2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Z-01 4 kişi
Z-02 2 kişi
Z-03 3 kişi
Z-04 1 kişi
101 nolu 1 kişi
106 nolu 2 kişi
201 nolu 1 kişi -
Indiriliyor.
-
Arkadaşlar yazılı sınav kaç gün içinde açıklanabilir yani geçmiş yıllarda kaç günde açıklanmıştı
-
45-50 gun maalesef
-
30 Kasım 2018 hadi bilemedin 2 Aralık 2018 17.30'da açıklanır.
-
@ofa yok mu arttıran
-
Kompozisyon sorusuna neler yaZdınız arkadaşlar
-
Bu yıl en geç 1 ayda açıklanır tahminimce sınava giren sayısı zaten az osym yeni dönemde daha hızlı davranıyor hem de Sayistay sınavı baştan beri sıkıntılarla doluydu ve alımı epey geciktirdiler ayıklayıp kurtulmaya bakacaklardir
-
@muzgor hocam genel bir konuydu herkes bildiği konuya doğru sündürüp bağlamaya çalışmıştır diye tahmin ediyorum
-
Sınava gireceğimi söylediğim tanıdıklarıma iki sınav olayını anlatırken 225’te 135’e girmem gerekiyor kısmında çok zorlanıyorum ya. Ee bi zahmet gir kafasında hepsi, bilmiyorlar ki geri kalan 224 kişi zehir gibi insanlar. Herkes hakettiğini alsın inşallah, çok şükür geçti gitti. Bir dahaki sayıştaya kadar sınav yüzü görmek istemiyorum, umarım o sınavı da bir daha görmem:)
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Sınava gireceğimi söylediğim tanıdıklarıma iki sınav olayını anlatırken 225’te 135’e girmem gerekiyor kısmında çok zorlanıyorum ya. Ee bi zahmet gir kafasında hepsi, bilmiyorlar ki geri kalan 224 kişi zehir gibi insanlar. Herkes hakettiğini alsın inşallah, çok şükür geçti gitti. Bir dahaki sayıştaya kadar sınav yüzü görmek istemiyorum, umarım o sınavı da bir daha görmem:)
Birebir aynı duygular içerisindeyim. Sahiden şu 3 ay beni öldürdü bitirdi, sayıştay test, kaymakamlık, sayıştay klasik derken. İnanır mısınız kalem tuttuğum sağ başparmağım kabardı, yara oldu. Bir süre baya bir sınavdır odur budur görmek istemiyorum.
-
Sayıştay sınavı zaten adamı yiyip bitiriyordu bu sene 2 eleme sınavı falan derken bildiğin öldük.
-
arkadaşlar bir önceki sınava göre bu sınav sizce daha mı zordu puanlar düşebilir mi?ne diyorsunuz?
-
Muhasebesi ve kompozisyonu kolaydı diğer senelere göre bence. Ama diğerleri pekte kolay gelmedi bana
-
@miole siz kompozisyona ne yazdınız mesela
-
@muzgor fıyat istikrarına duyulan gerekce olarak krizden bahsettim genel hatlarıyla amaç arac bagımsızlığına degındım.Puanlama genel olarak nasıl olur bilemiyorum tabıkı. 135kişinin ne yaptığı önemli
-
@miole ben de döviz kurundan faizden girdim hükümete yol gösterme amacından bahsettim sorunun 2.kısmı için ise Türkiye'nin 90 lı yıllarını örnek gösterdim
-
@muzgor beklıyecegız artık. Herkesin hakkında hayırlısı
-
@miole amin en zorlandığın ders hangisiydi şahsen ben maliyede zorlandım ve kompozisyonda
-
@muzgor beni de en çok maliye zorladı. Ters köşeydi diğer derslere göre.