2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@richie-rich cevaplarız hocam sorun yok,insanlar telaşlı belki bu sayfada, belki üzerine titreyerek çalışanlar var fazlaca. Sizin "eleştirilerinizi" duymak bile istemeyenler var belki bu sayfada.
-
@richie-rich neyi görmek istediğimi boşver sen. Neyi görmek istemediğime odaklan -insanlara üstten bakan BOŞ yapan- insanları görmek istemiyorum germe insanları kardeşim hadi güzel kardeşim iyi geceler.
-
@abd94 ben de seni gormek istemiyorum. BOŞ un alasi sensin gibi şu durumda.
-
@richie-rich neyin kafasını yaşıyorsun birader.. sen herhalde kundaktayken bu yazılı sınavları yalayıp yuttun.. ve de gercekten yalayıp yuttuysan bizede anlat yoksa boş yapma
-
@richie-rich tamam bebeyim haydi başarılar sana öptüm.
-
@yağmur1223 teşekkür ederim değerli bilgileriniz için sınavda basarılar
-
@lamarjinal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@richie-rich neyin kafasını yaşıyorsun birader.. sen herhalde kundaktayken bu yazılı sınavları yalayıp yuttun.. ve de gercekten yalayıp yuttuysan bizede anlat yoksa boş yapma
Sen de giriyo musun bu mahalle ağzıyla sinava yoksa! Basarilar ama mulakatta sansin yok .
-
@lamarjinal rica ederim hocam kolaylıklar diliyorum,size de başarılar
-
@richie-rich, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Klasik sinavdan bir haber onlarca adam sayistay klasik sinava girmeye hak kazanmis ! Ilk sinavi olacaklari mi ararsin , belli bir puan alma sarti var mi diyenleri mi .... peh ! Test sinavinin kalitesi bu kadar iste. Zaten rezil bir süreçten ne beklersin.
Bu süreç eğer öncelikle senin gibi adayları bünyesinde barındırıyorsa asıl o zaman rezil duruma düşmüş demektir. Gelelim diğer meseleye; bir aday ilk defa girdiği sınavın klavuzda dahi yazmayan bir kuralını bilmemesi kadar doğal bir durum varmıdır acaba. Daha fazla seviyene düşmeyeceğim zaten önceki iletilerde arkadaşlar arkadaşlar hakettiğin cevapları vermiş sana.
-
@marjinalist sen yenisin galiba. Okuldan cikip, ayaginin tozuyla gelmissin belli. Daha öğreneceğin cok sey var senin.
-
Arkadaşlar gereksiz tartışmalardan uzak durup her dakikanın kıymetini bilmeliyiz şuan. Kimse kimsenin hakedip etmediğini sorgulayacak durumda değil, kendi başarısını değerlendirmeli.
-
@richie-rich maalesef senin gibi arkadaşlarla karşılaştıkça öğrenecez baya şeyler
-
@richie-rich Ne bu insanlari kucumsemeler..Kalamamissin iste yaziliya.Yok okulu yeni bitmis yok heheh ilk sinavi..Kucumseyecek bisey mi bulamadin ortaokul cocuklari gibi sacma salak seylerden vurmaya calisiyorsun..İlk sayistaya girisim ilk yazilim ve calisip kazanicam Allahin izniyle..Sende burda tinercilige devam et.
-
@hickskaldor sen ne güzel bir üyesin kardeşim
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@richie-rich Ne bu insanlari kucumsemeler..Kalamamissin iste yaziliya.Yok okulu yeni bitmis yok heheh ilk sinavi..Kucumseyecek bisey mi bulamadin ortaokul cocuklari gibi sacma salak seylerden vurmaya calisiyorsun..İlk sayistaya girisim ilk yazilim ve calisip kazanicam Allahin izniyle..Sende burda tinercilige devam et.
Noldu soylediklerim sana da mi dokundu yoksa ? Sayistay yazilisina giriyorum bilemedin. Senin gibileri cebimden cikaririm ben. Sen kazansan da seni almaz sayistay bu mahalle agzinla tamam mi hadi işine.
-
@richie-rich Biz mi mahalle agzina sahibiz yoksa sen mi birdaha dusun..50 kurus veriyimmi
-
@aliveli sağolun hocam admin alımı var mı ?
-
@hickskaldor mantıklı bir soru
-
@richie-rich Bana ne dokunacak ki ben kendimi biliyorum.Sen ilk kez sayistay sinavina girecekleri asagiladin diye ben basarisiz mi olucam Kimsin ki sen..Universiteli tinerci ?
-
@richie-rich hocam tartışmayı uzatmamanızı talep etmek zorundayım, bir şeyler yazdınız okları üzerinize çektiğiniz sonra herkese saldırgan bir biçimde cevap vermeye devam ediyorsunuz. Sistem bozuk bunu hepimiz biliyoruz ama kimin girip girmeyeceğini yargılayacak olan da siz değilsiniz.