kim soyledi bu ne emin konusma falan muhabbeti bizleri uzer. Burda su kisi dedi gibi cumle kurmam sizde anlayisla karsilarsiniz ki dogru olmaz. Ama osym de kagitlarin okunma durumu ve sonuclarin tarihi hakkinda bilgim yok. Bende bekliyorum. Esenlikler dilerim iyi gunler.
-
@zeze, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@ofa hiç sanmıyorum. kendi emeklerini riske atmazlar.
tahmin etmiştim.
-
@uykucu ben sınav aciklansın 45 kişi çekilsin istiyorum.bir haftadır bozulduğu söyleniyor ama ne taraflardan nede müdahil olanlardan bir şey duymadık.muhetemelen herkesin kaynağı 1 hafta önce foruma yazılan iptal edildi söylemi.bu UYAP neden var onuda anlamadım hadi memur aynı gün yetiştiremez ertesi gün girer 1 hafta oldu ilk duyumdan beri
-
Karar yayınlanınca en azından UYAP in işleyişiyle ilgili bilgi sahibi olacagiz.islemlerde ne kadar gecikme olduğunu görebileceğiz.
-
ÖSYM'de bir tane link boş ne kadar temiz olur bugün açıklansa.
-
İnsan önceki sınavın sonucunu açıklamadan yeni sınava başvuru almaya utanır ya
-
Kararın geç yazılıyor olması yıl sonu devir vs. işlemleri ile ilgili. Normal işleyiş bu şekilde değil.
-
@harmenihas Sınav ne zaman açıklanır sizce
-
@muzgor Bir fikrim yok Hocam. Karar bu ay içinde açıklansa bile sonuçların açıklanması Ösym ye bağlı olduğu için bir şey söyleyemiyorum
-
@uruk-hai Bu sınav bugün bile açıklansa mülakatı 23 şubattan önce sonuçlanmadıkça 45 kişi aradan çekilmez. Güvenlik soruşturması vs. olacağı için o da pek mümkün görünmüyor.
-
( 19/12/2018 ) , Karar Verildi ( Dosyanız hakkında nihai karar verilmiştir. Gerekçeli kararın yazımı ve imzaları tamamlandıktan sonra tarafınıza tebliğ edilecektir. )
( 19/12/2018 ) , 1- MÜDAHALE İSTEMLERİ KABUL 2-BOZMA, DAVA RET
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Sonuç UYAP'a düştü. Söylemiştik süreç sadece bizi gereksiz strese soktu sonuçta çok şükür adalet tecelli etti.