2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
@agor, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@richie-rich hocam tartışmayı uzatmamanızı talep etmek zorundayım, bir şeyler yazdınız okları üzerinize çektiğiniz sonra herkese saldırgan bir biçimde cevap vermeye devam ediyorsunuz. Sistem bozuk bunu hepimiz biliyoruz ama kimin girip girmeyeceğini yargılayacak olan da siz değilsiniz.
Sadece @Richie-Rich değil lütfen herkes üslubuna dikkat etsin, burada zaten saçma süreçler yaşanıyor ve bunun stresini, gerginliğini kimsenin birbirine ödetme hakkı yok. Burada kimseye saygısızlık yapmadığı halde birilerinden rahatsız olan başka birileri varsa foruma girmemeyi tercih edebilir.
-
@agor O değilde hocam ben şuna dikkat ediyorum. Bu forumda herkesin ağzında bir birader lafı var. Bu laftan nefret ederim ve herkes kullanıyor. Yani insanlar birbirine hitap ederken hocam veya çok sinirlendiğinde sen dese ortam daha az gerilecek.
Bir diğer konuysa @Richie-Rich hocam şimdi o arkadaşı Sayıştay almayacakta seni mi alacak. Mesela herhangi bir mülakatta komisyona ben şöyle iyiyim ben şöyle süperim diğerlerinin seviyesi zaten yerlerde desene bakalım ne olacak. Sen yenisin galiba demişsin arkadaşın birine ben 4 senedir bu süreçleri yaşıyorum. Sayıştay sınavına da yıllardır hazırlanırım. Çeşitli klasik sınavlarına ve mülakatlara girdim. Ama sendeki hava bende yok. Biraz sakin ol ve kenara çekil şimdi -
@paca08 hocam siz de bana cevap verirken arkadaşa da lafımı edeyim bari demekten geri durmamışsınız. Dediğim gibi herkesten rica ediyorum şu başlıklarda karşılıklı atışmalardan uzak durun, kavga edilmesine komple karşıyım ama çok mecbursanız da özelden tartışın ki başkalarının huzurunu kaçırmayın sevgili arkadaşlar.
-
@agor Aslında uzaktan izliyordum kavgayı ama dediğin gibi bende karışmış oldum :))
-
Forumda neden birilerinin kavgacı tutumundan, saygısızlığından, seviyesizliğinden dolayı hesabı kapatılmıyor?
(sadece soruyorum) -
Ah şu kibir yok mu kibir, insanı bitirir.
-
@ozgur hocam insanların çoğunun hesabını kapatmamız gerekebilir o zaman. İşin şakası bir yana biz kimseyi kaybetmeyelim diye düşünüyoruz, hepimiz insanız, gergin olduğumuz anlar da olur hata yaptıklarımız da, bu tavırdaki arkadaşlara bu yüzden biraz müsamaha gösteriliyor ilk uyarılarda. Çoğu insan da bu tavırlar ile daha dikkatli davranmaya başlıyor. (Troll veya hasta ruhlular hariç.)
-
Günaydın arkadaşlar. İdare ve anayasa dersleri için Ahmet Nohutcu hocanın son kaymakamlık sınavı için çıkardığı kitaplara ulaştım. Bu kitaplar çok mu ayrıntı olur yoksa bu derslere buradan mı çalışmalıyım ? Birde sanki geçmiş sorulara bakınca biraz sıkıntı denilecek soru varsa oda maliye grubundan gelmiş. Benim elimde muratın maliyesi var ancak yeter mi bilmiyorum. Velhasıl kelam bir tane kaliteli maliye kitabı var mı önere bileceğiniz ?
-
@lamarjinal hocam bende de muratın maliyesi var bana yeterli gelir gibi geldi farklı kaynak arayışına girmedim piyasada isim yapan herhangi bir kitabı hakkıyla bitirince takılmayacağımızı ümit ediyorum. Kaymakamlık için anayasa ve idareyi nohutçunun kitaplardan çalışmıştım. Bu sınav için detay bence ayrıca o kadar zamanınız var mı bilemedim zaman daralıyor hocam başarılar
-
Selam arkadaşlar, mevcut elinizdeki kaynakları güzelce çalışın fazla kaynak ile kafanızı yormayin. Sınav bildiginiz konu ve yerden gelecektir önemli olan nasıl cevap verdiğiniz. Bildiğini zannederek sinavda aciklayamadin mi yada yazamadin mi asıl sorun o. Yorum yapmaktan korkmayın bir iki dakika düşünün sınavda nasıl giriş yapiyim sonu söyle bitsin kısa kısa kenara not alıp öyle başlayın. Yazdıklarınızı bittikten sonra son defa okuyun birbiriyle tutarsız şeyler yazmayın.
-
Ortalık ne karışmış böyle. Sınav şartlarında sınav tecrübesi gibi bir durum olmadığına göre girip kazanan herkesi tebrik etmek gerek, hatta tecrübesiz adam sayıştay'ı kazandıysa ekstra tebrik ona. Boş yapmaya gerek yok. O kadar tecrübeye rağmen ben neden kazanamadım diye de sorgulamalı.
-
@murky kural basit ve belli sistematik verimli çalışabilen istediği neticeyi alır , yazılı için başka kriterler aramak beyhude
-
@cesss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@murky kural basit ve belli sistematik verimli çalışabilen istediği neticeyi alır , yazılı için başka kriterler aramak beyhude
O kural tam olarak geçerli değil bence hocam biraz olsun şans da yanında olmalı. Ama ne olursa olsun "hayırlısı olsun" deyip kazananları eleştirmek yerine tebrik etmeyi bilebilmeli. Mesela ben sayıştay'ı kazandım ama dguy'u kazanamadım. Burada benim dguy sınavını kazananlara laf söylemek gibi bir haddim yok. "Her şeyde bir hayır vardır." mottosunu lafta bırakmamalı hayat felsefesi yapmalı bana göre.
-
@murky yapma hocam ya inanki çok üzüldüm dguya sürekli takip ederdik o sayfayı da
-
@ofa Teşekkür ederim hocam. Aslında zaman var ama konsantrasyon yok bende ama dediğiniz gibi biraz fazla ayrıntı sadece kpss çalıştığımız kitaba kısaca bakıp sonra değişikliklerede bir göz atmamız yetecek gibi Tekrardan teşekkür ederim, sizede çok başarılar Allah kolaylık versin
-
Şimdi başlasam yetişir mi ya:) 1 -bir- gün kütüphaneye gidebildim sadece, neden olmuyor anlamıyorum. İnsan hayalleri için bu kadar mı boşvermiş olabilir, çok ilginç:/
-
@kombassankoma hayalinizse icabında günde 5 saat uyuyarak çalışıp yaparsınız bence
Başlıktaki yazıları okudum ortalığı karıştıran arkadaş dışında başlıkta Rekabet Kurumu etiketi kullanan görmedim. Kendisi her iki sınava bölünüp girecek anlaşılan. Ben de bu başlıkta yorum yapan 2. KVKK etiketli üye olayım
Sayıştay Denetçiliği grubu kuruyorum. Hepinizi beklerim
-
@islimbot Hocam yalnız grup rengimiz çok şık olmuş
-
@paca08 r,ca ederim. profil düzenle sekmesine gelip doğum tarihi yazan kutucuğun altındaki grup başlığı kutucuğuna gelip Sayıştayı seçerseniz sizde de görünür
-
@islimbot umarım hocam grup için de ayrıca teşekkürler, gerçekten renk efsane